САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 890
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Ехо кажете има ли шанс за чека от 5евро  Thinking

# 226
  • Варна
Ехо кажете има ли шанс за чека от 5евро  Thinking
няма смисъл от него, ще платиш повече за доставката. По-добре използвай код за безплатна доставка

# 227
Така е, преди малко го пробвах и се хвана, но познайте какво стана?  Crazy Всички намалени неща, ми ги даде на реални цени/!/ и от тях свали 5Е. Ха-ха! Както ми беше кошницата за 17 евро, стана на 56 евро.

# 228
Преди 10 мин. пуснах поръчка - 3 артикула от Албанците + калъфка от Ларедута и ми се хвана код 48461(БД) Laughing Hug

кошницата ми е само от албанците (засега с 3 артикула), но ми приема БД + завивките - 48534  Peace

bouquet Мерси !!!  Heart Eyes

# 229
Преди 10 мин. пуснах поръчка - 3 артикула от Албанците + калъфка от Ларедута и ми се хвана код 48461(БД) Laughing Hug
Този код както и тези за завивките ловят и дават БД и само с артикули от Албанците  Peace Не е било необходимо да слагаш калъвка  Hug
krisi4 има код -30/55 при мен се хваща, но зависи все пак каква е цената при прикс мини и при прикс верт не ловят. Дай линк на обувките, които си харесала.... става въпрос за код 57592

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 17:30 от бейлис

# 230
Ами от 3 дена пробвам и не става Crossing ArmsНакрая ми писна и затова.Пък и съм малко нова в занаята и не ги разбирам много много Grinning Сега ще чакам код за намаление на тези обувки http://www.laredoute.fr/vente-sandales-bi-matiere.aspx?productid … &numberpage=4  от новата колекция.

PS:Ако всъщност има такъв ,Моля някой да ми каже Praynig Peace

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 17:43 от krisi4

# 231
Криси4, Бейлис по-горе ти го е писала, но е 30 Е отстъпка от 55, допълни неща до 55, ако не те устройва изчакай и аз се надявам да се появят по-нататък кодове като предните 20/33 или 20/29  Mr. Green + БД
Този 30/55 не дава БД.

# 232
23493 БД над 30евро. Валиден е до края на януари.
Няма го на първата страница, съжалявам, ако се повтаря Simple Smile

# 233
Този код както и тези за завивките ловят и дават БД и само с артикули от Албанците  Peace Не е било необходимо да слагаш калъвка  Hug
krisi4 има код -30/55 при мен се хваща, но зависи все пак каква е цената при прикс мини и при прикс верт не ловят. Дай линк на обувките, които си харесала.... става въпрос за код 57592

На мен този код ми дава подарък - сет коктейл (доколкото разбирам, не зная френски). Не ми намалява цената , а сложих артикул т новата колекция от раздел за текстил (над 55 евро) , но е 35% намален

# 234
Всички кодове за зелено-бежавата завивка действат безотказно за БД при албанците Peace
57592-този ми намали Верт при спортните,но според мен може да се поизчака за новата колекцийка за нови кодчета след намаленията. Flutter

# 235
има ли действащ код за ютия и БД

# 236
Използвах код 48453 и ми даде БД + подарък PLAID- някой знае ли какво означава

# 237
Използвах код 48453 и ми даде БД + подарък PLAID- някой знае ли какво означава
Олекотена завивка

# 238
Подарък-SET COCKTAIL-ble Може ли някой да даде снимка на този подарък.Разгледах албумите,ама нещо не откривам newsm78

# 239
Аз ще се повторя , но да питам някой получавал ли е това чудо 57592-  Подарък-SET COCKTAIL-bleu, rose. ? Интересува ме колко тежи евентуално, тъй като както гледам май всички си получиха поръчките от 04.01 пък моята я няма и се чудя дали не е на митница. Поръчката ми е само 2 клинчета и едно детско потниче + подаръка.
В другата тема коментираха подаръка и тези които са го получили казаха че тежи около 850 гр.

Общи условия

Активация на акаунт