НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 27 996
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Маруся, ако цялата фамилия работи в банка-съдба, какво да правиш  Wink.За мен е убийствено да си на каса и да не можеш да мръднеш никъде за минута, всичко да е със строго определен час.Не че не съм от 9 до 6, но ми е по-свободен режимът, де.Както го усещаш, ти си знаеш най-добре  Peace.Нали си харесваш сегашната работа, разбра ли какво става с нея?

Дианка, лудичка си ни ти  Hug Hug. Joy.Ще проверявам след малко във Фейсбук, че ми стана суперлюбопитно  Laughing

Аз тази нощ сънувах баба /Бог да я прости!/.Бяхме на село с Александър, хранех го на двора и влязох в лятната кухня да взема един нож, за да му нарежа ябълка.Там баба готвеше нещо и имаше и други хора, насядали на масите.Звънна ми часовникът и се събудих с мило чувство, не знам как да ви обясня  #Crazy.И станах и го разказах на маман, нищо особено.Преди малко обаче сестра ми се обадила и тя на майка ни и и казала, че е сънувала баба как готви нещо в лятната кухня и било като кръчма с хора по масите и мамах казала "ааа, сестра ти и тя е била там"  Joy Joy Joy.Стана ми странно наистина, къде се скитаме нощем насам-натам  Mr. Green.Оф, Цеце, какво се прави сега-ти си веща по тия работи?Взех сладки за офиса, но ги сложих на масата и наум си казаха "Да се намери на баба", защото хората се притесняват иначе.Но така май не важи  newsm78

# 646
Привет,

Ние сме вече 2-ма в нас, завърнахме се от яслата и сега се размотаваме, гледам за работа си пишете -
Маруся - само ти можеш да прецениш кое би те направило най-щастлива и най-на мястото си. Ако те влече да си във банка - това е мястото ти и позицията за теб! Ако си доволна от сегашния ти екип и работа, то не виждам смисъл да се местиш.
Дианче - страхотно е всичко, което сте преживели, лудница, сняг, лед и шейни. Точно така си те представям.
Дита - стига с това с депресиите де, ей сега ще му видя сметката на снега Simple Smile
Скреч - ужасно прозвуча разказа ти за сладкарницата - как 3 ет, - НА САМООБСЛУЖВАНЕ БЕ.!!!!“?????  ooooh! Сега какво ще правиш с работата си, така и не разбрах какво следва?
Роси - страхотни снимки
Кате - също Simple Smile
Цеце -  Hug Peace
Таш - как е Али?мина ли ангината“? Ники пък казва много мерси, ама по детски"" мИсиии" и с епокланя, като малко японче Simple Smile хахахах. Интересен сън, още повече че и сестра ти е сънувала същото.
И аз съм за 28 - Февруари! Пицарийката.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 18:46 от Galaxy_26

# 647
момичета продължава голямата ми дилема с предложението за работа в банка.ще ви разкажа защо така се дърпам,за да не  ме мислите за луда.
когато бях ученичка исках да приличам на татко си по професия.кандидатствах в банковата гимназия и ме приеха,но не успях да се запиша, защото баща ми беше забравил да вземе една медицинска бележка от личната ми лекарка. преживях го защото ме приеха в руската гимназия и бях близо до гаджето си.когато завърших и ме приеха в университета,започнах да си търся работа.бях задочно и можех да работя от понеделник до петък без проблем.молих баща ми да пита няколко негови приятели дали не мога да започна при тях дори и на по ниска заплата.той каза че никъде не може.че не ме искат.след време бях в неговия офис.той работи в една банка.разпечатвах си автобиографията.шефката му дойде и каза"коко ти защо не си казал че дъщеря ти си търси работа?може веднага да започне в нашата банка.".той каза че не иска да работим заедно,за да няма шу-шу мушу.шефката му предложи да ме уреди в някоя друга банка.не помня точно думите му тогава,но помня че се зарекох че не искам да работя в банка никога,за да не приличам на него.просто ако започна в банка имам чувството че ще бъда като него,банкер.а вече се сбогувах с тази мечта.не може ти да се възхищаваш на баща си,да искаш да приличаш на него,да му го казваш и показваш,а той да е така...........
дано не съм ви отегчила.но нямаше с кои да споделя тази отдавна забравена история.
желая ви лека вечер.

# 648
  • София
Аз не разбрах. Той правилно не е поискал да работите заедно, защото всичките ви колеги ще те гледат на нож - връзкарка. А може да ви обвинят примерно, че далавери някакви правите. И аз не бих искала да работя примерно с Коце на едно място.

С работата нищо не става. Сега ще чакам да дойде време да кажа на шефа да ме освободи или да ме връща на работа. Таш, не съм си казвала репликата на сладкаря, защото то беше тарапана и хич не беше както си го представях.
 В тази връзка Креми, какво представялва документа за споразумение? От работата ли го изготвят и какво трябва да следя да пише вътре? Аз съм в неплатен отпуск от 2 февруари за един месец. Кога най-късно трябва да подпишем споразумението?
 А вярно ли, че щом съм подписала анекс към договора по време на майчинството ми, той не важи? Защото счетоводителката така каза и ми изплащат платения отпуск по заплатата от първоначалния договор, а не от анекса.
 Какво да се прави, ще те черпя толумбички с боза , като нямам кой друг да питам  Hug

Утре съм на рожден ден на свекървата. Миналата седмица имахме 5 годинки с Коце, а другата седмица той има рожден ден. После пък моя рожед ден, а малко преди това на майка рождения ден, пък след това - на зълвето рождения ден  #Silly

# 649
Привет!

С малко закъснение  Честити празници на любовта, виното и Сирни заговезни!

Роси, незабравим празник сте направили за Ицко, да ви е здрав и щастлив, да ви дава още много поводи за гордост и радост!

При нас снегът се стопи, пекна едно слънце през уикенда и съответно ние не се спряхме. Водихме Дари на зоопарк, на разходки, при любимите й братовчедки, леля, свако, баба и дядо. Явно много й харсева, защото като тръгваме всеки път се прави, че плаче „ъъъ, пачи баба, дадо и т.н.”, ама този път плачеше с истински сълзи.
Галакси, ходихме и в МОЛ-а на Ст.З., много ми харесва детския център там, както и на Дари.
Там има само кътове за катерене с препятствия, пързалки и топки и децата до 3г. ги пускат с родител. Така и аз намазвам покрай Дари да се попързалям и забавлявам. Ми така де, по наше време като нямаше такива неща, сега да си отиграем. Лошото е, че вече почна да изявява желание сама да се катери и пуска и го прави успешно.
Дианка, браво на момчетата. Нашата щерка се пързаля на шейната само по килима, а навън не ще да се качва. Но иначе обожава снега и иска да броди из най-големите преспи.
Скреч, явно не е трябвало да почваш там. Надявам се скоро да се появи нещо по-подходящо за тебе.
Маруся, най-добре седни и си напиши плюсовете и минусите при двете работи. Според мене няма нужда да се наказваш, заради това, което е направил баща ти. Ако тази работа ти е предложена не благодарение на него, може да е повод да се докажеш. Но от преките ми наблюдения знам, че не е много лека работа, след приключването с клиентите се приключва касата, равнят се операционни дневници, сортират се бележки и така работният ден обикновено става доста по-дълъг от осем часа, което ще ти изяде от така ценното време с детенцето. От друга страна пък е доста по-сигурна работа, с осигуровки, отпуски, болнични, премии и т.н. регламентирани и на точната дата. Надявам се да избереш това, за което после да не съжаляваш.    

Лека вечер!

# 650
Добро утро  Hug

Маруся, ако заплатата те устройва според мен си заслужава да опиташ.  Peace А на баща си не се сърди  Naughty Тяхното поколение е от онова време в което беше най-важно да ти е "чисто" името. Да те знаят хората като честен човек. И баща ми винаги към това се е стремял и въпреки смутните времена и сега всички го знаят като извънредно честен. А той наистина се гордее с това. Аз бих била по-горда ако си уредя децата: жилища за без пари и т.н., но това е положението - въпрос на приоритети  Crazy

И ние сме в кюпа на болните  ooooh! Този път изпуснах момента и Лена вдигна Т. Ако вчера бях притеснила жената да й звънна да дойде сутринта по спешност сигурно щяхме да се разминем, но аз нали съм смотана пуснах детето на ясла със силна хрема и вечерта жената ми обясни как тя като я взимала няколко майки си взимали децата с висока Т от нейната група. ТАШ, права си, че съм потресно смотана понякога  Rolling Eyes

ДианкаHeart Eyes

Лек и спорен на всички  Hug

# 651
  • Хасково
Здравейте момичета-кокичета!!!

А вярно ли, че щом съм подписала анекс към договора по време на майчинството ми, той не важи? Защото счетоводителката така каза и ми изплащат платения отпуск по заплатата от първоначалния договор, а не от анекса.
Скреч, вярно е.  Peace По време на майчинство, не могат да се правят промени по трудовите договори, един вид защита - от уволнение, преназначение на по-ниска заплата, длъжност...
Маруся, за теб е важно, кое е по-добре. Не мисли за минали случки...Както Диди е писала, пресметни плюс и минус на новата и на сегашната работа и сама ще прецениш. Успех!
Таш, странна работа това със съня, чак тръпки ме побиха #Crazy. А за сладките - брои се Peace
Медхен, бързо оздравяване на Лена! Hug
Дианка, радавм се за добре прекарания уикенд! И Стела обожава да я возят на шейна. Казва, че карала колата си Wink
Ай до после, че иде шефа
 Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 652
# 653
ех.добър ден!едвам съм спала!митко дойде да спи при нас през нощта.намести се на възглавницата ми,после реши че не му е удобно с нея и я хвърли на пода.след това реши че и аз му преча и ме изрита от леглото.аз легнах в краката на момчетата и толкова се схванах от спане на кълбо че още съм в поза "баба с бастун".
за работата реших да се пробвам сега чакам да ме извикът на интервю.аз може би смешна ви се видях с историята която ви разказах защо не искам да работя в банка.просто толкова много го исках едно време за да приличам на татко..........той не искаше да ми помогне не за да не го гледат на криво в банката.просто не е от родителите,които при възможност ще се погрижат за децата си.само ще ви кажа че не дойде на бала на сестра ми,дори не и се обади да и честити за дето е завършила.но има и такова бащи.само се моля моя мъж никога да не заприлича на него.
еличка,дано лена бързо оздравее.ти сега в болничен ли си?
диди много мерси за съвета.не се бях замислила че на касиерките работното време може да е малко по-дълго.но пък те работят от 8:30 до 4:30-5.което е доста добре.единственото което ме притеснява е че мити много боледува.и трябва постоянно да отсъствам заради него.
skrech на мен ми платиха платения отпуск на 240 лв за2те години.казаха че така се плаща на майките.но не е вярно.трябва да ти платят на заплатата на която си била последните 10 работни дни.друг е въпроса дали са те осигурявали на светло.ако не са,могат без проблем да ти платят само толкова на колкото са те осигурявали.пък върви доказвай че нямаш сестра.
отивам да готвя че към обяд да изведа митко на кратка разходка че милия полудява вкъщи.лек ден.

# 654
  • София
Привет,

За 28 февруари - незнам още дали ще мога, плануваме да ходи на Павел баня идния уикенд...май пак ще пропусна срещата. Sad
Таш, каква е сега тази торта - до одеве им надух тука главите, че съм мноооооооого гладна и отварям и кво да видя. Кафето ще го сръбна  Wink
Ели, бързо оздравяване на Лена.
Стефан от както стоя 2 седмици вкъщи и сега не мога да го оправя сутрин за ясла без рев - не иска да обува ботуши, яке...абе лудница. Дано му мине по-бързичко тая криза, че  Crazy

Никой ли няма такава седалка за стол? Диването счупи подлакътниците на единия стол като падна с него  Crazy имаме пирони в гъзето  Grinning Grinning Grinning
Ох, викат ме...

# 655
  • София
Жу, ние имаме това - http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5059. Май е малко по-различно като модел, но е на същата фирма. Става и за столче, и само за повдигаща седалка и се закрепва към големия стол. В Щъркела скоро като ходих имаха такива  Peace
Ето го и нашето - http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=3019&products_id=3019. Аз съм го оставила на село и го ползваме там като си ходим.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 13:10 от Цецето

# 656
  • София
Цеце, мерси - а гледам че има едно такова повдигнато между крачетата - да не е много тясно местото за баджаците и да е за по-дребни дечица, че аз предполагам поне 1, та ако не и 2 години ще ни трябва нещо повдигащо, че сега човекът имам чуството, че направо от чинията си налива в устата  Grinning   bouquet  bouquet  bouquet

# 657
  • София
Ей, не мога да пише днес, голяма въртележка ме подхвана  Laughing

Валенсия, видя ли как ни обърка и те пропуснахме?Честит имен ден и на празника на любовта, ние ти честитихме като беше мъченицата, а на 14-ти повече ти отива  Hug

Медхен
, не си много смотанка, не се обвинявай така  Hug.Целувки за Лена и бързо да се оправя  Heart Eyes

Жу, аз съм останала с впечатление, че Стефчо си харесва много яслата.Той и Алекс като постои у дома, после мрънка, де  Laughing.Опитай се за 28-ми, домъчня ми за теб  Hug

Скреч, взимаш засилка с празниците  Laughing.Започна ли да подготвяш подаръците  Wink.С воайора има ли продължение?Секнахте му мераците на човека.А пък със сладкарницата иди и му кажи 2 приказки на шефа, даже и че се радваш, че не работиш при него, ще ти олекне  Wink

Хайде след малко пак  Mr. Green

# 658
  • София
Маруся, не се коркай за баща ти. Моя не дойде на сватбата ми, а не сме били в лоши отношения. Не дойде и на сватбите на братята ми. Какво да се прави - странно поколение  Whistling

Таш, няма как да има  воайор, защото всички щори плътно се спускат всяка вечер лично от Коце  Laughing (Коце - оня дето никой луд комшия няма да вземе да му наднича по прозорците и за който е много тъпо всеки ден по два пъти да минаваш през всички прозорци да теглиш щори нагоре-надолу  Mr. Green )

# 659
skrech вярно много странно поколение.
цеце столчето е много хубаво.започвам да се чудя дали и аз да не си купя такова.аз на мити му слагам възглавница.
каква разходка направихме.излязохме в 12 и сега се прибираме.митко игра със снега.но на връщане от парка ми заспа в ръцете.сега едвам пиша.не мога да ги вдигна даже.
ще използвам че митко спи,да сготвя и изпека едни кекс4ета че съседката ще дойде после на кафе.
хубав следобед!

Общи условия

Активация на акаунт