Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са скритите аспекти, които трябва да имам предвид при теглене на ипотечен кредит?
Какви са разходите за нотариус и застраховки при теглене на ипотечен кредит?
Кое е по-изгодно - фиксирана или плаваща лихва при ипотечен кредит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са скритите аспекти, които трябва да имам предвид при теглене на ипотечен кредит?
-
Какви са разходите за нотариус и застраховки при теглене на ипотечен кредит?
-
Кое е по-изгодно - фиксирана или плаваща лихва при ипотечен кредит?
-
Какви са изискванията и процесът за получаване на ипотечен кредит?
-
Какви са стъпките за закупуване на имот с ипотечен кредит?
ами нали аз до тогава ще съм платила на банката големите лихви - какво да погасявам след това. 
, но предполагам какво искаш да кажеш. Всеки гледа от своята гледна точка. Ако ти имаш възможност да погасяваш предсрочно /примерно големи доходи, очаквана помощ от родители, очаквана продажба на някакъв имот/ - да, тогава има резон таксата за предсрочното погасяване да те притеснява. Но в другия случай, когато хората разчитат на доходите си, за да обслужват кредита и имат опция да погасяват 10 % от кредита всяка година без такса, тогава за тях е без значение дали по принцип има такса за предсрочно погасяване или не, по-скоро е от значение какви са другите финансови условия по кредита, т.к. се предполага, че ще го обслужват по-дълго време. При ползване на опция за частично предсрочно погасяване всяка година, кредитът може да се изплати за около 8-9 години и сумата на лихвите, която се вижда в първоначалния погасителен план, съвсем няма да е такава

Криза е ... всеки прави реклама по всевъзможен начин!