НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 27 999
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честити празници на всички влюбени във виното и любовта! Heart Wine Glass

Ние към 19.30 тепърва ще ходим към сестра ми да отбелязваме двата празника, да си простим за Сирни  Заговезни и да полапкат децата яйца и халва. Че и още един повод имаме  ooooh!  /не се смейте/ - курбан на тяхното куче, че на тая дата преди 5 години мина една кола през него  Mr. Green Сестра ми му е сготвила рибка и ще намажем и ние  newsm53 Правих едни задушени зеленчуци и какво се отплеснах, получи се пюре от картофи, моркови и броколи  ooooh! Срам голям! Отдавна не съм се издънвала така.

Приятна вечер ви пожелавам!

# 631
Честит 14-ти Февруари мацки!
ПРОЩАВАЙТЕ, прощавайте, прощавайте.  Hug и на вас да бъде просетно.

Бъдете влюбени в живота, влюбени в половинката си - красивите, стойностни неща!

Роси - "ЧРД Ице! Ти си гордостта на мама и татко и неслучайно си заслужил това страхотно колело. Бъди здрав". Роси , а на вас честито ви пораснало момче.

Ние сме в Сф, пътувахме много добре и бързо се паркирахме в нас, оправих всичко що е багаж и храна, изкъпаме се и още седим пред ТВ тримата. В петък картинката беше драматична, пътувахме повече от 3 часа, дъжд/гъста ужасна мъгла/коли и крещящо дете, ужасия до шия/ Направо Николай едва издържа след напреегната седмиц и подобен екипаж на борда. Както и да е стигнахме някак.
Вчера  и днес само на маса, корема ми е бомба направо.
Май ще отиваме да спим, така че до утре гърли мои.
П.П. Страшни рисунки видях, верно са си доста добри попаденията. Чудесно.
Спокойна нощ.

# 632
  • от Луната
Честит празник на всички влюбени. Честит Трифон Зарезан!
Простете ми и бъдете простени!
Роси, разказваш адски увлекателно, направо видях радоста във вашия дом и учудването на Ицко Hug
Днес сутринта милото ме изненада страхотно. Толкова мило ми стана. Ставам аз и все още сънита и  не знаеща на кой свят съм се нося из стаята, а той идва до мен и ми подава една кутийка. Аз го гледам овнешки и не мога да включа, чак като ми каза "Обичам те" загрях за какво става дума  Embarassed Embarassed Embarassed. В кутийката имаше едно много сладко и хубаво ухаещо парфюмче. Но най-важен за мен беше самия жест, защото отдаван твърдя, че у мойто мъж няма грам романтика, а не било така  Embarassed. Аз не му бях взела нищо, че не сме излизали с детето, нали беше болно, а и покрай всички грижи напоследък съвсем бях забравила. А одеве още една изненада, на мен нещо ми е лошо и го помолих сам да изкъпе детето и без никакви пазарлъци се съгласи от раз. Абе днес съм изпълнена с много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 633
Мацки, добро утро!

Прегръдки и успешна седмица на всички,

# 634
  • София
Добро утро, момичета-кокичета!
Ето един младеж ви поздравява /да видим дали ще ви хареса тоя, че сте с едни претенции.../

Дитка, хубавица си ни, а най-готино е, че си с обувки на рисунката-Моната е страхотна и знае отсега кое е важно  Laughing

Роси, хубав празник сте направили на Ицко, браво!Представям си и как се е зарадвал на подаръка, миличкият!А сестра му е готова художничка.Аз разглеждах темичката и Александър видя рисунките и вика "рибки, рибки", а той само едни криви кръгове прави  Crazy

Скреч, много си ми сладка като обясняваш така  Hug.А каза ли му речта, дето я беше подготвила на шефа.Ето, пак става "всяко зло-за добро", щеше да стоиш в тая дупка и да се ядосваш  Laughing

Виктоалиа T, браво на милото ти   Peace

Ние пък решихме снощи да идем на кино, че не сме ходили от 100 години и на касата жаната се изненада, че не си купуваме билет филма за влюбените, а за екшън  Joy Joy.Сладък е филма, чак не очаквах, а бехме седнали под колоната и ми кънтеше главата-както у нас гледаме вечер филмите почти без звук, сега ми дойде супер  Laughing.Аз сигурно съм малко глуха, обичам да слушам и музика толкова силно, че да се изкривява звука  Crazy
Маман е научила Александър да казва вълшебната думичка моля и той започна да ни действа вече с нея.Като иска нещо, идва близо до лицето ти и казва много миличко "моля ти се, мамо" и след 2 минути, ако не е изпълнено го повтаря заповеднически, в стил:не ме карай да потретвам  Joy Joy.И вчера ме кара нещо да направим, а аз му казвам да ми каже вълшебната думичка и той каза "миска-муска, Мики Маус"  Joy Joy Joy

Нещо се засилих с глупостите, ще спра да ми поотмине  Laughing
Хубава и много усмихната седмица на всички  Hug

# 635
привет момичета.
простете и да ви е простено!!
ние сме още болни.митко е сополив 3та седмица.пием антибиотик,но подобрение голямо няма.тази седмица ще си го гледам митко аз.предните две се редувахме със сестра ми.дано в работата не ми направят проблем че съм била в болничен и направят компромис с изпитателния срок.аз вина нямам че детето ми се разболява и няма кои да ми го гледа,нали?
вчерашният празник не сме го празнували.драго го беше забравил.и по-добре аз не харесвам празници като този защото е за романтици1аз не знам какво е романтика,нито пък моя мъж!
гале мерси за кафето!
таш и митко казва МОЛЯ!направо ми се къса сърцето като трябва да му откажа!
лек и топъл ден!

# 636

Аз предлагам да си уговорим среща за 28 февруари - неделя на пица в Дон Домат. Някой съгласен?

Понеже пицата си е за Елица - там съм  Mr. Green В два часа ли?

Да.

Таш, плашиш ме. Какъв е този урунгел?

# 637
  • София
Таш, плашиш ме. Какъв е този урунгел?

Братушка  hahaha

# 638
и аз съм за 28!

# 639
И вчера ме кара нещо да направим, а аз му казвам да ми каже вълшебната думичка и той каза "миска-муска, Мики Маус"  Joy Joy Joy

Joy hahaha Joy Ташчейййй, съсипа ме! Да го нацелуваш малкия хитрушко!

Весел ден, девойки, аз съм в депресия от поредния гаден сняг. Confused В петък заминаваме на Узана, хората ще карат ски и ще се радват на снега, ни си запзаваме няколко часа за сауната и си вземаме лаптопито наблъскано с филми. Mr. Green

# 640
Здравейте милички,

Със закъснение честит празник на любовта и виното на всички Hug
Прощавайте и да ви бъде простено!
Росенце, да ти е живо и здраво порастналото момче и все така да се гордееш с него. Страхотен празник и страхотен подарък, браво Heart Eyes

Гале само се ядосвам като те слушам как си си изчистила  Crossing Arms. И аз имам такава мания, ама не успявам много с децата Crazy.

За обичта към децата-всеки поотделно го обичам най-многото на света. И аз не си представях, че освен Васко мога да обичам друго дете, ама ей на случи се.
За осиновяването-много благородно, но и аз си мисля, че не съм дорасла да дам същата обич като на моите деца, сигурно звучи егоистично Sad.

И аз съм в депресия от гадния сняг, писна ми вече вкъщи. Незнам с какво да занимавам Васко. Иначе и той си носи една плюшена звезда на рамо все едно е раничка и си говорим за детската градинка, разказвам му хубави неща за там(измислям си аз никога не съм ходила Laughing), но като стигнем до изречението "Мама всяка вечер ще идва да те взима" и той почва да реве и да ме гушка, явно до преди този момент си мисли, че аз ще бъда с него в градинката милото:crazy:. Рисува и той много, но не е толкова напред с материала като Лилито и Симонка Simple Smile, рисува дъжд напоследък, че е най-лесно Laughing.

Бързо оздравяване на болните Hug

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 15:39 от Lilcho

# 641
успокоих се че не съм единствената в депресия от снега.искам да съм мечка и да спя зимен сън.
предлагат ми работа в банка,ама в такава институция хич не ми се работи.луда ли съм?

# 642
  • София
Ехоууу Simple Smile Ние вчера бяхме на Витоша и изкарахме страхотно! Децата се пързаляха много, даже (за ужас на всички родители) сами на шейната. Любака много настояваше, пуснах го няколко пъти, убедих се, че го прави добре (не успя да падне и да се изпотроши) и накрая и Павката се качи с него. Обраха погледите...стръмно, нанадолно, заледено, а двете бебета сами  Crazy Намерихме един телефон, бързо го грабнах и го върнахме Simple Smile Изобщо имаше няколко приказки за Франклин в действие Simple Smile И аз по някое време ще пусна снимки във фейсбук. Страхотен ден.

За пицата няма да се класирам, но се надявам следващият път Simple Smile

# 643
  • София
успокоих се че не съм единствената в депресия от снега.искам да съм мечка и да спя зимен сън.
предлагат ми работа в банка,ама в такава институция хич не ми се работи.луда ли съм?

луда си  Crossing Arms  Whistling
/ зависи от банката /  Ако не е изложена на фалит, защо пък не...криза е  Tired

# 644
предлагат ми в алфа банк да съм касиерка в клон.ама много се чудя.вярно криза е,ама цялата фималия работи в банки не искам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт