Айде пак за секса-времетраене :)

• 39 803
  • 230
  •   1
Отговори
# 150
Цитат
На четвъртия път няма да е толкова нищожна .Пробвай
Нали не смяташ, че не съм проблвал? Стигал съм до числото 11...все тая е

# 151
Цитат

Турникет...?

# 152
Цитат
Наистина?Телефон на лични ако може.

По дяволите,бъзикам се. Mr. Green

# 153
Цитат
Наистина?Телефон на лични ако може.
Истина е. Когато съм с жена, никога не е било под 8 пъти. На почти 30 г. съм. Не се получава добре, въпреки че презареждам почти веднага..
Това за турникета няма да го коментирам..

# 154
Съветвал ли си се със специалист?

# 155
Ходил съм на такива семинари, както и съм получавал онлайн консултация. Общо взето всичко е дитирамби и простотии, които говорят лекарите и много парички взимат. Никога под 50 лв. за консултация..Психична осонова била, ала-бала..Омръзнали са ми вече

# 156
Ходил съм на такива семинари, както и съм получавал онлайн консултация. Общо взето всичко е дитирамби и простотии, които говорят лекарите и много парички взимат. Никога под 50 лв. за консултация..Психична осонова била, ала-бала..Омръзнали са ми вече
На "психична " основа..В смисъл?

Като те попитах,предполагах,че отговора ще е такъв.Но пък не мога да приема,че няма някой,който да не може да ти даде качествен съвет или поне насока къде да го търсиш...

# 157
Разтегляха ми локуми, че нещо в детството съм бил травмиран най-вероятно, че съм бил изнасилен Simple Smile), че първият ми път отключил нещо в психиката ми, че лечението на бързото свършване изисквало подкрепа и съчувствие от партньорката, че това го имали поне 30% от мъжете, да се наблегнело на предиграда, да не се мислело за това и други празни приказки, до момента в който каже: "50 лв, моля".
Освен това сексолозите в БГ се броят на пръсти, всички ги знаем какви мошеници са. Не са помогнали и на един мъж с проблеми като моя. Само ни карат да се зобим с някви силни антидепресанти от които ти идва да се хвърлиш от някой мост. Ефект пак нулев.

# 158
ОК,а  психолог/психоаналитик/психотерапевт?Имам идея,ще ти пиша на лични като намеря линка.

# 159
Има мъже, с които можеш да го правиш с часове, с други всичко приключва за десетина минути.

# 160
One_m,

Китана е права, това не е за сексолог, а за психолог.
Но наистина трябва да случиш на свястна партньорка.
Успех!

Не съм искала да те засегна с турникета, но това също е вариант..

# 161
Е, моля ви се сега. Всички различни лекари това казват, с това почват. В главата всичко ми е наред. Нали ви казах, проблемът е чисто физиологичен. Усещам пениса си свръхчувствителен, пробвал съм и с лидокаини и Дюрек Перформа - нищожен ефект. Не искам съчувствие или помощ, исках само да отбележа, че има и мъже като мен на света, и някои от тях може да са ваши партньори. Ние знаем, че има мъже, които издържат с часове, възхищаваме им се, но ние сме различни. Разбираме прекрасно и вас жените, че искате дълговременен секс, това нас ни  измъчва в пъти повече отколкото вас. Защото ние искаме, а сме физически обременени да не можем. Нещо като стерелитета при жените, макар да не е точно и коректно сравението. Като изключите този физически проблем при нас, ние съме си съвършено нормални хора: с добри професии, културни, усмихати и т.н.

# 162
Уф, много съжалявам..Но щом е физиолигичен проблемът, би трябвало да е по-лесно решим от психологичният.. newsm78
Все пак..важното е, че получаваш ерекция.. Wink

# 163
Колежке, има 3 болести в света (ако изобщо нашето може да се нарече болест) за които все още не е измислено лекарство. Това са СПИН, рак и преждевременна еякулация...

# 164
Ааа..за СПИН-а можем да поспорим..Wink

Общи условия

Активация на акаунт