Машина за хляб-24 част

• 60 260
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
bradata JoyВ РЕЦЕПТА е по- важно да няма грешка
МЕРСИ Hug

# 541
Конкретно на въпросът ти защо 20 минути не е вършила нищо може би трябва да обърнеш внимание, че втора програма е с най-дължо време и вероятно има функция за подгряване на продуктите, но според мен по вероятно е да сте включили отложен старт.
[/quote]

Прав си, дядо! Оказа се, че мъж ми не бил изключил машината, както аз си мислех, ами си я оставил на самотек и в буйни терзания какво ще се случи си отишъл на работа. Когато се прибрахме имахме готов пълнозърнест хляб! Е, верно, че покрива му беше паднал, па и леко хлътнал, ама иначе не беше никак лош на вкус... Та явно наистина си е загрявала продуктите пустата машина.
Голямо благодарско пак да изкажа и на ivodoc, който ми е изпратил подробно обяснение на неговия начин на работа с тая точно машина. Айде, поздрави на всички и дано няма повече провали!

# 542
Дядо Хаджи, не ме вкарвай в грях Praynig Жестока погача - поздравления за половинката ти  bouquet и чакаме рецепта Blush

# 543
Здравейте, момичета. Имам проблем - загубих си книжката с рецепти за хлебопекарната. Моята е модел Аляска - търсих в нета навсякъде, но тази книжка я няма. Дали може някой да ми даде линк или да ми я сканира или да ми я прати по факс. Ще съм многооооооо благодарна!

# 544
  • Разград
Здравейте, момичета. Имам проблем - загубих си книжката с рецепти за хлебопекарната. Моята е модел Аляска - търсих в нета навсякъде, но тази книжка я няма. Дали може някой да ми даде линк или да ми я сканира или да ми я прати по факс. Ще съм многооооооо благодарна!

Ако е заради рецептите,тук има много.

# 545
С риск да ви досадя...защото само преди ден писах за това...ще ви се оплача отново.Днес правих хляб със семена,извадих го ,накиснах контейнера и отидох на работа.Прибирам се сега ,започвам да мия и ,о каква изненада,едната ос отново е спекла!!! #Crazy
Много тъпо се чувствам и не знам какво да правя.Уреда няма и месец!Предния път мислех ,че е от захарта,но сега няма как да е от това.Изобщо нямам представа как ще я раздвижа тази ос и дали си струва да ходя в сервиз и изобщо...как да постъпя!

# 546
  • Разград
С риск да ви досадя...защото само преди ден писах за това...ще ви се оплача отново.Днес правих хляб със семена,извадих го ,накиснах контейнера и отидох на работа.Прибирам се сега ,започвам да мия и ,о каква изненада,едната ос отново е спекла!!! #Crazy
Много тъпо се чувствам и не знам какво да правя.Уреда няма и месец!Предния път мислех ,че е от захарта,но сега няма как да е от това.Изобщо нямам представа как ще я раздвижа тази ос и дали си струва да ходя в сервиз и изобщо...как да постъпя!

Как разбираш това,като миеш контейнерчето ли?Аз го измивам без да се опитвам да въртя оста и ако има нещо бих разбрала,когато не тръгне да върти,примерно.
Аз пък забелязвам,като напълня с вода,за да се накисне контейнерчето,че изтича по-мъничко вода,ама мъничко.Сигурно уплътнението заминава,ами че то след две години и два месеца работа,предполагам,е нормално.

# 547
В нашата къща напоследък все тутманици се правят

# 548
  • Разград
Денис,браво. Peace  bouquet Щом ви е вкусно,хапвайте си.По-хубаво от домашното направеното няма.

# 549
petia_tag-много вкуснички изглеждат кифличките!
Петушка,браво,страхотно хлебче!
Джемма,невероятна питка както винаги!
Дядо,хаджийката се е справила перфектно!Чакаме рецептата,че много интересно звучи.
Денис,прекрасен тутманик!
Днес правих за гостите хлебчетата на Лабрекс-невероятно вкусни и мекички са!http://danipbg.snimka.bg/cooking/hlebopekarna.430255.17042699
В събота за другите гости пак ще направя!Не ги докарах много на външен вид ,но пък са вкусниии.Лабрекс,благодаря за рецептата  bouquet-отива при любимите нещица!

# 550
Вчера глезих моите момчета със

Малко я по препекох, в същност не е толкова припечена колкото изглежда

# 551
  • София
Я да споделя и с мен какво се случи. Въпреки дългия ми престой на този грешен свят досега (срам не срам) никога не бях правила козунак. И като ви гледам как се вихрите и какви вкусотии правите - ами заразих се и аз от вас. Laughing И така - вчера запретнах ръкави, изкарах рецептата на max-mama (само с 2 яйца и отделно жълтък за намазване, реших да последвам съвета на дядо Хаджия - в смисъл че нежните хлябове искат повече време и внимание, след което се ориентирах към указанията на Ердинч - програма "френски хляб", че е най-дълга. И кво стана - едно голямо нищо. Първо туй чудо не щеше въобще да втасва, камо ли да си удвои обема, след което като взе да се пече изпълни формичката. Обаче, програмата свърши, а козунака стои бял като снежна преспа. Ами сега? Пък и общо взето не съм много на ти с техниката, ама бързо се ориентирах Laughing Пуснах само на печене и слез 30 минути най-сетне се зачерви отгоре. Да, ама като го извадих кората става за спускане по заснежени склонове  Joy Е, омотах го в кърпа, хайде в найлонов плик, абе ще го излапаме с моя дядо, макар и с риск за протезите. Иначе е на конци и вътре е мек. Ха сега кажете - защо оцапах работата

# 552
  • София
Вчера правих кифличките на Макс-мама със сирене! Божествени са! Направих и кремвиршки, със същото тесто, децата се спукаха от ядене.
Много хубаво тесто, много вкусни кифлички стават  Heart Eyes
Благодаря на Макс-мама за лесната и вкусна рецепта   bouquet

# 553
  • Разград
баба Станислава,твоята машинка,май,беше като моята Мулинекс 3000?Ама защо казваш,че се е получило едно голямо нищо?Щом има конци и е мекичък.За печенето,добре си направила,че отново си пуснала програма печене.
Сега за тестото,доколкото разбрах,използвала си изцяло програмата за френски хляб?А в началото активира ли маята със захар+брашно,да втаса?
Случвало ми се е и на мен да не ми втаса тестото до необходимото.В такъв случай спирам машинката от контакта за малко,за да дам време на тестото да втаса.После включвам отново и процесът си продължава.Ако е необходимо пак изключвам.Според мен с печенето си имала проблем.Най-добре в машината си прави само тестото,а второто втасване и печене да е във фурната,че по-добре се получават нещата.
г-жа Стихийно бедствие ,браво,вкусни питки изглеждат. Peace  bouquet
Вивиан, Hug

# 554
Вчера правих кифличките на Макс-мама със сирене! Божествени са! Направих и кремвиршки, със същото тесто, децата се спукаха от ядене.
Много хубаво тесто, много вкусни кифлички стават  Heart Eyes
Благодаря на Макс-мама за лесната и вкусна рецепта   bouquet

Ох, Вивиан, подстрекателко върла! От сутринта два пъти гледам рецептата, копнала съм си я, ама вкъщи съм затрупала със сладкиши, сега и кифли като направя...........а ми се иска. Покажи поне твоите, да стане очи пълни, ръце празни, пък...ще му мисля още. Sad

Общи условия

Активация на акаунт