Отговори
# 195
  • Burgas
Здравей J M M радвам се 4е сте добре,според мен още от сега трябва да подадеш документи за градина в Бургас,гледай поне в 2-3 градини да дадеш молба,мисля 4е ще го вземат.
Нашата кака е вкъщи нали ще е 1ви клас,малката е много послушна,и при нас е жега,но ходим по разходки сутрин и надве4ер.

# 196
Ани то май само с теб пишем последно време ама аз да кажа ,ако не знаеш:
Мама Kidman има бебка Поли – родена на 28.05.2010 г., 3000 гр., 50 см

# 197
  • Burgas
Честито на Кидман да им е живо и здражо беб4ето и много да ги радва.Другите къде из4езнаха?

# 198
Ето ме и мен.Радвам се,че възродихте темата.Даже днес си мислех,че сигурно е вече махната като никой не пише.
Аз съм в очакване. Grinning Остана ми още малко. Peace

# 199
  • Burgas
Здравей Веси как се 4увстваш,наистина си ве4е на финала.

# 200
Здравей,Аник !

Благодаря - горе долу съм.Доста се наболедувах този месец.Жестока настинка имах до преди няколко дена и се нагълтах с най-различни лекарства,смених и два вида антибиотик,от които реагирах алергично.Много се притеснихме всички,че не оздравея ли няма да мога да родя секцио,но се пооправих.Иначе ще раждам планувано секцио по мой избор.Разбира се само дано дочакам датата,че бебето бая е слязло вече в таза долу и си е наместило стабилно главичката,а това нали е признак,че може всеки момент да започне нормално раждане. Rolling Eyes

# 201
  • Burgas
Веси желаяти успех и дано си до4акаш датата.Ако имате фейсбук там съм ка4ила снимки,там съм aneta kardjeva.

# 202
Веси желаяти успех и дано си до4акаш датата.Ако имате фейсбук там съм ка4ила снимки,там съм aneta kardjeva.

Ей сега ще те добавя - благодаря !  Hug

# 203
Здравейте!
Приемате ли нови попълнения? Напоследък все по-често мисля за това, че искам отново да бъда майка. И ми се стори, че мястото ми е точно в тази тема.
Имам дъщеричка на седем години и въпреки че разликата между двете деца ще е голяма, бих се радвала тя да има братче или сестриче Peace

# 204
Веси,стискам палци Hug
Лято добре дошла Hug

# 205
# 206
Здравейте,мацки ! Влизам да ви съобщя,че си имам син Борис,който е  47 см и 3170 кг.Секциото беше планувано точно за първи юли.Аз тази дата си бях избрала,но и без да я кажа ми дадоха точно тази за секциото.Така че съдба.Малкият Борис го извадиха точно в 9.47 сутринта,но ние бяхме в болницата още в 6.30.Бая приготовления имаше докато започне самото вадене на малкия.Много бързо го извадиха,може би 5 мин след като започна операцията.После шиенето беше по-дълго.Бебчо много силно и продължително изрева.Явно ще има певчески талант.Станах още следобед след операцията.Това раждане за мен беше най-прекрасното изживяване.Възстанових се веднага и почти не ме е боляло след това,а при първото секцио се гърчих няколко дена.Доволна съм,че послушах себе си и родих така.През цялото време се движа и съм във вихъра на купона, все едно не съм раждала.Единственото коварно за мен нещо са следродилните контракции,които за мен бяха много болезнени.Имах чувството,че раждам нормално още веднъж.Вчера ми махнаха и конците и съм кукуряк.Даже направихме и първата си разходка.Отидохме вчера до лекарката ми да й покажем резултата от девет месечния й труд.
Та така от вчера на обед сме си вкъщи.Борис е много спокойно и послушно бебенце за сега.Както се очертава най-после и българските гени да се поналожат над немските.С много гъста черна коса е и тъмни очета.Май и боята е нашенска - хи хи.Въпреки че се роди мъничък на дължина, има много големи ръчички и крачета,а и дълги пръсти.Мъчим се с кърменето от самото начало след операцията.Като чак от снощи ми слезе кърмата,но издържахме и двамата.Кърмим се спокойно на поискване и много добре се справя малкият мъж.Тази нощ си спинка като пич,направо все едно нямаме бебе вкъщи.Кака му е много горда и само иска да го носи,прегръща и милва.Много е грижовна към него.
Иначе какво да кажа за чувството да си  родител на още едно дете - несравнимо е.Щастието е наистина двойно,чувството още по-осъзнато и силно.Прекрасно е да имаш две деца и съм много радостна,че имам щастието да държа в ръцете си още едно малко чудо.Още преди да го извадят на бял свят започнах да плача от вълнение и не съм спирала докато не ме качиха в реанимация.Голямо вълнение си беше и още продължавам да се вълнувам.

# 207
  • Бургас
Веси,Честита Ви радост!
Да е жива и здрав Болис,на теб бързо възстановяване! Hug

# 208
Иринка,благодаря,а на теб желая скоро едно момиченце Heart Eyes.

# 209
Веси, Честито бебче! Да жив и здрав Борис, много да ви слуша и радва!    bouquet
Радвам се за хубавите ти емоции! Наистина е прекрасно, когато се роди ново човече, така чакано и обичано. Heart Eyes
Поздрави и чакаме снимки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт