Любители на кучета-11

• 57 672
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  Здравейте , извинете ме че така нахлувам в темата Ви , но имам едно въпросче и питам навсякъде !
 Със съпруга ми искаме да си вземем за домашен любимец кученце норода померан , понеже от прочетеното до сега разбирам , че откриването му става много трудно , ако има някой минал по този път ще се радвам на съвети и насоки ! Благодаря предварително  Hug

# 571
Кучила:
http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=31820
РАзвъдници за померани
http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=31786
Рисковете при взимането на куче,предлагано за померан,от зоомагазини и борси:
http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=31783

# 572
На вниманието на всички, които са решили да си купуват кученце или коте! Моля да го прочетете внимателно, дано да съм полезна!
http://kiflaiboza.blogspot.com/2008/10/blog-post_29.html

# 573
Моята Ева вчера беше в Южния парк ... изкъпа се в езерото с патиците . Естествено в най - голямата тиня . Да ви описвам ли в какъв вид излезе от там  hahaha

# 574
  Благодаря много , Китана   bouquet Както и на теб ,  sunny- baby , наистина е много важно да се търси кученце от правилните развъдници ... много е тъжно това което прочетох  Cry

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 21:45 от mmmshushy80

# 575
Моята Ева вчера беше в Южния парк ... изкъпа се в езерото с патиците . Естествено в най - голямата тиня . Да ви описвам ли в какъв вид излезе от там  hahaha
Еееее,а снимки няма лииии Flutter?

# 576
Аз да се оплача-навсякъде чета ,че кучетата обичат да е чисто на мястото  където спят.Моят мъник/наистина е малък,може и това да е причината/непрекъснато си опикава леговището и после си ляга без проблем  ooooh!
И  друг въпрос-последно като ходихме на ваксина,докторката каза,че има на едната лапичка пето пръстче и да го отрежем. Rolling EyesАма аз нещо не съм съгласна.Ще чакам вашето мнение и дали сте се сблъсквали с подобен проблем? Hug

# 577
Петия пръст,ако не пречи,не е нужно да се маха“РАзбира се,ако няма да го водите по изложби.
Напишкването може да е породено от няколко причини: медицински,и поведенчески проблем.
Кучетата ,ако живеят на мръсно,инстинкта им да си пазят леговището чисто се притъпява,така да се каже.Откъде сте го взели?Зоомагазин?

# 578
Да от Зоомагазин!

Всеки път като се събуди го водим да пишка в банята,е през другото време попишква тук там. Wink
На 25.03 ще стане на два месеца и от 10 дни е при нас. Peace

# 579
Да от Зоомагазин!

Всеки път като се събуди го водим да пишка в банята,е през другото време попишква тук там. Wink
На 25.03 ще стане на два месеца и от 10 дни е при нас. Peace
Кучетата по зоомагазините,освен физически проблеми,имат и поведенчески такива.Пишкало и акало е там,където е спало (да не говорим във фермата за какви условия на живот става въпрос.......),нормално сега да продължи да го прави.Много е вероятно да продължи дълго.
Дано само с тоя проблем се разминете.Не,че е малък,де.

# 580
Ами ще продължаваме да се борим,тя и породата му е такава,че прави каквото си иска  Crazy
Ще се възпитаваме здраво.

Китана,какво ще кажеш за капките от които се научават да пишкат на определено място-дали ще са ефикасни?

# 581
Ами ще продължаваме да се борим,тя и породата му е такава,че прави каквото си иска  Crazy
Ще се възпитаваме здраво.

Китана,какво ще кажеш за капките от които се научават да пишкат на определено място-дали ще са ефикасни?
Не е от породата,нито от характера на кучето .Това е поведенчески проблем,придобит след раждането. Simple Smile

Не съм ползвала тези капки,и аз им се чудя.Има противоречиви мнения: от "нищо не става от тях" до "супер са,не знам как щяхме да живеем без тях".....Нищо не пречи да пробвате.
И никога не наказвайте кучето ,ако сте го хванали СЛЕД като вече е готова белята.Изобщо няма да разбере за какво му се карате/го наказвате  и само ще изгради недоверие към вас.
Каква порода е?

# 582
Да,това за карането след като е свършила белята го прочетох от другата ти тема и го спазвам  Hug

Породата е джак ръсел териер

# 583
Ай ай-едно малко торпедо сте си взели. Hug Да е живо и здраво само-другото се преживява. Peace

Осигурете му много игра,нека хаби енергия.Като характер не ги познавам много-много и не мога да се наема да ти дам други съвети. Peace Знам само,че са много енергични и палави сладури,които имат нужда от голямо количество игра.

# 584
благодаря ти за съветите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт