Как се родиха вашите близнаци?

• 6 986
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
Аз исках естествено раждане и така и стана,в 36 седмица се родиха за по-малко от половин час;нито шевове,нито време да изпитам болка е имало Laughing

# 61
Аз имах дата за планово секцио в 38 седмица, понеже съм с I-ва степен стеснение на таза и понеже децата са две, секциото беше по медицински причини, макар че и двете бяха застанали главично и можеха да се родят и естествено. Независимо от планираното децата се появиха 5 дни по-рано, т.е. в 37 седмица защото ми изтекоха водите и секциото стана по спешност. Докато чаках за операционна имах възможност 5 часа да "пораждам" естествено и за мен лично нещата бяха много зле, 5 часа адски контракции и всичко на всичко 2,5 см. разкритие, ето защо вече накрая нямах търпение секциото да почне Simple Smile! Бебенцата се родиха 2 500 и 2 750.

# 62
Здравейте,на мен ми претстой раждане  на близнаци много ми се ще да е нормално,но има риск за второто защото е седалишно а и съм с обща плацента което ще рече  много бързо раждане след първото.Моля нека да ми пишат майки раждали секцио в Англия.

Общи условия

Активация на акаунт