Всички мартенки сме тука - няма скука и отлъка! (30)

• 26 796
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
sstambii Аз се бях насочила на там,но моя доктор ме ядоса нещо и се отказах... Доколкото сум чела по форумите има много добри екипи за израждания,за моя лекар ми казаха тои е голям специалист но не говори...Води ми ЖК но не казва и думичка вадя му думите с чингел...Разпитаи хубаво,но нали знаеш за всяка болница има и хубави и лоши мнения...всичко е на касмет...Дано при всички мами всичко да мине нормално

# 211
  • София
Diosa, ако не греша за смяна на личен лекар има определени месеци, в които може да стане - декември и юни, но ми се върти в главата, че искаха да приемат да може да се сменят по всяко време, но не знам дали го приеха. Защо не попиташ лекарката, при която искаш да се запишеш, тя ще ти обясни какво да правиш.
Относно педиатъра направлението не се ли взима от личния лекар?
Ох, дано скоро се почувствам по-добре, че толкова неща има за вършене, а ме хвана шубето, че може бебето да избърза и да не ми остане време. Мислех, че ще имам на разположение целия януари, а то вече се преполови и аз нищо не мога да свърша.

# 212
Здравейте!
Аз се излюпих преди час, тази нощ спах много добре събудих се чак в 7 за хапчетата  newsm53
fall_in_love - аз казах че всичко искам да си избираме аз и таткото, защото в крайна сметка аз ще го гледам после с тези неща.И на мен таткото все с това "има време"ми се измъква, а на мен толкова ми е мерак вече да накупиме всичко.

Аз за болница съм се насочила към Шейново, иска ми се нормално раждане и епидурална упойка, но ще си покаже накрая.

Знам че има подобна тема , но аз да си питам тука някой от вас гледа ли куче или коте?И какво мислите за гледането на бебо с дом.любимец?

# 213
Камката Аз няколко пати и  казах,че искам ние да си купим парвите неща,но тя вапреки това си купува... А няма как да и се скарам понеже живеем в една къща,което още почеве ми каса нервите  smile3511  smile3511  smile3511 но стига съм се оплаквала  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 214
Постоянно ми се яде шоколад... Sad знам, че не е много полезно, но направо ми е като зависимост и понякога се поддавам на изкушението... Heart Eyes Това за личния лекар - бяха ми казали че само през Декември може да се смени личен лекар /в смисъл да е от друга болница/ иначе ако е в същата може по всяко време - това съм го правила вече, няма никакво значение кой месец е.
За домашния любимец - много исках да си вземем кученце в новата квартира, но всички се разпищяха, че не било хубаво и не ми дадоха Sad Обаче като поотрасне малко бебо ще му взема непременно - обожавам кучета.

# 215
Krischeto ти къде си се насочила за раждането мила?
В Шейново, но само заради доктора. За мен това беше водещото, да му имам доверие и да се чувствам спокойна в ръцете му. Той е супер спокое и разбран човек, при това е млад и никога за нищо не ме шашка, нито за раждането, нито през цялат бременност. Спмням си в 3 месец като исках да пътувам до Швейцария с кола и бях много притеснена, ми каза : "Виж сега, няма никакъв проблем, можеш и на камила да се придвижиш. Така или иначе секса е 100 пъти по-опасен. Колата контракции не може да ти предизвика, естествено при една нормално протичаща бременност".
И тогава бях супер спокойна.
Не съм ходила да гледам нито родилна зала, нито другите отделения. Реших, че колкото по-малко знам, толкова по-добре. Simple Smile

# 216
sstambii Krischeto какво ни става не знам. Аз съм на 23 почти без няколко дни, но бях се зарекла че деца не искам да раждам, и не за друго, а че никой мъж не заслужава такава жертва да правя, да ама не намерих Човек, който умира за мен и наистина ме обича както и аз него и детето си дойде като нормално следствие. В първите месеци въобще никакъв страх нямах, но сега само като почна да си представям и имам чувството че е нещо което е непосилно. Въпреки това нямам търпение да си гушна красавицата.Мисля по-другата седмица след консултацията да почна да пазарувам дрешки шишета одеалца комплект за изписване ....а като казах комплекта имам въпрос те стандартни ли са или има различни модели, които да включват различни неща????? Някоя мама по наясно може ли да ми обясни???
Аз търисх, търсих комплект за изиписване и накрая след като нищо не михареса, реших да си сглобявам. така купих боденце с дълъг ръкав, чорапки, шапка и ръкавички, гащеризон с дълъг ръкав (отвътре памук, отвън нещо мекичко, плюш мисля), и за най-отгоре ми подариха космонавт, който е малко големичък, но пък ще ми свърши чудесна работа ако е студено. Има и качулка, ако трябва над шапчицата, че с това променливо време рещих да съм подготвена. такива са ми сладки, но понеже се местим , всичко е натъпкано в кашони и не мога да ги снимам. Купх ги от Вис Виталис, цените са много добри. Ползвах и намаление покрай празниците.

# 217
Да отблежа, че и аз съм се насочила към Шейново. Wink

# 218
fall_in_love - имам приятелка, която роди наскоро, мисля 19-ти блок беше тя, та браво - и ти ще си ми налице, като идвам ще излизаме трите, малко ми е далечко ама от друга страна пък ще е готино времето и ще повървявам пеша...там имате детски площадки, та отдавна съм заплюла ако няма къде другаде - да ходим до там. Иначе ще раждам в "Болница Лозенец" - там е докторът ми и вече ходя там на консултации, преди това бях в частния му кабинет, но с триста зора успях да се преместя в болницата, което ме устройва повече, защото ми е близо а и се настройвам вече за раждането там, свиквам с обстановката  Laughing

# 219
Ето го комплекта на Бертони и тук.
http://www.eshop-bg.eu/product.php?ProductID=229

# 220
Момичета едно питаме!!!
На 22,01 съм на ЖК и ще ми издават първия болничен. Искат ми и Личен амбулаторин картон, та питането ми е този личен амбулаторен картон трябва ли да е заверен от личния лекар. Казаха ми от ЖК да си го купя от книжарницата и да си го попълня, но за заверка от личния лекар нищо не са ми казали. На вас искат ли ви такива чудеса и как ще процедирате???

# 221
Аз попринцип имам куче,което прави 2 години на термина ми за раждане  Mr. Green
Отначало и на мен много хора ми пищяха и бяха ме почти настроили , но таткото се запъна и сме решили да ги гледаме заедно.
Искам да питам ако някоя от вече раждалите мами гледа и куче след колко време ги е "запознала" ,да седят в една стая имам предвид?

fall_in_love разбирам те, случват се и такива работи.Не си късай нервите колко и да е трудно в такъв момент, мен също ми става много изнерващо като става въпрос за такива неща!

# 222
 Ето ме и мен току що се връщам от преглед. Бебка е добре даже се усмихваше newsm44 . Вече е с главата надолу и е 1,700 кг. Слушаха ни тоновете и на 29,01 пак сме на преглед. За болките които се появяват доста често напоследък, док каза да си пия магнезия в комбинация с нош па. И повече почивка.

Аз вече съм по-спокойна, защото милото ми се прибира от Иран, тази нощ ще влезе в БГ.
 Баткото вече няма температура и започва да се оправя. newsm44

Тинк браво и на вас много сте пораснали.  Hug

цветослава картона по принцип трябва да се завери от личния лекар. Моят картон е от две години и чак сега ми го завери новата лична лекарка.

# 223
Камката аз има куче Ирлански сетер който е вече на 7 години, а щерка ми е на 6 години. Гледала съм и куче и дете в един апартамет и сега мисля да постъпя по същия начин. Като се прибрах от болницата заедно с бебока, първото което направих като се успокойха страстите е да запозная кучето и бебето. Просто вкарах кучето за малко в стаята на бебето, кучето подуши бебето по главичката, погледаха се 5 мин и изкарах кучето от стаята. До към годинка кучето не е влизало в стаята на бебето, но както се сещаш са се засичали по другите стаи и най-вече навън бяхме заедно на разходки. Никакви проблеми съм нямала. Вярно е, отделяла съм повече време на чистене , но както обичам да казвам няма кеф без антикеф. Кучето седеше до количката и я пазеше и до ден днешен връзката на детето и кучето е много силна. Като за да не страда животното си имахме по 5-10 мин на ден, докато спи бебето в които обръщах внимание само на кучето. Никой мен не се опитва да ми обяснява колко е вредно и опасно да се гледат куче и дете просто защото нямат доводи да ми го докажат. Виж с котките е друг филм, но аз не обичам котки

# 224
  • Burgas
Момичета едно питаме!!!
На 22,01 съм на ЖК и ще ми издават първия болничен. Искат ми и Личен амбулаторин картон, та питането ми е този личен амбулаторен картон трябва ли да е заверен от личния лекар. Казаха ми от ЖК да си го купя от книжарницата и да си го попълня, но за заверка от личния лекар нищо не са ми казали. На вас искат ли ви такива чудеса и как ще процедирате???

Картона си го купих от регистратурата на болницата,мисля 4е във вси4ки болници ги има и да трябва да е е заверен от ли4ния лекар първо трябва през ли4ния да минеш.

Общи условия

Активация на акаунт