НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 27 999
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • от Луната
Роси, да ти е жив и здрав порасналия Ицко и все така да ви радва и да се гордеете с него!

# 616
РОСИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДА ТИ Е ЗДРАВО МОМЧЕТО И ВСЕ ТАКА ДА ИЗПЪЛВА С ГОРДОСТ МАЙЧИНОТО СЪРЦЕ!

Дара нещо се е разкашляла от вчера. Давам само чай с мед и Мукоплант. Дано да пресечем разболяването. Лелките в яслата казаха, че в момента имало доста болни деца от грип в групата и масово кашляли. Преди малко пак зорлем заспа. Много смешно: седя си в хола и я чакам да заспи, чета една възпитателна книжка как без викове и шамари да приучим детето на дисциплина и от време на време ми прелива чашата и отивам при нея да и се навикам, даже я плеснах по дупето  ooooh! Embarassed.

# 617
  • София
Марианче, това кат, че ли аз съм го писала....
Зор видях, как ли не подходих, та готвихме, шетахме......играхме яко, ама стигне ли до кухнята.....вода.....машина за вода....сещате се крайния резлутат ( не е мокро........,а 100 л вода изпита ). Накрая изяде пердаха, сока и заспа(след два часа приспиване ).

http://picasaweb.google.com/katiousha31/22010#5437693752432745410

Така помага на мама. Прави кексчета. Кеф голям.
Ние се храним само сами и само и единствено на стол ( сама на него). Настава драма ако някой и пипне стола или чинията. Столчето ни за хранене не сме го ползвали повече от 2-3 месеца ( около годинка ). Жу, ако не намериш алтернатива, сложи една възглавничка от тези за градинските столове. Има едни по дебелшки. Нина така я сагам ( от време на време ). Нещо такова...
http://picasaweb.google.com/katiousha31/112009#5409178416133605730    ( зад дупето й  ooooh! )

# 618
  • София
Честит рожден ден на Ицко! Нека порасне здрав, красив, смел, разумен, работлив, да има много успехи и много приятели! Роси, разкошна тортичка! Обичам щоколад!

# 619
  • Хасково
Честит рожден ден на Ицко! Да расте здрав и умен и да има много щастливо детство!

Росе, честит празник и на теб!

Аз изпратих Стела с майка ми малко да се гледат на село. Сега ми е едно такова странно.... Не ми се подхваща нищо.

Целувам ви всички Heart Eyes

# 620
  • София
Роси, да ти е живо и здраво момчето! Пожелавам на Ицко да бъде все такова будно и любознателно дете и да има много приятели, с които да изживее едно незабравимо детство!

По обяд ми докараха Василия, че снощи бях до късно на работа и спа в сестра ми. Опитва се да ми се качи на главата, но ще я гътам да ляга по-рано, пък да видим кой кого ще пребори  Wink Ако имам успех и не съм заспала с нея, ще пиша по-късно.

# 621
Честит празник на Ицко!Роси,да ти е живо и здраво момчето!Усмивки и много здраве му желая!

# 622
Роси, хайде и тук най-добри пожелания за Ицко!   bouquet
Чакаме разказ за празника  Simple Smile И да разкриеш най-после подаръка  Laughing  Mr. Green
Цецеее, чак сега разбрах, че си ми пуснала поздравителен смс по Нова година  Laughing Добре че вчера ми звънна от този телефон, аз имам въведен другия ти номер. Честно казано, досетих се, че смс-а е от съфорумка, но ми се стори кофти да отговарям, без да знам на кого пиша  Laughing Blush Пък в същото време много ми е неудобно като не отговоря на някое съобщение, чувствам го като знак на неуважение  Blush
Сега, ако си признае и още някой, който ми е писал по Коледа, пък аз не съм му отговорила, хубаво ще е  Crazy Пак подозирам форумка, но не мога да разгадая коя ще да е.
Що не си подписвате смс-те, ама ха  Joy
Веси, да си починеш добре без детенце  Laughing Не тъгувай много, наслаждавай се на спокойствието  Laughing

# 623
  • София
Роси, честит рожден ден на Ицко! Да ти е здрав и щастлив, а успехите му е видно, че ще идват с лекота!

# 624
  • София
Арабела, и аз много се ядосвам като получа неподписан смс  Mr. Green Ама ей на, и аз ги върша такива работи, чак като изпратя някой път се сещам, че не съм си написала името. И аз имам от Коледа и Нова година неидентифицирани и не съм им отговаряла по същата причина, някак си ми е кофти, като не знам кого поздравявам  Confused

Приспах Василия и даже успях да изгледам една серийка на Анатомията. Сега се чудя какво да подхвана, за гледане имам предвид  newsm78 Да ми има човек проблемите  Mr. Green

П.С. Тамън да се похваля и аз, и Василия довтаса да ме търси и досега я вардих да заспи дълбоко  Tired Така хубаво си заспиваше сама, нямах никакви грижи, и се изметна, откакто беше лятото на село с майка ми. От тогава не си е помирисвала леглото  Sad

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 00:17 от Цецето

# 625

Що не си подписвате смс-те, ама ха  Joy

Тоооо и като са подписани аз пак не се усещам от кого са.... Аз чак днес направих връзка и се сетих от кого съм получила надписан коледен смс...  ooooh! Мноого съм зле.

Аз си загубих телефона мин. седмица и от вера най-накрая съм с нов, нова сим карта със стария номер и мога да се обаждам на хора.... ако им имах номерата, де.... Сега имам номера само на Младен, търся го от снощи, че си е на Пловдив с децата - аз останах сама да си почивам  Mr. Green - ама не ми вдига...  Crossing Arms

Аз предлагам да си уговорим среща за 28 февруари - неделя на пица в Дон Домат. Някой съгласен?

# 626
  • Хасково

Да се свети любовта и да пребъде!!! Благодарение на нея светът е оцелял (и защото се е смял, сопред някои Wink)
Желая на всички много любов, щастие, късмет и
по един мъж, който да ви помага в живота,
един мъж, който да ви глези
един мъж, който да ви плаща за всяка ваша прищявка
и най-важното, този мъж да ви обича истински, както и вие-него!!!
Честит празник на любовта и виното!!!

Веси, да си починеш добре без детенце  Laughing Не тъгувай много, наслаждавай се на спокойствието  Laughing
Ако знаете, колко ми е добре в момента! Искам да съм сама и нищо друго. Поне за ден. Едва дочаках мъжо да излезне Wink

Целувки за всички!!! Heart Eyes

# 627
Добро утро!

Майчета, майчета,   bouquet Много ви благодаря за милите пожелания към Христо  Hug Незаменими сте! Обичам ви!

РД надмина очакванията ми! Беше толкова хубаво! Просто незабравимо! Толкова вълнение, толкова положителни емоции...
С все сили успях да убедя Христо, че този РД е едно ново начало. Начало на нови приятелства! Държах да покани дечица от класа си, за да разбере, че оттук нататък в продължение на поне 7 години , той ще трябва да дружи с тях. Милият ми в началото не е разбрал какво точно се опитвам да му кажа и ходил да ги пита едно по едно дали искат да дойдат на рождения му ден, а те уклончиво му отказвали  Confused Така ми домиля, че го насочих с дълги разговори към 2 дечица, с които той повече дружи в училище. Поканих ги и ето така поставихме началото на едно добро приятелство, според мен.
Нямаше неловки ситуации - всичко тръгна и протече толкова гладко и естествено. Така бързо се заиграха и направо пощуряха  Laughing Никой не искаше да си тръгва - ни майки, ни дечица  Heart Eyes От 4 часа следобед, РД продължи до 7.30, а една от най-готините ми дружки остана дори до 8.30  Laughing
Тази година заложих на домашно приготвени лакомства - плахо подхвърлих на бабите, а те , милите, само това били чакали  Heart Eyes Толкова неща наприготвиха - от вкусни по вкусни  Heart Eyes И най-важното за мен - много неща се изядоха  Laughing Ей това ми пълни сърцето!
Снимахме се, смяхме се, разливахме питиета - аз разбира се  Blush ,..абе, всичко беше много хубаво!
Нашите дойдоха рано, смесиха се гости...видях удовлетворение и в техните очи... Heart Eyes
После и те не щяха да си ходят  Crazy Така изморително, но изпълващо сърцето ми, завърши този вълнуващ за всички ни ден!
Подаръкът  Laughing Ми, подарък като за 7-годишно момче  Laughing 2 години наред Христо все ни молеше за велосипед, но ние смятахме, че не е достатчъно отговерен, за да му вземем до тази година, когато той доказа, че в действителност вече е пораснал и узрял, за да има нещо, към което трябва да подходи с отговорност. Изненадата беше толкова шокираща, че дори не успя да реагира адекватно  Crazy Знаете как децата, а и ние възрастните понякога, остават със зейнала устичка, неразбиращи, недоумяващи, че това им се случва  Heart Eyes Ето така реагира и той  Laughing

Ами, това е в общи линии  Laughing

По-късно ще кача снимки във Фейса  Peace

Целувам ви!

П.п: Майчета, днес се иска прошка, забравих  Blush

Прощавайте, приятели, и да ви бъде простено!

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 13:23 от Rossalinda

# 628
  • София
Роси, всеки път казваш, че празниците ви минават от хубаво по-хубаво  Hug Явно знаете с кого да празнувате и как да се забавлявате  Simple Smile . Радвам се за Ицко!

Ходихме в новата сладкарница и се радвам, че не работя там  Mr. Green Кафе -пумия, торти- всичко с един крем с различен цвят, шоколадови десерти с вкус на марципан, на 3 етажа е и е на самообслужване  Shocked , студено е, опушено е, а масите за непушачи са неподходящи за деца - до стълбите, с опасен парапет и на силно течение. Абе трагедия, а като я видиш ще си помислиш, че е добро заведение.

# 629
Роси, честит рожден ден на Ицко на патерици! Да е жив, здрав, усмихнат и щастлив!  bouquet

Аз предлагам да си уговорим среща за 28 февруари - неделя на пица в Дон Домат. Някой съгласен?

Понеже пицата си е за Елица - там съм  Mr. Green В два часа ли?

Общи условия

Активация на акаунт