Звездни компромати - 56 част

• 100 572
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 120
  • 221B Baker Street

http://www.vbox7.com/play:c0bb41ee - Тризначките в станция нова

http://www.vbox7.com/play:b735e2aa - Андреа при Слави,преди да стане известна

# 121

http://www.vbox7.com/play:c0bb41ee - Тризначките в станция нова

http://www.vbox7.com/play:b735e2aa - Андреа при Слави,преди да стане известна

Не ми отваря снимките  Rolling Eyes

# 122
  • 221B Baker Street
Мисля,че вече се отварят  Peace

Иванина в едно уникално интервю от една уникално тъпа водеща - http://www.vbox7.com/play:2d2167a5

# 123

Доколкото знам печелившите в Биг Брадър, а не само те, мисля че като цяло участниците в него подписват един доста обвързващ договор за около 5 години напред. Не знам дали е слух или не, но тези квачки, ако е така определено си нарушават договора, да не говорим, че го правят това изказване именно в телевизията, която излъчва ББ. То ако можеше човек да е по-прост от тях сигурно щеше да е в някоя стая с дюшеци на стените и една такава приятна ризка, която те кара да се прегръщаш сам. И на тея им трябва някой да ги облажи малко, щото са станали прекалено изнервени...

# 124
  • До морето
момичета, отдавна не ви бях чела и сега наваксвам.Само искам да се включа по темата Христина-Благой-Лияна.Общо взето аз съм на мнение, че за да се случи нещо между мъж и жена, виновна е жената.Няма как да се получи нещо, ако жената не го иска и обратно мъжете са доста по-елементарни същества Wink и не им трябва много, за да свършат някоя простотия, като това да оставят бременната си приятелка и да хукнат след някоя кичозна кукличка.Така, че да, според мен Лияна има не по-малка вина от Благой, който пък от благоприличие и "християнска вяра" можеше да поизчака малко преди да почне да се развява напред назад с новата си любов.В "Телеграф" пишеше, че на 21 или 22.12 той е имал РД и с Христина са посрещали гости (Божинов, Алисия и др. футболни величия с половинките си), а после на Коледа разделени, а на 01.01. той вече на Банско с Лилянка Naughty
  А колкото до Лияна само преди няколко месеца се събра с един далечен познат, който си остави жената и децата и се премести в София при нея, ама то любов ли бе да го опишеш...... ooooh!

# 125
  • Пловдив
Много ми е интересно, скоро гледах снимки на децата му, момиченцето, което е по-голямо е мулатче, а момченцето му по-скоро бяло...
Като съвсем мъничко бебе е много бяло детенцето, но вече като че ли не е най-бяло.

В предната тема се коментираше, че мулатчетата се раждат по-бели и с времето потъмняват  Peace

В това интервю с тризначките и водещата не ми прави много добро впечатление  Crazy

# 126
Мале  ooooh!, ама Лияна била скрита лимонка бе? Гледай ти, какви ги върти  Shocked

# 127
То ако можеше човек да е по-прост от тях сигурно щеше да е в някоя стая с дюшеци на стените и една такава приятна ризка, която те кара да се прегръщаш сам.
Хората с психични заболявания са прости?!?!

Общо взето аз съм на мнение, че за да се случи нещо между мъж и жена, виновна е жената.Няма как да се получи нещо, ако жената не го иска и обратно мъжете са доста по-елементарни същества Wink и не им трябва много, за да свършат някоя простотия,
Мъжете са безмозъчни същества и от тях нищо не зависи? Изумявам се какви виждания за живота и света има, честно, потрисам се някога... Като не е Лияна, ще е друга или трета, пета, десета.... всички ще са му виновни на Благой, само той не, защото е елементарен, милия, той не носи отговорност за действията си, простете му, той е мъж!

# 128
  • 221B Baker Street
за едно съм съгласна - мъжете са първосигнални и примитивни понякога,женте са по-хитри и пресметливи в постъпките си,но да се казва,че са виновни едеинствено жените,е доста крайно  Crossing Arms жените,жертви на изнасилване например,надали са искали да им се случи нещо подобно,и най-малкото пък са виновни за това...в случая с Лияна и Благой обвързания е той,така,че той носи по-голямата вина  Peace

# 129
  • До морето
pina, извинявай, ама ти искаш да ми кажеш, че би взела мъжа на бременна жена ли.Ами аз няма да го направя, най-малко от егоистична гледна точка.Щом може да зареже жена си и детето си заради мене, значи като нищо после ще зареже и мен и моето дете, заради следващата.Така, че Лияна въобще да не се оплаква, че сега всички нея изкарвали лошата.Има примерно и друг вариант- тази Христина да е някакъв терорист някакъв, да са били нещастни с Благой и примерно сега той да е намерил щастието в обятията на Лияна.Ама тука пак става въпрос за уважение, възпитание и още незнам какво....бил си с тази жена 4-5 години и тя чака дете от тебе, най-малкото можеш да и запазиш достойнството.
А колкото до това дали са елементарни мъжете, ами има една приказка за магарето и за това защо късало синджира

Сега видях поста на Anubhis, не става въпрос въпрос за изнасилвания, а за започване на отношения с даден човек.В една свалка участват двама и когато единия е известен, обвързан и цяла България знае, че чака дете, би трябвало да си сложиш някакви спирачки и да не допуснеш дотам.Затова става въпрос, а не че оневинявам футболистчето, просто казах, че ако мъжа като види готина мацка може и да не се сети за горенаписаните неща, ама жените не сме чак толкова първосигнални Naughty

# 130
Пина е казала точно това, което смятах да напиша.  bouquet

# 131
Аз не мога да го взема, ако той не ми се даде  Simple Smile
Терорист, казваш  Laughing абе какви са тия сравнения?!
Всеки си носи отговорност за постъпките - мъж или жена. Няма такива смекчаващи обстоятелства - той бил мъж, бил елементарен. Колко да е елементарен един човек, не зависи от пола му!

# 132
  • До морето
Виж, не ми се влиза в спорове, неговата вина си е ясна и безусловна, просто се почудих на нейното поведение, ама то както е казал народа- Не е хубаво да се чуди човек, че да не му идва на главата.......

bouquet

П.П. а за терориста, мисля че е ясно, че го казах образно

# 133
http://arenabeauty.com/video/
Ким Кардашиан , страхотна ее  Crazy

# 134
Съгласна съм с Пина, че не зависи от пола колко ще си елементарен ,прост и т.н.
Обаче, когато любовта я няма, трябва ли да остават заедно заради детето?

Общи условия

Активация на акаунт