Звездни компромати - 56 част

• 100 384
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 465

Стига да може жената, защо не! Може да си го позволи  Peace

# 466
  • София
Не мога да разбера, какво само ми се пенят по интервюта, че фолкът претърпял голямо развитие.  Joy
Развитието е само в деколтетата и в джуките  Wink Не го търсиш, където трябва  Mr. Green

# 467
Лияна и Благой са дали съвместно интервю за Блясък:

В интервюто и двамата твърдят, че намеренията им един към друг са сериозни и че много се обичат.
И двамата не искали да става така, но то просто се случило.
"Тези неща не могат да се контролират" - казва Благой, а Лияна казва, че единственото, което я притеснява е, че се е случило в много труден момент за Христина. Знаела колко е важно една бременна жена да се пази от стрес.
 ooooh!

# 468
Благойчо се е натъкмил като сгоден циганин Joy

# 469
То на него това му е вечния "стайлинг".

# 470
Тоя Благой е пълен нещастник...loser  Tired

# 471
Благойчо се е натъкмил като сгоден циганин Joy
По нашият край казваме "накиприл се е като на сгоден циганин брат му" Grinning Mr. Green Mr. Green

# 472
# 473
Аз съм втрещена "Стилната и променена" Мария каква цигания е извадила : http://www.vbox7.com/play:ae339541
Преди малко ми я пратиха, но я спрях на 35сек.  ooooh!  текстът бил много "смислен" също.
Не мога да разбера, какво само ми се пенят по интервюта, че фолкът претърпял голямо развитие.  Joy

Joy Joy Joy

А това чу ли го http://www.vbox7.com/play:da61711f явно тези смислени текстове излизат намода  Mr. Green

# 474
Вратарят на 'Славия' Емил Петров и Гергана Райчева - модел на Бг за 2009г. купонясват в столично заведение:

# 475

На всички снимки ръцете ú са с такива вени. А преди време вдигна вой до небесата, че било фотошоп. Е, или не е така, или трябва да приемем, че всяка една нейна снимка е се обработва от нейни недоброжелатели. Как да е. Мисълта ми е, че Мадона е легенда, но всеки човек трябва да приеме остаряването когато му дойде времето.

Вманиачи се с поддръжката на тялото, но всяко нещо си има странични ефекти като прекалиш.

# 476
# 477
Не, не го бях чувала, тея са мега зле, чалгата си е същата като едно време.

# 478

На всички снимки ръцете ú са с такива вени. А преди време вдигна вой до небесата, че било фотошоп. Е, или не е така, или трябва да приемем, че всяка една нейна снимка е се обработва от нейни недоброжелатели. Как да е. Мисълта ми е, че Мадона е легенда, но всеки човек трябва да приеме остаряването когато му дойде времето.

Вманиачи се с поддръжката на тялото, но всяко нещо си има странични ефекти като прекалиш.

А какво ще кажеш за скулите? За мен обяснението е, че снимката е направена скоро след пластична операция на скулите и още има отоци. Rolling Eyes

Май не е монтаж а така си ходи по принцип.
Може би е някакво кредо. Grinning

# 479
И отново Сури Круз, едно наистина красиво хлапе, но май поразглезенко:
http://www.bliasak.bg/news/p3_4867_0.html

Общи условия

Активация на акаунт