САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 970
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
благодаря за бързия отговор Ева Simple Smile   bouquet  bouquet

# 121
# 122
# 123
БД за новата колекция - 39012, 39020, при мен работят над 50 евро

# 124
Здравейте, не знам дали към вас трябва да се обърна, но имам нужда от помощ.Пуснах поръчка с код 48445 и ми даде подарък и БД-на 06.01..Получих и подтвърждение по e-mail.Вчера обаче получих писмо, че кода който съм използвала не бил изпратен на мен и отменят поръчката ми, а днес в банката отбелязяха теглене от сметката ми за същата сума.Какво следва от тук нататък? Моля ако на някой му се е случвало да ми каже!

# 125
  • София
Здравейте, не знам дали към вас трябва да се обърна, но имам нужда от помощ.Пуснах поръчка с код 48445 и ми даде подарък и БД-на 06.01..Получих и подтвърждение по e-mail.Вчера обаче получих писмо, че кода който съм използвала не бил изпратен на мен и отменят поръчката ми, а днес в банката отбелязяха теглене от сметката ми за същата сума.Какво следва от тук нататък? Моля ако на някой му се е случвало да ми каже!
Нищо не може да направиш,щом са ти изтеглили и парите-чакаш ваучер или чек.
Пусни си поръчката отново.  Mr. Green

# 126
# 127
БД за новата колекция - 39012, 39020, при мен работят над 50 евро

а само БД ли или има и някакво намаление? и ако има намаление то след намалението ли 50 евро ?

# 128
Не мисля, че има намаление. PokoBobo, поръчката на каква стойност беше (пишете на лични, че спам Wink)?

# 129
  • София
Код 25411 -30% от предпочитан артикул;
-20% от останалата част от поръчката;без при мини,новоте и ексклузив уеб.
Не дава БД.

Кодове 38873 и 38881  -40%, -30%, -25% И -20% за новата колекция.
Не дават БД.  Дават подарък това-

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 08:28 от Evа

# 130
  • София, Бургас
Момичета, искам да питам - много често ли се случва да откажат поръчка, ако си ползвал код, който не са ти изпратили..до сега направих две поръчки с код за завивките..предполагам, че няма да има проблем, но все пак да питам Blush

# 131
  • София
Момичета, искам да питам - много често ли се случва да откажат поръчка, ако си ползвал код, който не са ти изпратили..до сега направих две поръчки с код за завивките..предполагам, че няма да има проблем, но все пак да питам Blush
Ми,не много често.
От стотиците ларедутки, тук четящи и пазаруващи,само на 2-3 мацки са им отказали поръчките с този аргумент.
Въпрос на късмет,според мен!  Peace
Не се притеснявай предварително.

# 132
Да се запиша и аз с часовника вместо завивките  Rolling Eyes Поръчката е от 22.12 ако изобщо има значение.

# 133
  • София, Бургас
Ми,не много често.
От стотиците ларедутки, тук четящи и пазаруващи,само на 2-3 мацки са им отказали поръчките с този аргумент.
Въпрос на късмет,според мен!  Peace
Не се притеснявай предварително.
Мерси за бързия отговор  bouquet дано всичко да е наред, защото това са първите ми поръчки и много искам да няма проблем  Sunglasses

# 134
Кодове 38873 и 38881 не ми дават намаление на поръчка от 75 евро- две неща от новата колекция обаче прикс верт и двете, дава ми подарък PLAT- poivre et ve......... нещо си пипер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт