Айде пак за секса-времетраене :)

• 39 798
  • 230
  •   1
Отговори
# 165
Ааа..за СПИН-а можем да поспорим..Wink
Така ли?
Кажи къде я бият, че да ходим да се ваксинираме.  Wink
Четох наскоро за ваксина против рак на гърдата, но се учудих-как така ще се ваксинираме срещу нещо, което не се причинява от вирус?! Ама знае ли човек...
Извинете за спама, но не се стърпях, като прочетох СПИН и ваксина, ангажирани в една смислова конструкция.

# 166
Tц, не си ме разбрала - нямах предвид ваксината, а че е болест..

# 167
СПИН е точно болестта, ХИВ е вирусът, водещ до развитието (евентуално) на болестта.

# 168
Да, това е всеобщо наложеното схващане.. Sunglasses

# 169
Уф, объркваш ме, но мисля, че разбрах какво искаш да кажеш.

# 170
Момичета,темата е за секс.Дайте да не разваляме хубавото усещане със смъртоносни болести и вируси. Mr. Green

# 171
Навита съм.
И без това си лягам, че не ми се очертава секс скоро...((

# 172
Аз не изключвам психологичният фактор като причина за евентуален проблем, възможни травми
в детството, не е задължително изнасилване. При мен това беше причина за фригидност в младежките ми години, няма да изпадам в подробности, да не се натъжавам. Но благодарение на това, че поподнах на подходящия човек, зарових проблема в миналото....
Желая  на хората с проблеми да ги преодолеят! Peace

# 173
Момичета, сега ще ви задам един ужасно тъп въпрос, но той е важен за мен. Моля да бъдете искрени, само така ще ми помогнете.
Възможно ли е да останете с един мъж ако той свършва прекалено бързо, това вас не ви удовлетворява, но виждате, че мъжът се старае по алтернативни начини да ви достави удоволствие?

# 174
Момичета, сега ще ви задам един ужасно тъп въпрос, но той е важен за мен. Моля да бъдете искрени, само така ще ми помогнете.
Възможно ли е да останете с един мъж ако той свършва прекалено бързо, това вас не ви удовлетворява, но виждате, че мъжът се старае по алтернативни начини да ви достави удоволствие?
Зависи колко е добър в алтернативните начини. Blush
Цялата тайна е да си открит с партньора и да обсъждате какво се случва,какво ви харесва,какво-не...И говоренето е преди или след секс,а не по време на или вместо секс. Crazy
Представяте ли си:Скъпа,вътре ли е?Скъпи,я застани така... и т.н. Joy

# 175
Аз лично не. Ако си представя желия живот или една по-дълга връзка с този непълноценен секс..Но не ме слушай, в една връзка има много неща, които са ценни. Ако е в началото решаваш по-лесно..

# 176
Аз лично не. Ако си представя желия живот или една по-дълга връзка с този непълноценен секс..Но не ме слушай, в една връзка има много неща, които са ценни. Ако е в началото решаваш по-лесно..
...ако знаеш в началото за проблема на партньора  Peace

# 177
Едва ли... Tired Имах преди години такъв партньор. Беше кофти и за двама ни, освен, че той се сдухваше и не правеше нищо повече от това да се врътне, и да скърби за проблема си. Връзката беше кратка и нищо друго не беше достатъчно силно, за да я съхрани.
One_m, четох те. Честно, вярвам, че има начин да се оправи това.  Hug По обезверен ми изглеждаш, отколкото е допустимо.

# 178

Най-вероятно бих.
1. Не съм първа младост вече.. Cry
2. Изкарала съм няколко години с 1 мъж без секс..Има и по-важни неща.. Peace

# 179
Ако алтернативно съм задоволена,защо да не остана?Важно е жената да е задоволена.Колко мъже свършват бавно,обаче полза никаква.Направо ти идва да му праснеш един и да му изкрещиш:хайде,бе!

Общи условия

Активация на акаунт