Мъжете Рак

• 125 077
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Вие този рак го очернихте! Направихте го безотговорен и какво ли още не! Само че качествата, за които говорите не се ли срещат, чести и при другите зодии ? Или само раците са безотговорни ? Аз познавам видни личности, които са силни, морални и много отговорни хора и са раци, така че моля ви се!  Peace Peace

# 541
Сега попаднах на темата и понеже последните постове не са много ласкави за мъжете раци, реших да се включа, за да изчистя имиджа им Simple Smile)
Ние сме двойка жена овен - мъж рак. Заедно сме от 6 години, от 1 сме женени. Много сме различни и определено ракът си е чешит, (навярно овенът също) но смятам, че основните, важни черти в един характер при моя рак са силно положителни. Много е грижовен - към мен, към родителите си, към приятели, към всички; много отговорен; изключително обичлив - никога не съм се чувствала толкова обичана с друг мъж. Обича да разговаряме и ме кара да се смея до сълзи. Животът с него е много, много забавен, а това за мен е много важно.
Нещата, които отчитам като недостатъци на характера на рака, са неговата мнителност, нерешителност и сръдливост - понякога се сърди за глупости, но с годините това доста се смекчи и вече почти не се случва. В началото обаче ме изумяваше за какви неща се сърдеше. Освен това понякога се притеснява за неща, които няма как да предвиди или промени, което за мен е излишно и много вредно за самия него.

# 542
  • Deutschland
Има надежда и за нас, значи  Laughing
Мен именно тази грижовност ме дразни. Раздава се постоянно, а когато има нужда от помощ няма от кого да поиска. Имали сме много скандали по темата, но...

# 543
Вие този рак го очернихте! Направихте го безотговорен и какво ли още не! Само че качествата, за които говорите не се ли срещат, чести и при другите зодии ? Или само раците са безотговорни ? Аз познавам видни личности, които са силни, морални и много отговорни хора и са раци, така че моля ви се!  Peace Peace

Joy Joy Joy
Раците-грижовни-да бе да!  Joy Joy Joy Аз имам раци сред най-най близките и мога смело да кажа, че такова нещо не съм видяла!
По принцип проявават хубавите си качества пред "чужди", а пред своите си показват магарията.
Пред обществото трябва да са перфектни, но вечер щом затворят вратата на дома си....
Наистина всякакви хора има, но честно казано само от тази зодия аз лично не познавам читав човек!
Така че тези, които познават предлагам да пуснат една лотария или тото, защото са адски късметлии  Mr. Green

# 544
Lucky Happyness, това, което казваш е в абсолютната крайност на това, на което аз съм свидетел ежедневно.

Да проявят грижовност през "чужди" - не бих казала. Раците се сближават и допускат хора до себе си трудно. Та тези привилегии са за тесния кръг от хора, които са ги спечелили. Да, безкрайно грижовен е моят мъж, понякога чак ме дразни, защото пък аз обичам да съм самостоятелна. При последното ни гостуване до моите родители майка ми му благодари за това как се грижи за мен. (В момента съм бременна и положението е по-специално). Той винаги е бил такъв, откакто го познавам, и с времето това не се е променило, дори може би се е засили.

Разбира се, аз говоря за моя си рак Simple Smile Не смятам, че мъжете от която и да е зодия са еднакви.

# 545
Цитат
Та тези привилегии са за тесния кръг от хора, които са ги спечелили.
Значи аз е трябвало да "печеля" моята майка, така ли?

# 546
Писала съм и преди, но няма как да не се включа отново, тъй като съм сгодена за рак (аз съм лъв, представете си Wink ). Да, имат доста не много приятни черти в характерите си, които се срещат във всеки рак (и казвам всеки, защото наистина имам достатъчните наблюдения - мъж рак, баща рак, свекърва рак, братовчедка рак, близка приятелка рак и още две бивши много близки приятелки-рак). Някак си съм магнит за раци Simple Smile Но въпреки тези недостатъци (в крайна сметка всички си ги имаме) , имат и наистина много положителни. Наистина са много грижовни, стига нещо да не им е накривена шапката за някоя глупост. Аз съм много труден за обичане човек, а моят приятел ме търпи и подкрепя с всичките ми лудости, така че.... не ги изкарвайте най-черните... няма такова нещо като най-лоши и черни...всички сме луди сами по себе си  Mr. Green Mr. Green

# 547
Много а сръдливи тези раци....как им минала цупенето? ooooh! С добро ли да подходиш или с безразличие?

# 548
  • Deutschland
В моя случай - с нищо. Минава му, когато той реши. Здрави нерви са нужни

# 549
Мхм, а да пиша ли да чакам и да си правя пас ? Whistling

# 550
Като жена рак, според мен по-добре си прави пас.  Mr. Green Ако съм ядосана на някого, и той го знае (защото често не знаят  Blush Mr. Green), ако ми пише нещо, само ми напомня, че съм му ядосана и по-дълго ще ме държи и ще се държа и аз настрани от човека. Ако не ми пише, не звъни, по-бързичко ми минава.

# 551
Като жена рак, според мен по-добре си прави пас.  Mr. Green Ако съм ядосана на някого, и той го знае (защото често не знаят  Blush Mr. Green), ако ми пише нещо, само ми напомня, че съм му ядосана и по-дълго ще ме държи и ще се държа и аз настрани от човека. Ако не ми пише, не звъни, по-бързичко ми минава.

И аз съм рак, нещата при мен добиват чудовищни размери, ако някой си се прави, че нищо не е станало и чака да ми мине. Но...ние сме жени.

# 552
  • sofia
Обикновенно е "на облак" сръднята. При мъжете(не само раци), липсва желанието да се анализират и обсъждат чувствата...С моят конкретен Рак, се научих да овладявам желанието си за "изясняване". Изчаквам и спира да се цупи. Понякога, в последствие и разбирам, защо го е правил. hahaha

# 553
ОК,и защо са нужни всички тези "врътки".Прочетох темата,защото /за мое съжаление/ имах опит с представител на зодията. Това е и единствения човек,когото познавам от зодия Рак. Определено е най-лошият ми опит до тук-така и не успях да стигна до него. Скрънзлив на всичко-жестове,финанси/което нямаше чак такова значение за мен,но накрая ми стана дразнещо с непрекъснатото повтаряне/ Сръдните-все едно общувах с дете. Беше ми скучен в повечето случаи.Егоистичен. Незнам-четох темата,докато течеше "връзката"ни и се опитвах да анализирам и да го оправдавам в повечето случаи.Ама,наистина,защо да го правя. В края на краищата една връзка се гради отдвама,които би трябвало да са зрели и мислещи хора.Друго дете не ми трябва.Та-връзка Рак-Везни,според мен не действа

# 554

ОК,и защо са нужни всички тези "врътки".Прочетох темата,защото /за мое съжаление/ имах опит с представител на зодията. Това е и единствения човек,когото познавам от зодия Рак. Определено е най-лошият ми опит до тук-така и не успях да стигна до него. Скрънзлив на всичко-жестове,финанси/което нямаше чак такова значение за мен,но накрая ми стана дразнещо с непрекъснатото повтаряне/ Сръдните-все едно общувах с дете. Беше ми скучен в повечето случаи.Егоистичен. Незнам-четох темата,докато течеше "връзката"ни и се опитвах да анализирам и да го оправдавам в повечето случаи.Ама,наистина,защо да го правя. В края на краищата една връзка се гради отдвама,които би трябвало да са зрели и мислещи хора.Друго дете не ми трябва.Та-връзка Рак-Везни,според мен не действа
Аз гледам да покрия някъде, когато е в бясна фаза  Peace
А ако е по-леко, гледам да отклоня вниманието към нещо друго (както при малкия  Mr. Green )
Така си е -отглеждам си две едното на 3 и другото на 33  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт