Любители на кучета-11

• 57 723
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Подписах петицията.
Снощи не съм го гледала.
Но сега като го видях ми стана много мъчно за кученцето  Cry Cry Cry
Не знам,нямам думи,този изрод заслужава същото,което е причинил на горката душичка  #2gunfire

# 631
Може ли да не го гледам,само като прочетох за лапичките и ми стана лошо.

# 632
  • Пловдив
 Има и отделна тема за случая: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=485481.0;topicseen

# 633
И аз се подписах!
Нямам думи просто! Не мога да си представя каква душа трябва да носиш, за да направиш нещо подобно!
Горката Мима! Този поглед няма да мога да го забравя никога!  Cry Cry Cry

# 634
Как може да причинят такова нещо на горкото кученце този свят се напълни с изроди .Подписах петицията ще разпратя и на познати да я подпишат .
Знам че е гадно но не е ли по добре да избавят Мима от мъките и  Cryмного ми стана болно за нея направо ме заболя главата като я видях .

# 635
Не искам да  гледам това,мога ли да подпиша петицията без да гледам снимки.

# 636
Не съм чела , защото знам , че ще ми призлее , но от коментарите тук разбрах ...  Cry
Просто не мога да повярвам , че такива изроди ходят по земята
Наистина ми призля ... Смятам , че е по - добре да се избави тази душичка от мъките и ... това няма да е живот ...
Може ли само да подпиша без да видя снимки или коментари , че няма да мога да спя една седмица ...

# 637
И аз искам да подпиша петицията без да гледам, моля Ви!Къде да го направя?

# 638
Подписах петицията!

# 639
# 640
Може ли да не го гледам,само като прочетох за лапичките и ми стана лошо.

По-добре не го гледай, плаках половин час.

# 641
                        Подписах петицията .
                Потресена съм . Не мога да повярвам, че може да има такива изверги.
                   Накъде вървим , хора?

# 642
Аз също подписах въпреки ,че не посмях да прочета материалите или да гледам новините.Още не мога да се успокоя и да спра да рева ,независимо ,че това което знам е само отгоре-отгоре.Пратих линк към всичките си приятели.Дано има полза

# 643
Потресена съм, не мога да повярвам, че може да има такава жестокост... Едва ли може да се забрави това което видях...

# 644
Подписах , но не се чувствам удовлетворена ! Cry Искам този човек да получи равностойно наказание! И дори на този светъл празник , не мога да искам Господ да му прости !

Общи условия

Активация на акаунт