САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 916
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
dala аз им намерих реална снимка и не ми харесаха особенно ...

# 271
Теди-аз получих..червените-тези с код 59374...и да си призная-още не мога да си преглътна разочарованието
та-като сравних размерите....те са почти еднакви и на ансамбъла от червени и кафеви чанти-защото това не са куфари!!!

На снимка изгреждат солидни,но всъщност  имат ленти с лепки и по-този начин им се закрепват крачетата..никак не са устойчиви,камо ли за път
http://dala.snimka.bg/other/la-redut.458346.16913801
Според мен-това наистина е ансамбъл за път...но Детски!

Кафявата чанта-с кода 59277 при мен се хваща и се изписва като sac Gala
На мен ми допада и доста и се мисля-дали има вече някой който я е получил?
http://dala.snimka.bg/other/la-redut.458346.16960917

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 15:02 от dala

# 272
писах им, заради това че 00000 не се хваща, и ето го отговора на Сабине за това как и при какви условия се ползва.

Hi,

In order we apply the discount of 10 ?, place an order online. At the end of your order, after paying by credit card, under the basket you have : Besoin d'une conseillère pour terminer votre commande ?1cliquez sur "sauvegarder votre commande". Then, click on sauvegarder votre commande and leave us a message requesting for the discount of 10 ? for the sponsorship. However, you must not use an other special offer code, the discount cannot be applied on "pages rouges, pages vertes, prix mini, prix rouges, exclusivités web, items from aubaines.

С две думи, чак след плащането си искаш отстъпката и тя не важи за pages rouges, pages vertes, prix mini, prix rouges, exclusivités web, aubaines
Тоест, кода не може да се ползва ли?
Като си запаметиш поръчката там където е написано при картите си я плащаш и после какво се случва чакаш да се свържат с теб ли или ти им пишеш?

# 273
Второто Wink
Майтап, Голямо дете, виж с кодовете за завивката, ако не дава с тях БД, сложи и някоя калъфка от "редовните" за 1-2 Е, макар одеве да взех 3 неща само от Албанците и с 48518 завивките ми даде и БД.

bouquet  bouquet  bouquet  Стана ! Дребосъка намаза допълнително комплект 2 блузета !  Simple Smile

# 274
  • Майничка
Момичета, това доколкото разбирам е код за новата колекция за марка Taillissime, за размери от 42 нагоре..трябва да поръчам 59 евро, но неразбирам какво е намалението newsm78
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d3540ddbc2a544dacd

няма намаление, само БД при 59Е поръчка

# 275
Това дали мога да го имам чрез някакъв код, мерси Simple Smile

# 276
Това са ми изпратили от ларедута, но не мога да разбера за какво е кода. Каквото и да сложа нищо не става.

Вие сте създали профила на laredoute.fr и ви благодаря. Това е важно, защото ви идентифицира всеки път, когато искате да се насладите Вашата персонална оферта.
Освен това, имаме удоволствието да се възползват от днес Ви предлагаме изключителни Добре дошли :  
с вашия код: 23493
Това е идеална възможност за пляскане на нашите колекции
готови за носене и Деко и да се тества с доверието на нашите услуги ...
Много добър пазаруване laredoute.fr  

# 277
  • Бургас
Това с пляскането на техните колекции доста ме  hahaha Иначе - кодът бе публикуван преди 3-4 страници ако не се лъжа (или поне последно тогава го гледах) и пишеше, че е за БД за покупки над 30Е (обикновено това се отнася за НЕнамалени стоки и предполагам, че става въпрос за новата колекция). И като ще копирате инфо за някой код или копирайте цялото такова или публикувайте линк към офертата, както е обяснено в първия пост, за да могат отговарящите все пак да разберат за какво точно става въпрос  Peace

Impala,благодаря ти, миличка, но както се оказа керванът си върви, а кучетата си лаят  Tired Не, че е нещо ново под слънцето, но как пък един път не оценят положителното в нечии думи, а все са обидени и неразбрани  ooooh!

# 278
Това с пляскането на техните колекции доста ме  hahaha Иначе - кодът бе публикуван преди 3-4 страници ако не се лъжа (или поне последно тогава го гледах) и пишеше, че е за БД за покупки над 30Е (обикновено това се отнася за НЕнамалени стоки и предполагам, че става въпрос за новата колекция). И като ще копирате инфо за някой код или копирайте цялото такова или публикувайте линк към офертата, както е обяснено в първия пост, за да могат отговарящите все пак да разберат за какво точно става въпрос  Peace

Impala,благодаря ти, миличка, но както се оказа керванът си върви, а кучетата си лаят  Tired Не, че е нещо ново под слънцето, но как пък един път не оценят положителното в нечии думи, а все са обидени и неразбрани  ooooh!
Извинявам се видях, че е публикуван и да добавя че ако имаше линк щях да го пусна. Напоследък май добрия тон в темата липсва.

# 279
  • Пловдив
Това с пляскането на техните колекции доста ме  hahaha Иначе - кодът бе публикуван преди 3-4 страници ако не се лъжа (или поне последно тогава го гледах) и пишеше, че е за БД за покупки над 30Е (обикновено това се отнася за НЕнамалени стоки и предполагам, че става въпрос за новата колекция). И като ще копирате инфо за някой код или копирайте цялото такова или публикувайте линк към офертата, както е обяснено в първия пост, за да могат отговарящите все пак да разберат за какво точно става въпрос  Peace

Impala,благодаря ти, миличка, но както се оказа керванът си върви, а кучетата си лаят  Tired Не, че е нещо ново под слънцето, но как пък един път не оценят положителното в нечии думи, а все са обидени и неразбрани
Извинявам се видях, че е публикуван и да добавя че ако имаше линк щях да го пусна. Напоследък май добрия тон в темата липсва.

Joy  е как са ти го изпратили Ла Редут пък няма линк ???? Прочети в първия пост моля те как се дава линк към оферта ,чеее такива като тебе не четет после се сърдите  ,че не ви отговаряли или пък не ви отговаряли със "тон" ......
Кода го имам и аз на нов акаунт дава БД над 30евро и от намалените.
извинявам се за "тона"ама  не се стърпях. Joy

# 280
  • Бургас
Айде пак наново  ooooh! КАКВО ВИ СТАВА БЕ ХОРА????? Питаш, отговаря ти се и ти решаваш, че ти липсва добрия тон?!!! Ами май е по-добре тогава да не отговаряме (или поне аз смятам да спра за известно време, че ми писна от неблагодарни хора)  Crossing Arms И за линка, миличка, има как да се публикува и ще ти го цитирам за да не се напрягаш да търсиш информацията:
Цитат
14. Оферта, пратена на e-maila се публикува - след като отворите получения мейл - оферта, над снимката/или самата оферта/, над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grâce à ce lien, кликвате и ви се зарежда нова страница със самата оферта. Линкът на тази страница копирате и публикувате тук
След като казваш, че са ти го "пратили" от Редута, значи можеш да приложиш горното.

Айде със здраве  Peace Чудя се какво ли би станало ако Алекс, Духи, Петя, Евка, Куражчето, Буби и останалите като тях, вземат че се обидят и спрат да пишат, да отговарят и да публикуват кодове.....На кого ли биха се обиждали останалите  hahaha

# 281
  • София
Ето последните няколко кода от Дала   bouquet  :
Код 44806- -20% от Новата колекция и подарък-"4 bools-
Цитат
четири керамични купи-пише че са били 20еврo, но сега са подарък

54682 и 44907,но за тях нямам инфо.  Rolling Eyes
Дала,пусни,ако обичаш офертите с тези кодове,които са ти пратили на мейла,че
да им видим условията.  Hug    bouquet

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 16:30 от Evа

# 282
  • Казанлък of all places
Е как на кого бе, Брадатова, не се ли сещаш на какво ще заприлича темата тогава?! Simple Smile
Извинете за офф-а.
Много ми се иска да разбера какво е условието , за да ми се хване чантата Гала - опитвах да я закача за новата колекция, опитвах за старата, за Тайлисме, за Албанци... - е , не ще и не ще!
Дала, мога ли да помоля за съвет?

# 283
  • София
Е как на кого бе, Брадатова, не се ли сещаш на какво ще заприлича темата тогава?! Simple Smile
Извинете за офф-а.
Много ми се иска да разбера какво е условието , за да ми се хване чантата Гала - опитвах да я закача за новата колекция, опитвах за старата, за Тайлисме, за Албанци... - е , не ще и не ще!
Дала, мога ли да помоля за съвет?
Не съм Дала,но чантата Гала е за новата к-я на Ан Уейбърн,със спонсорството,т.е. покани приятел.
И при мен не работи на нито един акаунт.

# 284
  • Казанлък of all places
Ох, благодаря ти, и извинявай за прекръстването! Simple Smile
Сега остава да поканя детето.... и после да се изнеса от къщи заедно с чанта номер 2694....
Ама много ми харесвааааа!

Общи условия

Активация на акаунт