Отговори
# 135
Здравейте ,
имам едно питане , че с таткото си водим един спор, та реших да ви питам и вас,:количка на 70% черна и 30% червена за момиче или унисекс ви се струва???
Аз мисля че е за момиченце / понеже още не знаем на 100% дали е момченце или момиченце - все различно се показва ,заради позицията на пъпната връв - все е между крачетата/

За мен като цяло червеното си е унисекс  Rolling Eyes  И аз мислях моята да е червена ,ама сега си харесах бяла  Laughing Имам приятелка с момче дето и е изцяло червена количката  Peace

А какви киселини имам откакто влезнах в 7-ми месец  ooooh! Embarassed  направо ужассссс. Почнах да пия от вчера газирана вода та аммалкопо добре . Вие какво пиете ?  newsm78

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 17:07 от Excellent

# 136
Здравейте ,
имам едно питане , че с таткото си водим един спор, та реших да ви питам и вас,:количка на 70% черна и 30% червена за момиче или унисекс ви се струва???
Аз мисля че е за момиченце / понеже още не знаем на 100% дали е момченце или момиченце - все различно се показва ,заради позицията на пъпната връв - все е между крачетата/
Става и в двата случая, според мен! Кумата ми има два момчета и си купиха червена количка, като таткото беше леко против в началото, но после беше убеден, че това е цвета на Ferrari и ЦСКА! Wink

# 137
  • София
Йоанка, сори че няма да те подкрепя и аз... ама и аз смятам, че червеното е унисекс. Макар, че аз хич не страдам от предразсъдъци за цветове и ала бала. Дори е много вероятно количката на моята бебка да е синя Simple Smile

# 138
  • Варна
ioanna_e, според мен е унисекс, дори и да е напълно червена (е зависи и червеното какво е). Аз си харесах в цвят лилаво като "мастилено" и мисля, че също е унисекс и живот и здраве и с второ дете мога да я ползвам, независимо от пола.
Аз пък се отказах от скъпарски столчета за кола, защото май няма да се возим особено много. Лятото най-вероятно ще го прекарам в морската градина, която е близо до нас и няма нужда от автомобил и то ще дойде време за столче от следващата група.
Направих списъка за посрещане на бебо и се спрях на 1500 лв. с креватче и количка. А може и някой от нещата да се окажат подарък. Списъкът за мен е около 200 лв. с помпата за кърма, която не ми се иска да ми трябва и ще я купя само при нужда. Мисля да си взема един ластичен колан за след раждане да ми се прибере коремчето  newsm78
Абе на мене пак започна да ми се пишка през половин час. Колко кубика вода навъртях от казанчето, мале мале. И нощем започнах по два пъти да ставам за тоалетна.  Laughing

# 139
Добър ден и от мен!

bibi, абсолютно съм съгласна с коментара ти за количките. Думите ти винаги са на място  Hug.

Нашия случай е подобен на този на marini . Синът ми не искаше да се вози първите 4 месеца в количка. Ако го сложа-започваше да се дере неистово. Така, че си беше носен в кенгуру, слинг и така до 4 месец, когато започна да се вози и това продължи докато проходи. След това не искаше да има нищо общо с количката пак Crazy. Общо взето е ползвана само няколко месеца. Затова мисля, че това са излишни разходи...

Относно излизането навън, ние водихме нашия на пазар на 3 ден, а на 8 ден вече се разхождахме покрай океана. Гледала съм го доста "либерално" от гледна точка на закаляване, обличане, климатици. Никога не съм го навличала много. Хората в България ми се чудеха как е толкова разсъблечен, как пие студено млеко от хладилника, как лази на обществени места  Grinning. И винаги се получаваше така,че като го гледат баба му и дядо му, ама винаги се разболяваше  Crazy. Те си го навличаха хората, притеснявали са се сигурно да не изстине  Mr. Green

# 140
Нека и аз да ви се похваля с първата (и за сега единственна) покупка за бебка. newsm68
http://www.dizainbaby.com/bg/adelinalux.php

Вземахме го в светлозелен цвят от Piggi's Haus в София за 440лв.(без матрак). Едвам успях да убедя таткото да купиме креватчето... било още рано hahaha.... ама като ми харесва много Crazy. А и тука ги няма такива модели, та се наложи да си го караме от бг.... колко мрънкане удари мъжа ми Mr. Green... ама като го видя на живо и на него му хареса newsm44.

по отношение на венците - моите също кървяха много. Започнах да ползвам паста Лакалут и Парадонтакс за чувствителни венци (зелената), след това джубуря 2-3 мин с Eludril (има го в аптеките, но не във всички) Naughty.

хигиената в басейните - докато да забременея, всяка неделя хдихме на басеин да поплуваме, после в басейна с водния масаж и след това в джакузито. Сега обаче не смея да отида, колкото и да знам, че хигиената там е на добро ниво и редовно има бременни майчета Confused. Страх ме е от гъбички, цистити и всякакви други инфекции Rolling Eyes. За мой голям късмет до сега съм нямала такива неща, но не искам и да рискувам, колкото и малка вероятност да има. Ще си потрая докато родя Wink.

# 141
anni 2002,
Благодаря за отговора,но нали бях споменала,че докторката, която ми води ЖК не от най приказливите и докато видя бебчо тя е изключила ехо графа  Cry камо ли да искам снимка .. Добре , че сега ще си го видя на 3 д най - накрая....

# 142
записвам се и аз Wink Hug

# 143
Много ви благодаря момичета  Hug
май се реших за тази количка,ще видим утре какво ще мисля по въпроса  Laughing

# 144
Здравейте, момичета и честита Нова година! Нека да е щастлива и незабравима за всички ни! Praynig  bouquet
Имам много да наваксвам с четенето, защото две седмици се бяхме отдали на релакс без интернет...

За кървящи венци - особено помага Генгигел - течен, може да се ползва по време на бременност и кърмене. Малко е скъпичък - на мен ми взеха 18лв и обикновено трябва да се поръча предварително, но в големите градове сигурно по-лесно се намира.

# 145
Гледам още сме на тема колички.
mama. radi В този сайт немския, който си показала избраните колички аз намерих много добра оферта точно за моя цвят и модел количка
http://www.babyartikel.de/produkt/reisesysteme/chicco_trio_tour_ … o_kollektion_2010 обаче не разбирам немски и незнам как се процедира, мога ли да поръчам и т.н. -моля за помощ.
По въпроса на Йоана за червение цвят и аз го смятам за унисекс и поради тази причина купувам такъв цвят, че  после ако имаме момче и така .... някой ден може би  Mr. Green

# 146
Вяра, какво точно те интерсува? Пише, че доставят в следните държави от ЕС: Wir liefern lediglich in folgende EU-Länder:
Belgien, Bulgarien, Dänemark, Deutschland, Estland, Finnland, Frankreich, Griechenland, Großbritannien, Irland, Italien, Luxemburg, Malta, Niederlande, Österreich, Polen, Portugal, Slowakei, Slowenien, Spanien, Tschechien und Ungarn.
Т.е. ако я искаш в Бг - можеш да си я поръчаш  Peace Цена за доставка - 24,90 евро. Плащане - с кредитна карта или с банков превод (запазват ти поръчката до 7 дни, като междувременно се очаква от теб да платиш; ако до 14 дни не платиш, канселират поръчката)

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 18:34 от Old Sport

# 147
Вяра, какво точно те интерсува? Пише, че доставят в следните държави от ЕС: Wir liefern lediglich in folgende EU-Länder:
Belgien, Bulgarien, Dänemark, Deutschland, Estland, Finnland, Frankreich, Griechenland, Großbritannien, Irland, Italien, Luxemburg, Malta, Niederlande, Österreich, Polen, Portugal, Slowakei, Slowenien, Spanien, Tschechien und Ungarn.
Т.е. ако я искаш в Бг - можеш да си я поръчаш  Peace Цена за доставка - 24,90 евро. Плащане - с кредитна карта или с банков превод (запазват ти поръчката до 7 дни, като междувременно се очаква от теб да платиш; ако до 14 дни не платиш, канселират поръчката)

Ууууу давай на лични да техванащ да помагаш, че се оплетох. Направо я поръчвам  Mr. Green

# 148
tabu навсякъде пише зимен и летен кош,както тук  http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5301  та затова така съм се изразила.Но въпрос на гледна точка явно.

# 149
Отново съм за съвет.  Hug
От вчера се сувствам, така, все едно не съм бременна. (то не знам хубаво ли е, лошо ли е). Малката мърда, но циците ми спаднаха (не е внушение-по сутиена си личи) и като цяло не се чувствам толкова издута. Просто се усещам, както преди 7 месеца, с разликата, че не мога да се сг Hugъна, все едно съм се наяла.
Да се радвам ли, да се тревожа ли?
Каква може да е причината да ми спаднат циците,а и цялата да съм като по-лека и спаднала? Че какви страхотии ми идват наум..

Общи условия

Активация на акаунт