Всички мартенки сме тука - няма скука и отлъка! (30)

• 26 796
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро и от мен!

И аз не можах да спя много тази нощ.

Явно така ще бъде занапред, момичета... колкото повече приближава момента, толкова повече ни обхваща неспокойствието, но важното е всичко с бебчетата да е наред, ще стискаме зъби!

sstambii и марисса,  почивайте си повече и ви пожелавам днес да се почувствате по-добре!

Tink, ваничката много ми харесва и изглежда много удобна Simple Smile

Мамите от Младост, явно ще се съберем сериозна група за разходка с количките, живот и здраве Simple Smile

Приятен ден и хубави новини на консултациите на тези, които имат!

# 151
Добро утро, мами!  food010
Tink ваничката е много сладка  Peace Hug
bobita_25  Joy Joy Joy снощи вечерта ми завърши със смях и започва пак така   bouquet
марисса  Hug Hug Hug и да пишеш какво е казал доки  Praynig Почивай повече сега! Hug
sstambii най-вероятно е от бебока , ако ти е претиснал някои орган.Не се притеснявай предварително , но ако имаш възможност иди да те види доки. При мен се случи така,когато бебата се беше обърнала с главичката надолу и не можех да си поема въздух и също като теб ме задушаваше.И сега на моменти пак ми става  така, явно все още си се врътка както на нея и се иска  newsm78 Shocked  ooooh!

# 152
mama Iv надявам се да не е нещо сериозно!Днес ще ходя да ме види док!Но с баткото не съм имала такива проблеми!Много ми е неприятно все едно ще се задуша! Tired

# 153
  • София
Добро утро.
Явно тази нощ е била доста лоша. Аз също не можах въобще да спя. На където и да се обърнех или нещо ме болеше, или бебето решаваше, че трябва да ме рита докато ме заболи. Отделно от вчера пак ме боли коремът като при цикъл, а от нощес и срамната кост се е заразтегляла и ми иде да викам от болка. Явно до края все ще ме боли, само се опитвам да не се шашкам вече. Оплаках ви се от рано, ама само вие ще ме разберете.
Съжалявам за болежките и притесненията на всички ви и стискам палци да сте добре.
Тинк, Мариса, чакам новини от прегледите.
Хубав ден, сладурани!!!

# 154
  • София
Имам въпрос. Какво одеало мислите да купите за бебето в началото? имам предвид през март и април, когато е студено, но не много. Аз не искам да взимам олекотена завивка, а от другите не знам каква материя да избера.

# 155
Мамита  Hug  Hug  Hug

Аз тръгвам. Колегата ще дойде до 10-тина минутки.

Стискам палчетата за всички днес  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ще качвам след това снимчици да ми видите страхотния отдел  Mr. Green

Евче, стискам палчетата за теб и бебките да сте 3в1  Hug  Hug  Hug

Ще се постарая да Ви надниквам  Hug

Прегръдки на всички  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 156
  • София
darida, приятно изкарване. Ще очакваме разкази и снимки.
аз пък имам още един въпрос. Казаха ми, че силиконовите биберони не могат да се стерилизират. Това вярно ли е и ако да как се процедира. А каучуковите могат ли?
Ако знаете колко въпроси ми изникват... направо полудявам на моменти.

# 157
  • ГО
Добро утро!

ледам обсъждате спането, аз тази нощ спах, ама едни сънища сънувах ooooh!
Първо сънувах кошмар и се събудих с онова гадното чувство. Tired
После, че раждах, ама с големи подробности, направо не вярвах, че сънувам.

Поне за щастие детето днес е по-добре Praynig

За завивките съм решила да ползвам каквото имам от баткото, като сега дето купих новия комплект е с олекотена завивка. От баткото (роди се март) имам пак олекотена завивка, оделало от типа на испанските, както и едно друго, пак плътно в много красив детски десен.
С баткото ми беше достатъчно това, което имах.
За количката ползвах пелената от комплекта за изписване. Когато е било по-студено под пелената слагах едно сруго поларено одеалце.
Сега количката има кош за новородено, който е по-закътан и се надявам с пелената от изписването да карам.

darida
, приятно изкарване! Да разказваш после Hug
ahoney, стерилизират се и още как. Всичко се стерилизира дет се вика, като вече зависи от типа на стерилизация.

# 158
  • София
имам предвид за парна стерилизация с електрически стерилизатор. Сега ще поровя малко, че може наистина да са ме подвели, но ми казаха, че силиконът се развалял от парата.

# 159
  • ГО
Ами аз ползвах стерилизатор за микровълнова, чийто принцип е също на пара. Не са ми се разваляли.
За силикона знам, че е по-траен като материал от каучука, но пък каучука повече се доближавал (като усещане от бебето) до майчината гръд.

Ще кажа, че има бебета които не искат да смучат от силиконови биби и обратното.
Моето момче не искаше каучука, само силикон. По-меко ли му беше, не знам  newsm78

# 160
  • Sofia
ahoney мисля че са те подвели. На племенницата всичките и биберони са силиконови и сестра ми и ги стерилизираше в стерилизатор за микровълнова. Нищо им нямаше. Така или иначе те се сменят на 3 месеца (ако не греша).
По повод завивките..и аз няма да ползвам олекотената защото е супер голяма за едно малко бебче. Ще избера някое мекичко одеялце примерно едно по-дебело и едно по-леко.

# 161
Добро утро...
Ох,аз вчера се разхождах около час и направо като се прибрах едвам гледах... ShockedМного се изморих и все едно имах мускулна треска на корема...Ама се бях качила и на едни високи токове...луда работа.Снощи ми потече кръв от носа като си легнах,слава богу беше малко,явно съм се преуморила...

# 162
stambii, този задух е нормален - на две места четох, че се появява точно по това време, но не мога да ги намеря сега...като слезе бебето трябва да мине

моят преглед мина добре - говорихме много за раждането. Шийката ми е леко скъсена, но според доктора не е притеснително това. За разкритие не ме е гледал.Бебо е добре, вече е малко по-ниско.Поуспокоих се малко. Каза ми да не допускам повече от 12 контракции на ден, тоест да взимам ношпа, ако са по-често. По принцип и повече контракции не е притеснително, но при мен има риск от отлепване на плацента, та затова...

# 163
Добро утро мамчета!   bouquet

Аз тази нощ успях да заспя. Обаче едни  мъчителни сънища сънувах ooooh!

darida приятно изкарване. Много да се забавляваш и да ни покажеш снимки.  Hug

stambii и при мен от време на време се появява този задух. Много е неприятно.

Аз днес съм на преглед, имам доста оплаквания. Моля за вашите вълшебни палчета. Благодаря Ви предварително!

# 164
Здравейте! Simple Smile
Най-после успях да изчета всички пропуснати теми, вече съм си вкъщи, така че ще се постарая да ви изчитам навреме!
При нас с бебока всичко е наред, следващия петък ще ходим да го видим колко е порастнал. Според докторите върви малко по-големичък и на мен ми се струва че му е доста тесничко вече.
Аз също живея в Младост 1 Simple Smile

По въпроса за упойките при секцио - първото ми секцио бебе със спинална упойка и беше много хубаво като си видях бебката. Сега за второто пак ще бъда с такава. За мен е важно да съм в съзнание, особено като се има предвид, че после докато съм в реанимация 24 часа няма да мога да видя бебо.

За покупките - ние също все още не сме се организирали да купим нищо, но имам доста неща от каката, така че може би на първо време ще купхя само комплект за изписване и козметика за бебо.

За килограмите - засега съм + 12, но с каката бях качила 23 и после покрай кърменето ги свалих доста бързо, така че не се притеснявам.

stambii - такъв задух имах и аз с щерката още от средата на 7мия месец и тогава ми обясниха, че е защото я нося много високо и ми притискаше повече органите. Дори и сега си спомням как след като я извадиха по време на секциото си поех за пръв път дълбоко въздух от месеци.

Мамо Ив, дано бързо се оправи щерката и да не ви се налагат повече подобни престои в чакалнята на поликлиниката!

Стиснати палчета за Челси fingerscrossed и за всички, които имат нужда!

Общи условия

Активация на акаунт