САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
моми4ета това може ли да се намали с нещо  .http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-firebird.aspx?productid=3 … &numberpage=1 newsm78

# 331
  • Стара Загора
Помогнете, харесала съм ютията, но незнам какви са условията, за да е действащ кода  Praynig Praynig Praynig
  bouquet
Зависи какво разбираш под това -" за да е действащ кода"...
Условията са написани заедно със самият код в темата.

нали за всеки код има изискване-било то да има стока от новата колекция или нещо подобно, за да си свърши работата, в случая да намали ютията от 60 на 10 евро. newsm78
59366  намалява Ютия  с реф.№ 6406718  от 60 на 10 евро. И дава подарък- сервиз за кафе от 8 бели и кафеви чашки с лъжичките, плюс - TASSE ET SOUS TASSE-gris, rose.
интересува ме текста със звездичката под този код-защото само така сложена ютията в кошницата с този код, нито се намаля нито дава подарък.
Затова попитах какво друго се изисква Hug

ами трябва да добавиш 2 продукта от новата колекция на ан уейбърн за да ти намали ютията

не е нужно да са два продуктите, достатьчно е и един продукт от новата колекция на Ан Уебьрн за мин 30Е, при което намаля ютията на 10Е и дава намаление 15/30Е.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 07:43 от SAMI&kokiMAMI

# 332
  • Пловдив

Не, все пак е от кръглите цени...

# 333
Да попитам кой е актуалния код за подаръка от няколко червени куфара, т.к този който е на първата страница не ми се хваща, а с 48186 ми дава подарък Sac voyage rose. За същото ли става на ?
  bouquet

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 20:52 от desiniko

# 334
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
В момента хваща ли ви се код за БД?

# 335
Няма ли начин да се спре задаването на едни и същи въпроси на всеки кръгъл час?
Единствените кодеве за БД в момента са тези с plaid - завивката, която тежи 983 гр. Код merci също. Останалите кодове за БД са за новата колекция и искат минимална сума.
Кодовете на Ан Уейбърн дават и намаление 15 евро, но при мен не се ловят. Както и новите кодове на Дала

Cry  ето  отговарям със цитат

# 336
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Няма ли начин да се спре задаването на едни и същи въпроси на всеки кръгъл час?
Единствените кодеве за БД в момента са тези с plaid - завивката, която тежи 983 гр. Код merci също. Останалите кодове за БД са за новата колекция и искат минимална сума.
Кодовете на Ан Уейбърн дават и намаление 15 евро, но при мен не се ловят. Както и новите кодове на Дала

Cry

При втория опит се хвана 48488

# 337
  • Варна - Черна гора
В момента хваща ли ви се код за БД?

48514 - за олекотената завивка в резеда и екрю

# 338
Помогнете, харесала съм ютията, но незнам какви са условията, за да е действащ кода  Praynig Praynig Praynig
  bouquet
Зависи какво разбираш под това -" за да е действащ кода"...
Условията са написани заедно със самият код в темата.

нали за всеки код има изискване-било то да има стока от новата колекция или нещо подобно, за да си свърши работата, в случая да намали ютията от 60 на 10 евро. newsm78
59366  намалява Ютия  с реф.№ 6406718  от 60 на 10 евро. И дава подарък- сервиз за кафе от 8 бели и кафеви чашки с лъжичките, плюс - TASSE ET SOUS TASSE-gris, rose.
интересува ме текста със звездичката под този код-защото само така сложена ютията в кошницата с този код, нито се намаля нито дава подарък.
Затова попитах какво друго се изисква Hug

ами трябва да добавиш 2 продукта от новата колекция на ан уейбърн за да ти намали ютията

не е нужно да са два продуктите, достатьчно е и един за мин 30Е, при което намаля ютията на 10Е и дава намаление 15/30Е.

хммм тъй лиии веднага ще пробвам...кода като публикуван беше написано 2 продукта

п.с не се хваща само с 1 артикул ...сложила съм за 32 евра от новата колекция и не се хваща.

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 22:14 от lari4ka

# 339
Бре, влизам си в акаунта и гледам как кошницата ми изпразнена! Е, това на нищо не прилича!!!! ooooh!

# 340
  • София
момичета как мога да намаля този сутиен Praynighttp://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324134097&doc … 2&Mode=Update  bouquet

# 341
  • София
Като сложиш още нещо,сумата да е над 55 евро и пробваш с кодовете -30/55 евро от новата к-я.
Например-57592

# 342
  • София
Като сложиш още нещо,сумата да е над 55 евро и пробваш с кодовете -30/55 евро от новата к-я.
Например-57592
благодаря  bouquet

# 343
# 344
48461 този код ми маха БД, но за подаръка ми пише че ще е наличен след 12 седмици...при това положение(не ми трябва подаръка)ако пусна поръчка, ще ми я доставят ли, или ще я откажат?

Общи условия

Активация на акаунт