Мъжете Рак

• 125 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Според мен иска му се връзка! Май от всичките тебе си те е харесал, но ако ти не си готова може да му кажеш да изчака и до колкото разбирам ще изчака. А ти рано или късно ще искаш връзка, просто сигурно не си готова още. Според мен мълчи си и ако той повдигне въпроса кажи му да изчака, че не си готова и обмисли сериозно нещата какво и как искаш и какво бъдеще виждаш за себе си. Според мен ако му кажеш, че искаш да сте просто приятели отиде та се невидя, просто спечели повече време за себе си за да прецениш наистина какво ти искаш и тогава се разберете. Моя рак е много чувствителен, понякога си мисля, че много се превзема. Забелязала съм го това и в други раци, ама не знам дали важи за всички или просто си е черта в характера на определени индивиди. Затова препоръчвам да се избегнат резки движения и думи ако ти повдигне въпроса, току виж кажеш нещо нормално, ама той вземе, че се обиди.

# 526
Оф, защо се мъчите още отначало бе момичета  newsm78
Моят рак, ако отначало беше такъв хич нямаше да се събера въобще с него.
Разбирам да е от малцината раци, за които са писали някои и които си заслужават...а той още отначало си показва рогата пък ти се умиляваш  ooooh! ooooh! ooooh!
А пък си представям ако заживеете  заедно #Crazy

# 527
Не мога да дам някакво правдоподобно мнение по темата, тъй като не съм живяла с мъж от тази зодия. Иначе имам познати и мъже, и жени, и като цяло не мога да се оплача от тях. Чета не много добри мнения за мъжете Рак, не само в тази тема, но все си мисля... ако повечето мъже от тази зодия приличаха на Харисън Форд на младини, дамите може би щяха да си затворят очите за някои недостатъци. Simple Smile Embarassed Да имах такъв красив мъж, с такава чаровна усмивка/не че се оплаквам де/, нямаше да мисля много, много каква зодия е. Wink

# 528
Не мога да дам някакво правдоподобно мнение по темата, тъй като не съм живяла с мъж от тази зодия. Иначе имам познати и мъже, и жени, и като цяло не мога да се оплача от тях. Чета не много добри мнения за мъжете Рак, не само в тази тема, но все си мисля... ако повечето мъже от тази зодия приличаха на Харисън Форд на младини, дамите може би щяха да си затворят очите за някои недостатъци. Simple Smile Embarassed Да имах такъв красив мъж, с такава чаровна усмивка/не че се оплаквам де/, нямаше да мисля много, много каква зодия е. Wink

green_, сигурно си на не повече от 20 години?
Дано ти се падне в живота красив, чаровен и безотговорен мъж.
После, моля те -  пак сподели кое е достатък и кое не.

# 529

green_, сигурно си на не повече от 20 години?
Дано ти се падне в живота красив, чаровен и безотговорен мъж.
После, моля те -  пак сподели кое е достатък и кое не.

И аз това ѝ пожелавам! Защото едно е гадже, друго е съпруг. Който си спи  в съседната стая да не се буди нощем от детето; кара я да хваща такси, вместо да ги закара на лекар когато се налага; прави се на зает и се налага тя да мъкне тежките торби от пазар, да не изброявам повече. Иначе пред хората-висок,красив с обноски. Ама какъв смисъл-веднага бих го зАменила за грозник, но топъл и грижовен. Мъжът не е картина да му се любуваш само. Па ако ще и Брад Пит да е.

# 530
vasilesa, спи спокойно, последният мъж, който ще ме впечатли, е красив, чаровен и безотговорен! Simple Smile Може би, ако бях толкова лекомислена в избора си откъм мъже, надали щях да имам 6-годишна връзка. И не - грешиш, не съм на 20. Единственото, за което съжалявам е начинът, по който е приет коментарът ми. Подходих с чувство за хумор, но явно хуморът ми се е оказал 'черен'..

# 531

И аз това ѝ пожелавам! Защото едно е гадже, друго е съпруг. Който си спи  в съседната стая да не се буди нощем от детето; кара я да хваща такси, вместо да ги закара на лекар когато се налага; прави се на зает и се налага тя да мъкне тежките торби от пазар, да не изброявам повече. Иначе пред хората-висок,красив с обноски. Ама какъв смисъл-веднага бих го зАменила за грозник, но топъл и грижовен. Мъжът не е картина да му се любуваш само. Па ако ще и Брад Пит да е.

[/quote]

Анонимен, не е ли малко невъзпитано да подхождаш с такава открита злоба към човек, който не познаваш, че чак и да пожелаваш неприятни неща, че 'да види какво е'. Simple Smile Съжалявам за проблемите ти, не съм целяла да предизвиквам никого..

# 532
green_, не разбрах иронията, хайде сега няма да се заяждаме  Wink

Ето едно стихче /според мен, доста вярно/ от неизвестен автор:

Раците се мислят за юнаци,
хитреци са, хич не са глупаци!
Уж стеснителни, добри, тактични,
всъщност – пресметливи са, практични.
Някога със вас ще бъдат “мазни”,
друг път – всичко много ще ги дразни,
днес ще са засмени, приказливи,
утре – мнителни и горделиви...
Имате ли къщи, коли, вили –
най-добре е да сте ги укрили,
че “добрите” Раци най-обичат
чуждите имоти да завличат.
Ако могат, даже и държава
ще заграбят те “за чест и слава”...
Женят се понякога сто пъти,
за да пипнат тлъстички имоти.
В брака – чрез лъжите ще успеят.
Винаги на чужди гръб живеят.
Без скандали трудничко минават –
туй е мярка – нищо да не дават...
Раците не са добри съпрузи –
мъж, жена – рога ще ви нахлузи.
Козирогът лесно с тях се справя
и на място бързо ги поставя.

# 533
  • Deutschland
Някога със вас ще бъдат “мазни”,
друг път – всичко много ще ги дразни

Съвършено вярно.....

# 534
Аз съм рак, но пък всички раци мъже или жени, които съм срещала са били все кофти хора   Crazy Кой знае на другите аз как им изглеждам Simple Smile имам и много близък пример за съпруг рак, просто да не ви разправям  ooooh!

# 535
  • Deutschland
Кажи де, моля те  bouquet

# 536
ellias, давай с примери, плс! Simple Smile

# 537
дори не става въпрос за изневери, това щеше да е нещо нормално даже на фона на извънбрачно дете и друго семейство извън законното такова, за което почти никой не знае  ooooh!  не знам дали стана ясно от миналия пост, но слава богу не съм аз женена за въпросния

# 538
Малко се обърках ...  newsm78
Била си в извънбрачна връзка с женен рак, от когото имаш и дете?

# 539
  • Deutschland
Не тя. Историята се случва в обкръжението й

Общи условия

Активация на акаунт