САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 879
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
какви са условията за кода  с ютията
"59366  намалява Ютия  с реф.№ 6406718  от 60 на 10 евро.
 И дава подарък- сервиз за кафе от 8 бели и кафеви чашки с лъжичките, плюс - TASSE ET SOUS TASSE-gris, rose."
благодаря   bouquet
Някой получил ли е тази ютия, заслужава ли си парите?

# 241
Преди 10 мин. пуснах поръчка - 3 артикула от Албанците + калъфка от Ларедута и ми се хвана код 48461(БД) Laughing Hug

кошницата ми е само от албанците (засега с 3 артикула), но ми приема БД + завивките - 48534  Peace

bouquet Мерси !!!  Heart Eyes

Абе аз или съм малоумна, или съм дефектна  Mr. Green На всички кодове ми се появяват подаръците, доставката обаче си стои, не става на 0.00   newsm78  Моля за идеи, къде е грешката?

# 242
Второто Wink
Майтап, Голямо дете, виж с кодовете за завивката, ако не дава с тях БД, сложи и някоя калъфка от "редовните" за 1-2 Е, макар одеве да взех 3 неща само от Албанците и с 48518 завивките ми даде и БД.

# 243
  • в реалността
Момичета много Ви моля,който е получил вече мп3 или мп4 да каже какво изписва на подарък имам нов акаунт на който ми се хваща кода,уно да съм сигурна дали това ще получа мерси.Интересното е че ми изписва два подаръка.

# 244
  • София
Момичета много Ви моля,който е получил вече мп3 или мп4 да каже какво изписва на подарък имам нов акаунт на който ми се хваща кода,уно да съм сигурна дали това ще получа мерси.Интересното е че ми изписва два подаръка.
Доста пъти вече се писа,че втория подарък е часовник,хваща се с артикул от новата к-я.
На мен ми изписа МР3 в кошницата,когато поръчвах.
Ако на вас изписва-CADЕAU,нямам представа какво ще получите.

# 245
  • София
Ето подаръците с код 28738-

# 246
 Shocked Това онези красиви цикламени чанти ли са, че мн зле изглеждат тук  Blush

# 247
Току-що установих, че кодът, изпратен ми за препоръка на приятел действа при кръглите цени - намалява ми с 5Е стоките. За жалост обаче на препоръчания приятел кодът му е 5 нули и съответно - нищо. hahaha

# 248
А има ли някой на който му е изписало CADЕAU и е получил МП3? Аз бях питала за това CADЕAU и ми отговориха, че точно това трябва да изписва newsm78

# 249
  • София
А има ли някой на който му е изписало CADЕAU и е получил МП3? Аз бях питала за това CADЕAU и ми отговориха, че точно това трябва да изписва newsm78
Не е вярно,  Naughty трябва да изписва МР3-noir.

Shocked Това онези красиви цикламени чанти ли са, че мн зле изглеждат тук  Blush
Май да.  Mr. Green

# 250
  • София
Добро утро! Simple Smile Момичета вчера се регистрирах и ми даде пром.код обаче като го въведа и нищо не ми излиза ниаккъв прозорец, сметаката си ми стои една и съща, а не ми отхвърля кода приема ми го,кажете какво означава това? newsm78

# 251
Кода за поканения не беше ли различен от 00000 ? При това той даже не се хваща  Rolling Eyes

# 252
писах им, заради това че 00000 не се хваща, и ето го отговора на Сабине за това как и при какви условия се ползва.

Hi,

In order we apply the discount of 10 ?, place an order online. At the end of your order, after paying by credit card, under the basket you have : Besoin d'une conseillère pour terminer votre commande ?1cliquez sur "sauvegarder votre commande". Then, click on sauvegarder votre commande and leave us a message requesting for the discount of 10 ? for the sponsorship. However, you must not use an other special offer code, the discount cannot be applied on "pages rouges, pages vertes, prix mini, prix rouges, exclusivités web, items from aubaines.

С две думи, чак след плащането си искаш отстъпката и тя не важи за pages rouges, pages vertes, prix mini, prix rouges, exclusivités web, aubaines

# 253
Ооооооооооо да им се невиди, то стана като с 20-те евро  Twisted Evil Благодаря    bouquet

# 254
  Момичета, помагайте моля ви!Имам вече към 9 поръчки и на двата акаунта не ми се ловят кодове.Въобще не държа на подаръци.Искам само да махна доставката.Дайте някой работещ код.Завивките не стават вече....и какво ли не пробвах.

Общи условия

Активация на акаунт