Отговори
# 210
Тини,сложих снимка над постинга ми. Wink

# 211
Много е сладичко!  Hug

# 212
Веси честит ти син мила !Hug

# 213
  • Бургас
Иринка,благодаря,а на теб желая скоро едно момиченце Heart Eyes.
Веси,благодаря,мила!
Радвам се,че се чувстваш добре!

# 214
  • Burgas
Веси честито да ви е жив и здрав малкия Борис и много да ви радва.
Добре дошла на лято.

# 215
Благодаря за милото посрещане!
Поздрави за Весиbouquet

# 216
момичета лятото дойде и вие се загубихте нещо,темата вече е на трета страница,при мен емоции не липсват първо баткото изкара варицела,а сега и бебока е целя в пъпки,даже в момента ми се спи ,но не смея да легна защото заспя ли веднъж ми е трудно разсънването ,а то е един рев едно чудо ама така ще е още седмица  и след това ще се оправи.Иринка ,Ани на плаж ходихте ли вече?
Ани беборана ще я водиш ли? Аз мисля да прескочим тази година.

# 217
  • Burgas
Здравей те моми4ета,надявам се,4е някой ще про4ете поста ми,тъй като искам да разбера как сте,а немога да ви намеря из форума,пък и не ми се иска да пиша на ли4ни за това влизам в тази тема.
Като гледам никой не влиза и аз нямах много време през лятото,но отдавна се каня да драсна няколко реда.Как сте?Ние сме добре,малката расте ве4е е на 8месеца,каката тръгна на у4илище,за сега много и харесва,аз също съм добре.Моля ви пишете по един ред,липсвате ми вие и тази тема,която за мен донесе късмет,целувам ви.

# 218
Ани  Hug ние сме добре , вече сме в Бургас,баткото е на градина ,Гого вече е на 6м занимаваме се с него и обикаляме смяна на документи,лични лекари.

# 219
  • Burgas
J M M  Hug радвам се за вас,надявам се да се видим щом сте ве4е в Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт