Звездни компромати - 56 част

• 100 371
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Що ли са дали тези пантофки? Това не са обувките от събитието...http://www.style.com/slideshows/parties/011607GGLB/38m.jpg Не че има някакво значение де Simple Smile
Ми няма как да знам. Simple Smile

ПП. Научих, специално за теб!

Защото:
Цитат
Red carpet glamour, elegance and ‘bling’ – everything that is embodied in the public image of Jennifer Lopez is reflected in one of the highlights of the Benjamin Adams shoes collection. Benjamin Adams launched Lopez in 2008 and the unique crystal covered shoes have quickly become a best-seller.

The Lopez shoes are encrusted with nearly two thousand sparkling Swarovski crystals. Pointed-toe wedding shoes made of the finest Ivory duchesse silk with a delicate slingback strap and slim high heel. These exquisite wedding shoes are hand crafted to perfection and so comfortable to wear! Benjamin Adams Lopez are glamorous wedding shoes with wow factor!
Излъчването на Дженифър Лопез е вдъхновило дизайнера, който е изработил тези сватбени обувки и ги е нарекъл "Lopez".
И още.
Както и тези, наречени "Marilyn", и тези "Winslet", вдъхновени от съответните личности.

Трябваше да прочета текста под снимката преди да я публикувам като "Обувките на JLo" Peace

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 22:09 от Бижy

# 452
  • София
Бижу, не знам от къде ги намираш тези красоти  Hug
 за тези на Джен и завидях

# 453
Това е Christian Louboutin ‘Carnaval’ black Grinning
С намалението и ти можеш да си ги позволиш. Тя сигурно си ги е купила преди това! Wink

Синчето на JLo и Марк Антъни

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 23:30 от Бижy

# 454
Това е Christian Louboutin ‘Carnaval’ black Grinning
С намалението и ти можеш да си ги позволиш. Тя сигурно си ги е купила преди това! Wink

Синчето на JLo и Марк Антъни

Страшен сладур Laughing

Как е възможно да имат 86 % намаление не мога да проумея? Rolling Eyes

# 455
Ми това е някакъв си Лобутен, да не ти е ЦУМ това!? Joy

# 456
Ми това е някакъв си Лобутен, да не ти е ЦУМ това!? Joy
БГ магазинската "култура" определено ми е изкривила съзнанието.
Ако е 20% е добре, ако е 30% е жива далавера, от там нагоре има нещо гнило.
86% си е чист ментак, па макар и Лобутен Mr. Green

Сега си спомням как преди години се чудех на Монда, която твърдеше, че не е толкова богата, та да пазарува в България

# 457
  • София
Сега си спомням как преди години се чудех на Монда, която твърдеше, че не е толкова богата, та да пазарува в България
Дааа, за мен важи същото, т.е. покупките за детето. Купуваме Бенетон от разпродажби в Испания на смехотворни цени  Peace

Джесика Алба
Кейти Пери с гаджето тоя пич на токове ли е  newsm78
Ума Търман с гаджето тази жена някой намира ли я за красива  Rolling Eyes
Хайди Клум
Линдзи Лоън
Кейт Мос
Марк Уолбърг готов за бебе №5  Grinning
Сара Джесика Паркър
Никол Шерцингер

# 458
Ума Търман тази жена някой намира ли я за красива  Rolling Eyes

Аз я харесвам доста, когато се понаправи Peace
Но примерно Кейт Мос ми е противна.

# 459
# 460
Аз харесвам Ума Търман, има интелигентно излъчване. Изобщо всичко, което не лъщи от ботокс и силикон ми харесва Simple Smile!

# 461
Момичета, съжалявам ако е пускана снимката, но ми направи страхотно впечатление.
Кийра Найтли Heart Eyes

# 462
  • София
Страхотна е!!!!!!

# 463
  • София
Що ли са дали тези пантофки? Това не са обувките от събитието...http://www.style.com/slideshows/parties/011607GGLB/38m.jpg Не че има някакво значение де Simple Smile
Ми няма как да знам. Simple Smile

ПП. Научих, специално за теб!

Защото:
Цитат
Red carpet glamour, elegance and ‘bling’ – everything that is embodied in the public image of Jennifer Lopez is reflected in one of the highlights of the Benjamin Adams shoes collection. Benjamin Adams launched Lopez in 2008 and the unique crystal covered shoes have quickly become a best-seller.

The Lopez shoes are encrusted with nearly two thousand sparkling Swarovski crystals. Pointed-toe wedding shoes made of the finest Ivory duchesse silk with a delicate slingback strap and slim high heel. These exquisite wedding shoes are hand crafted to perfection and so comfortable to wear! Benjamin Adams Lopez are glamorous wedding shoes with wow factor!
Излъчването на Дженифър Лопез е вдъхновило дизайнера, който е изработил тези сватбени обувки и ги е нарекъл "Lopez".
И още.
Както и тези, наречени "Marilyn", и тези "Winslet", вдъхновени от съответните личности.

Трябваше да прочета текста под снимката преди да я публикувам като "Обувките на JLo" Peace

Интересна информация...благодаря за усилията Simple Smile
Тези вдъхновени от Кейт Уинслет май най-много ми харесват.

# 464
Аз съм втрещена "Стилната и променена" Мария каква цигания е извадила : http://www.vbox7.com/play:ae339541
Преди малко ми я пратиха, но я спрях на 35сек.  ooooh!  текстът бил много "смислен" също.
Не мога да разбера, какво само ми се пенят по интервюта, че фолкът претърпял голямо развитие.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт