Звездни компромати - 56 част

• 100 596
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 105
Tайгър Уудс е постъпил в клиника , за да лекува зависимостта си от секс. Една от многото му любовници е коментирала качествата му така ''от 5 точки бих му дала 6'' На мястото на жена му, не знам дали бих приела подобна зависимост за болест.
Аврил Лавин се развеждала, мъжът и искал здрава издръжка. Той пишел песни за нея. Не съм им фен.
Фотосесията на Райна и на мен не ми хареса. Тя има страхотно тяло, но за да снимаш бански трябва да имаш и бюст, или поне да си с подходящи модели. Отделно с този бронзант по лицето малко манго-джери са я докарали/#3/, а и някакси не гледа хубаво. Не, не ми хареса  Crossing Arms

# 106
Някакви моделски снимки на Райна от преди 3 години за марка  бански костюми.
Много яка фотосесия, но на чалгарите не им харесва ,заради отсъстващите силиконови вимета. hahaha
/1/
/2/
/3/
/4/
/5/
/6/

Е,без силикон,без силикон,ама тя пък Ептен плоска,никой няма  Laughing

# 107
# 108
  • Варна
Дано не е вярно, страхотна двойка са Никол и Люис.

Ето от бг сайт. В чужбинските има много инфо.
И аз ги харесвах. Отиваха си.

# 109
  • София
Много яка фотосесия, но на чалгарите не им харесва ,заради отсъстващите силиконови вимета. hahaha
/1/
/2/
/3/
/4/
/5/
/6/

Райна има ли силикон newsm78Не съм чувала да си е слагала...А и тези снимки са стари

# 110
Не знам някой от световните модели да е със силиконово виме, явно е задължително само у нас Peace

# 111
Цитат

Ау, колко е остарял... не мога да повярвам...

И пак ми е смешен Wink

# 112
Много ми е интересно, скоро гледах снимки на децата му, момиченцето, което е по-голямо е мулатче, а момченцето му по-скоро бяло...

# 113
/1/
/2/
/3/
/4/
/5/
/6/

Райна има ли силикон newsm78Не съм чувала да си е слагала...А и тези снимки са стари

Не,няма и никога не е имала. Ама да седне да ми се пъчи и да се опитва да прави секси пози с тези модели бански,просто е смешно  Laughing Аз също не харесвам силиконовите "вимета" ,а естествените хубави средно големи гърди.Такива плоски,не харесвам  Peace

# 114
  • София
Много ми е интересно, скоро гледах снимки на децата му, момиченцето, което е по-голямо е мулатче, а момченцето му по-скоро бяло...
Какво му е странното. Жена му е естествено руса. При едното дете е надделял генът на бащата, на другото - този на майката. Имаше даже случай деца близнаци - едното черно, другото бяло  Grinning
Тайгър и жена му
ето цялото семейство

# 115
Като съвсем мъничко бебе е много бяло детенцето, но вече като че ли не е най-бяло.

Хайди Клум на 20.ІХ.2009 на наградите "Еми".
Хайди с всички дечурлига, много готини!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 09:43 от Бижy

# 116
Дженифър Анистън по принцип ми допада, но тук е някак си състарена
Лейди Гага каква шапка  Laughing
Рок дамата Милена потресаваща безвкусица ...
Lindsay Lohan не можах да я позная  Simple Smile добре е пипната снимката, иначе момичето не е лошо, но си има проблеми с алкохола и дрогата

# 117
А, потресохме се вече, още в предната тема  Mr. Green
не знам, аз съм в шок. Различно изглеждаше по телевизията  Laughing направо си е страшна тук.

# 118
Да ви попитам......някой знае ли на колко години е Елена, дъщерята на Искра Радева! Загледах се в ''На кафе'' и се замислих Thinking

# 119
Не знам на колко години е ,но си личи, че е продукт на козметичната хирургия ,иначе не е грозна, а и тая коса с екстешъни просто ,прекалено е натруфена

Общи условия

Активация на акаунт