Отговори
# 150
И аз да питам нещо :
Чадърчетата за количките - всяка марка си има определен чадър за модела или няма значение  newsm78
Аз знам май че няма значение и всеки може да се прикрепи към всеки модел ама ако може по опитните да помогнат.
Май ще с поръчам количка  Mr. Green и понеже гледам и чадърите та се зачудих  Laughing

# 151
Здравейте! Аз се казвам Наталия на 25 от Врана и съм бременна с момиче, термин 25.04.2010. Това ми е втора бременност, имам момиченце на 2 г. Simple Smile с интерес ще Ви следа до колкото ми е възможно, покрай грижите с малката и ще се опитам да давам изпитани рецепти и съвети Hug

# 152
  • Бургас
Оф и аз да се запиша ,че все не ми остава време. Simple Smile
мили-ванили  и мой те гърди са спаднали и коремчето ми качили е поспаднало , но пък бебка си мърда така че съм спокойна.Мисля че и ти нямаш основание за притеснение. Hug
Divogan и аз обърнах внимание че навсякъде се водят като зимен кош,но аз мисля че си е точно за новородено.
Относно количките аз съм харесала 2 варианта на чиполино този http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=375  и този http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=519  , но в последствие ще решавам кой от двата ще е . Peace
мама Ради много хубава кошарка.С здраве да си я ползвате когато дойде момента разбира се.
ioanna_e и според мен е подходящ и за двата пола, но аз лично бих я купила за момиче. Simple Smile
Taila добре дошла при нас.
Вяра   почти всяко  чадърче може да се прекрепи.Но е хубаво да е от същата марка за да може цвета да съответства на 100% с този на количката. Peace

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 20:15 от zlatоmira

# 153
И аз да питам нещо :
Чадърчетата за количките - всяка марка си има определен чадър за модела или няма значение  newsm78
Аз знам май че няма значение и всеки може да се прикрепи към всеки модел ама ако може по опитните да помогнат.
Май ще с поръчам количка  Mr. Green и понеже гледам и чадърите та се зачудих  Laughing

аз имам Quinny Bizz и чадъра е само за тази количка, така че всяка мярка и модел имат различи аксесоари Simple Smile

# 154
Milli Vanilli ,скоро 4етох при мартенките ,и те бяха обсъждали тази тема за гърдите и доста мами бяха писали,4е са им поспаднали!още тогава го запомних за да не се шашкам,4е като се знам каква съм...  Crazy  затова явно е нормално явление  Peace
добре дошли на новите мами!

# 155
Old Sport - благодаря че си отговорила на Вяра вместо мен. Ще се радвам ако мога с нещо да помогна. Сайта наистина е страхотен. Редовно имат и такива оферти, които излизат по-евтино от бг (не само за количките). Ние мислим да отидем на място и да поразгледаме магазина им, огромен е.

Вяра, доколкото и аз знам, всяка марка си има различни аксесоари. Ако си поръчваш количката на Chicco за която говореше, тя си съдържа в комплекта чадърче (доколкото пише)

Milli Vanilli- не се шашкай. Аз също се чувствам така на периоди. Има и периоди, когато имам чувството че корема и гърдите ми растът с часове и много ми натежават, а после има дни когато ми е много леко.

talia добре дошла сред нас. Дано ти харесат темите които обсъждаме и също и ние да сме ти полезни с нещо. Леко бременеене. smile3525

zlatomira - благодаря ти. Здраве и на вас с бебчо.

# 156
mama.radi,много хубаво креватче  Peace ,със здраве да се ползва.
И аз веднага нападнах линка който си дала, моя цвят го няма  Tired,но пък го намерих тук newsm44.
Може ли малко помощ и за мен,че съм скарана с немския   Praynig,правят ли доставки в България?

# 157
Пууу не стана с та кредитна карта щото е лабанска сигурно, изписа моля дайте друга карта.

desi_georgieva Аз се оправих сама с  Гугъл преводача ето http://translate.google.com/#de|bg|%0A%0A%0A

# 158
Здравейте отново! След днешната консултация малко се поуспокоих, док каза че всичко си му е наред на малкото мъжле. Обаче за контракциите освен магнезия и папаверина ми назначи и гинипрал. Направо на ден не знам по колко хапчета пия вече: за щитовидната жлеза, за контракциите, за безсънието, калция, витамин С, ужас, по-зле съм от баба. Ама поне знам, че си заслужава.
Искам да ви питам случвало ли ви се е да имате течение, ама то да си е като чиста вода. Че малко страх ме обзема да не са започнали да ми изтичат водите, забелязах го преди малко. Иначе доктора каза, че са си наред. Ама ако сега е началото !?!?!?
Хайде лека вечер на всички, а с някой които също страдат от безсъние може да си спретнем една нощна среща  Simple Smile.

# 159
desi georgieva - и от този сайт правят доставки до бг.

Един съвет само за мамчетата които искат да си поръчват стоки от чужди сайтове. Гледайте те да са от държави от ЕС, а не от американски например, за да си нямате проблеми и разкатаване с бг митниците. Например - стоките от amazon.de са от немския сайт и няма проблеми с тях за доставка. Стоките от amazon.com са от американския сайт и има много разправии... мито, ДДС, декларации и т.н.

Сега ще ви оставям момичета, че отиваме на гости. Утре ще ви пиша пак.
Лека вечер. Hug

П.С. Вяра - няма да ти приеме албанската карта, защото не правят доставки до Албания. Пробвай с банков превод

# 160
Вяра ,mama.radi ,благодаря  Hug

Пробвах с преводача и- доставка до" Други европейски страни (ЕС) - стандарт за доставка"  за "7-21 дни" цена на доставката "6,00 евро плюс 0,50 евро / кг за играчки и детски доставки"  
Предполагам е това нали?

Вяра,ти нали другия месец ще се прибираш пак,неможе ли да си я поръчаш направо в България?

lucky77,аз уви имам опит от спонтанен аборт в края на 4 месец,който започна с изтичащи околоплодни води ,но в резултат на някаква инфекция от по-рано.След като си била днес на преглед и всичко е  наред,не се притеснявай.Иначе изтичането на водите беше през малък интервал и  придружено със зверски контракций.
Момичетата по-напред бяха обсъждали по-обилното течение с напредването на бременноста(то и при мен е факт),така че не се затормозявай излишно  Peace

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 21:27 от desi_georgieva

# 161
mama.radi Таак е -не правят доставки до албаняи, ама аз не я искам тук, всичко е за България ама и адреса за доставката и всичко но картата е албанска, българската е закрита сега и явно за това не ще. Сега ще видя това с банковия превод как става  Crazy
desi_georgieva ми прибирам се на 1 март ама знам ли дали ще я има офертата още  newsm78
Не не тез дни ще я поръчам аз от тук.

# 162
  • Варна
milli_vanilli, и на мен ми спаднаха гърдите осезаемо преди 1-2 седмици, но днес сякаш пак ги усещам тежки и налети. Не мисля, че е проблем ВЕЧЕ, но и аз се ошашках първия ден като го забелязах и само вардех дали ще усетя бебето за да се успокоя, че всичко е ок.
taila, добре дошла.  Hug Къде ще раждаш сега и кой лекар ти води ЖК? И аз съм от Варна и затова питам. Ааааааа и къде си раждала първия път?

# 163
lucky77  ,понякога и аз имам малко такова мокро петънце по белъото  Peace предполагам,4е и при теб е нещо такова! а и щом си била на преглед,вси4ко вярвам,4е е оки!   Praynig

# 164
Здравейте мами.аз търся зимен кош за количка на bebeconfortмодел High Trek

Общи условия

Активация на акаунт