Любители на кучета-11

• 57 664
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Красавец и красавица! Heart Eyes Да са ти живи и здрави и двамата.
Откъде я осиновихте малката?

# 256
Благодаря мила и аз само това се моля да са ми живи и здрави Praynig
Лъки си я прибрахме от местното пазарчето, след като един пияница я нарита, толкова силно, че с извинение тя се наака пред очите ми, поплаках два дни и мъжо се смили над мен и над кучанка и с голям страх, дали Тазчо ще я приеме си я взехме.Беше като уплашена сърничка, буквално спираше да диша като я докосна, но бързо се справи момичето и сега е една хубавица и подстрекава големия да лае яко, той и без друго е пазач, ама тя е опасна.Истинска жена Laughing

# 257
Не е нужно да казвам,че сте направили едно добро дело.
Но..внимавайте за контактите между двамата.Не знаете дали на малките животи ще намерите добри собственици....Какви неща правят на кучетата си хората....Знаеш всъщност.

Много ми харесва главата на мъжкия и усмивката на малката му приятелка. Heart Eyes

# 258
О, внимаваме, нашата мадама отдавна е кастрирана Wink
Тазчо е голям чаровник с тази тъмна главица и аз не мога да му устоявам, мъжо го слуша а аз нали съм мека Мара си прави каквото иска, е не съвсем ама......
Много е смешен като излезе на двора и Лъки или мъжо ме доближат той ги напада, изпъжда ги и царствено сяда пред мен, направо върху краката ми и ако смеят да се доближат отново ме отбранява, абе какво да казвам на мама момчето Heart Eyes
А като искам да се порадвам на Лъкенцето се налага да си я поканя вкъщи, тя доста си пада и веднага се мята на леглото, абе голяма глезла, муцунката наистина е все едно се смее, а ако знаеш колко тъжна беше Cry
Като отидохме да я взимаме с колата и тя се беше скрила под едни ламарини, не можахме с нищо да я примамим, макар че си носехме кюфтета и гранули.Доста я почакахме и като видях че няма да излезе, бъркам аз отдолу и направо изкарах акъла на мъжо, той се уплаши че ще ме ухапе, измъкнах я и тя направо се парализира, гушнах я и в колата както я оставих така я свалихме у нас, даже си помислих, че може би нещо и има я на гръбче я на краче, абе истински ужас, хората са най лошите същества за мен ooooh!
Малко дълъг ми стана поста ама нали съм от скоро та да си ни знаете историйката Grinning
И така аз обичам всички живинки и взимам толкова за колкото съм способна да се грижа!
Радвам се че и тук намерих съмишленици в любовта ми към животните Peace
Китана дай снимки на твоето куче или са повече от едно Wink

# 259
"Моето"( наистина моето) куче още не е дошло при нас.Моля всичко що обича кучета да ми стиска де що палци има .Така ще ми спаси и живота,защото ако не стане,ще получа инфаркт.
Преди две години имахме куче с голям поведенчески проблем(не,не беше агресивно) и това ни създаде огромен проблем,защото "поправянето" изискваше всичкото ми внимание и време,което аз не можех да дам заради 10 месечно бебе и мъж,работещ на две места.Сега кучо е с хора,които могат да му отделят нужното,за да поправят всичко онова,причинено му от неправилното гледане в "развъдника"(защо ли е в кавички) и са много внимателно избрани,за да сме сигурни,че всичко,абсолютно всичко ще е наред.Болна тема ми е и ще бъде винаги.
Ако това беше нормално куче не само щяхме да се справим.
Гледаме кучета откакто се помня,което ще рече повече от 20 години.Това за "кучкарството".
Иначе се интересувам сериозно (породи,обучение в послушание и защита) само от няколко години.

Много хубаво,че сте я кастрирали,но няма нужда да го казвам. Simple Smile
Хората могат да бъдат отвратителни,наистина.Намерих едно от трите си кучета захвърлено във високата трева пред блока с непаднала още пъпна връв.Някой е искал хем да си спести тежестта от гледката на убийството,хем да "свърши работа".
Гледайте си ги със здраве.Пожелавам още дълго време да ви радват с присъствието си.

# 260
  • София
И моята Рита смятам, че има поведенчески проблем от развъдника. Много е страхлива. Още когато я взимахме на 45 ден забелязах, че като посегнах да я погаля, тя се стресна и се сви. Тогава дори си помислих, че това куче не бива да го взимам, но нямах избор. Бяха я оставили жива заради нас! #2gunfire Иначе женските обикновено ги умъртвяват.Не е злобна, не посяга никога, но от страх понякога става неуправляема.Напр. ако има външен човек в двора, никой не може да я хване - лае от растояние. Много се галим, говорим си, но вече 1г.4м. ефект почти няма.

Motoneti, добре дошла! Моят старец е същия като Таз, но малко по-дребен остана, защото беше болен като малък.

# 261
Как така от развъдник са ви го дали на 45 дни?Обикновено ги държат най-малко два месеца....
Сигурни ли сте,че става въпрос за легитимен развъдник във вашия случай?Ако да-ще е хубаво да го кажете кой е,за да се знае и хората да избягват да си взимат кучета оттам.
А това за умъртвяването на женските направо не знам как да го коментирам......Което ме прави още по-сигурна,че развъдника изобщо не е бил легитимен!

# 262
Китана Стискам палци мила, дано се реши проблема с твоето куче Praynig
А относно изхвърлянето на кучета бебета, щото им е жал да ги убият и ги хвърлят, вместо да си кастрират женската, направо е отвратително! За съжаление често съм свидетел на такова отношение, живея в близост до голям път и направо спират колата и оставят кашонче с беззащитни мъници, децата ги мъкнат аз се опитвам да гледам, но понякога няма какво да се направи SadМиналата година бяха изхвърлени котенца с пъпните връвчици, на полето, открихме котката майка и се молих на собственичката и да ги покърми малко, след като станат годни за самостоятелен живот исках да ги взема и да ги раздам на хора да се грижат за тях, но тя си затвори котката вътре и нямаше сила да я накара се смили над мъниците, в резултат на което всичките котета умряха в ръцете ми за около два дни, направо беше истинска трагедия, какво ли не правих, но просто бяха много мънички и не можаха да се справят Cry
mariyka с много любов и внимание, ако се налага и със специализирана помощ се надявам да се справите с проблема PraynigГорките животинки на какъв ли стрес са подлагани като малки че да им се запечата за толкова дълго в мозъчетата ooooh!
А иначе в повечето развъдници, женските кученца се отстраняват и оцеляват само мъжките, защото са по търсени! Обикновено не оцеляват всичките в природата а за да определят кои да оцелеят просто махат някои от бебчетата.Поради тази и не само, причина не ми се занимава с развъдна дейност, даже моя куч е без писмено родословие нищо че се знае потеклото му от преди много много години назад.Хората от които го взех се занимават с развъждане, но само за собствени цели, дават на познати и те си ги ползват.Е Тазчо не пази овце, но и нашия двор му стига Peace

# 263
  • Бургас
А ние днес се запознахме с една бебе -хъска. Моя, нали е батко като срещне бебе се гипсира-не мърда, не издава звук. Лазят по него,хапят го по ушите, все едно е статуя...Много е смешен,милия. Та малката дама дори ни залая с едно тъничко гласче-собствениците й бяха радостни,че й чуват гласа. Бяхме интересна гледка.

# 264
Ха-ха, малките кучанки са много смешни като лаят подскачат целите Joy

# 265
Китана, стискаме всички палци! Peace
Нали ще разкажеш после? Grinning

Мотонети, добре дошла! Много е трогателна историята за Лъки, шапка ти свалям!   bouquet
За отношението но хората към животните... smile3505 Говорихме си май на предните страници и за това.

Оня ден до работата ми видях две кученца на около месец и нещо, явно изхвърлени. Наблизо има училище и децата им бяха донесли кашони, постлали им под един навес и ги хранят. Поне гладни няма да останат - знаете как е край училище. Но мястото им  не е там. Обаче, освен с храна, с друго не мога да помогна на такива нещастничета.  Tired

# 266
 Hug Ако стане,не само ще разкажа.Сигурно ще опищя света от радост. Laughing

# 267
caritas Горките мъници, добре, че поне децата в повечето случаи са добронамерени, в тях ми е надеждата, но все пак възпитанието е много важно Peace
Аз поне се старая, когато имам възможност и кучетата са добронамерени да ги водя на кастрация, вече доста съм кастрирала в студентски град в кастрационния, поне аз там съм водила и не съм имала проблем с нито едно от кученцата, но мисля че за малките е важно поне да са навършили 6 месеца!

# 268
  • Варна
Честити ви празници на всики ,Да сте живи и здрави и вашите любимци също,Ето го и нашия Майк вече пораснал ,Тази седмица ще му вадят зъбките които не паднаха сами,та ни стискайте палци

# 269
Весел и хубав празник на всички и от нас! Бъдете обичани и обичайте по много!

tutune много ти е хубав Майк Heart Eyes
Китана на теб стискаме палци!!!
Motoneti искрено ти се възхищавам за постъпката! Целувки на кучовците!

Общи условия

Активация на акаунт