САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 962
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Пчелички има ли будни? Съвсем нова съм в пазаруването от ЛР и благодаря на всички ви за полезната информация която споделяте!
ДА ПОПИТАМ: има ли действащ код за сак Лафума?

# 136
  • София
Пчелички има ли будни? Съвсем нова съм в пазаруването от ЛР и благодаря на всички ви за полезната информация която споделяте!
ДА ПОПИТАМ: има ли действащ код за сак Лафума?
Пробвай с код 69078,в бяло.Не дава БД.Подаръкът го дава при 4 артикула от колекция П/Л 10.

# 137
  • Варна
Момичета, искам да питам - много често ли се случва да откажат поръчка, ако си ползвал код, който не са ти изпратили..до сега направих две поръчки с код за завивките..предполагам, че няма да има проблем, но все пак да питам Blush
Ми,не много често.
От стотиците ларедутки, тук четящи и пазаруващи,само на 2-3 мацки са им отказали поръчките с този аргумент.
Въпрос на късмет,според мен!  Peace
Не се притеснявай предварително.

Въпросния код 48445 и аз съм го ползвала, естествено не ми е пратен лично. Има ли някой, който го е ползвал и е получил поръчката си? Досега не ми се е случвало да ми откажат поръчка поради кода, дано да мина между капките.  Praynig

може би трябва да напишете в първия пост за кои кодове има отказани поръчки

# 138
# 139
  • Пловдив
Комплекра с кърпите е наличен,преди малко пуснах поръчка с тях +БД  87998,88005,80066

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 09:50 от ivanka1979

# 140
# 141
  • София
Благодаря ти Ева.
аз получих този код 23493

# 142
  • София
Извинете.   bouquet

# 143
Здравейте момичета Wink Има ли някакъв начин да намаля тази рокля http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique.aspx?productid=324154 … amp;numberpage=10

# 144
Здравейте момичета Wink Има ли някакъв начин да намаля тази рокля http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique.aspx?productid=324154 … amp;numberpage=10
Теди, ако ти хващат кодовете 30/55, които има на първата страница или в постовете на Еva, би трябвало да стане, но и да добавиш нещо за още 10-11 Е  Rolling Eyes за да стане сума 55.

# 145
  • Пловдив
Момичета, малко странен въпрос, но някой има ли проблеми с mp3-ката.  Ние я получихме вчера (на РД-то ми), но като я включихме към компа да се зареди, моя мъж я изключи чрез безопасното изключване и сега изибщо нетръгва, даже не се разпознава от компютъра.
Май вече нямаме mp3-ка.
 Sad

# 146
  • Хасково
Има действащ код 20/29, че ми трябва да поръчвам завивки?

# 147
Момичета притеснихте ме с този код 48445 -и на мен не е изпратен лично.Пробвах няколко от тези със завивките и ми се хванаха, но този беше последно пробван и него оставих, а на всичкото отгоре цялата поръчка е за позната.Има ли  много, на които са отказали с този код?

# 148

може би трябва да напишете в първия пост за кои кодове има отказани поръчки

вСИЧКО Е ВЪПРОС НА КЪСМЕТ.тото Е СКЪПА.

# 149
на мен не ми работят кодовете за кърпите ooooh!има ли някакво специално усложие Praynig

Общи условия

Активация на акаунт