Машина за хляб-24 част

• 60 236
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Понеже много ми харесва пълнозърнестото брашно на мелница "Арчар", много моля някой от София, ако го е виждал на едро в чували да ми каже къде се продава, защото звъннах във фирмата и ми казаха,че Пловдив е много далече от Видин и не го зареждат. За София знам със сигурно,че го има, но къде?!??

# 451
Имаше мнения и съвети тук преди време, че не е много добра идея да се купува брашно в такава голяма разфасовка. Ами я си представи, че партидата на това брашно е нещо калпава? Ако е един пакет, да го прежалиш Rolling Eyes.

# 452
  • София
Понеже много ми харесва пълнозърнестото брашно на мелница "Арчар", много моля някой от София, ако го е виждал на едро в чували да ми каже къде се продава, защото звъннах във фирмата и ми казаха,че Пловдив е много далече от Видин и не го зареждат. За София знам със сигурно,че го има, но къде?!??

Аз съм го намирал във Фантастико, Билла и Метро (в последния беше преди година, сега не знам дали го има пак).

# 453
А в Била,Метро в Пловдив го няма.
  Дядо Хаджия, много ти благодаря   bouquet Другата седмица ще минавам с колата през София и може да купя.
  Вярно е,че голямата опаковка си е риск, ама дано пък имам късмет.
  За пловдивчани една информация- от вчера в магазини "Триумф" тече промоция на бяло брашно "Велико Търново"-0.49 стотинки за килограм. Един от магазините е в началото на ул. "Капитан Райчо" вдясно под блок.

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 12:03 от Clivia

# 454
  • София
Имаше мнения и съвети тук преди време, че не е много добра идея да се купува брашно в такава голяма разфасовка. Ами я си представи, че партидата на това брашно е нещо калпава? Ако е един пакет, да го прежалиш Rolling Eyes.
Мда
аз веднъж попаднах на кофти брашно. По-точно се оказа, че е прясно, защото след известно време взе да става. Последния път нашите ми донесоха едно от една Поповска месец - страОтно. Пак съм си поръчала чувал от него, пък да видим. Като е прясно за хляб става, но не и за питки и козунаци.

# 455
  • Добрич
...като я заредя с доза за 1000гр. хляба ми се надига до капака и след това при печенето спада и не е като тези, които пускате вие!Ами ако я заредя за 1500гр какво ли ще стане newsm78!...

Tamna, щом хлябът ти се надига, а после спада, може би маята ти идва в повече. Пека с прясна мая, но съм установила, че вместо предписаните в книжката 18 г., за да ми стане сполучлив хляба трябва да слагам по 14 г. на доза за 1500 кг.

# 456

Пуснаха го намалено в Кауфланд - не може да нямате в Пловдив.

# 457
  • Варна
Привет  Grinning,
днес ми беше поправителния на кифличките...Тоя път тестото беше чудно ...много приятно за работа и естествено приличат на кифли,а не топчета,както последния ми фал

Вкъщи не предпочитаме много-много препечените корички,затова ги извадих още щом се "позлатиха". Рецептата е от книжката , но вместо вода сложих прясно мляко и си ги кръстих Английски кифлички-заради машинката  Simple Smile

# 458
Госпойца Димитрова моите поздравления  Peace

# 459

И мойте  bouquet!

Сега заради твоите и още едни кифлички, видяни в друга тема, само за кифлички си мисля ooooh!

# 460
  • Разград

И мойте  bouquet!

Сега заради твоите и още едни кифлички, видяни в друга тема, само за кифлички си мисля ooooh!

Ако си мислиш за солени кифлички мога да ти дам рецепта за едни много бързи и вкусни солени кифлички.

Госпойца Димитрова ,браво,страхотни са станали. Peace  bouquet

# 461
  • Варна
Благодаря момичета   bouquet В тестото има една 1/4 мерителна купа захар-което е около 60гр, но и със солен пълнеж,и със сладко пак стават, мисълта ми е,че тая рецепта я пиша в графата "успешни", както за солени,така и за сладки кифли

# 462
мах-мама, аз имам една твоя рецепта, но ти пак ми пусни Hug. А иначе гледах ето тази http://vkusnoikrasivo.com/forums/viewtopic.php?p=671#p671
Ух, много апетитни изглеждат Crazy.

# 463
  • Плевен
Имам проблем с последното хлебче....ронеше се много, опече се ,но защо така се рони не разбрах.Не съм специалистка Simple Smile та моля за помощ.Маята ми беше суха тя преди течните съставки ли се слага или над брашното.Защото аз я сложих в реда от рецептата и беше след брашното.. newsm78 благодаря ви предварително.

# 464
Здравейте,в Била са намалили цената на бялото брашно Clever от 59 на 39 стотинки.Аз съм доволен от него.Може на някой да е от полза тази информация.

Общи условия

Активация на акаунт