Отговори
# 210
mili vanili открих чудесна информация за теб  Hug  стига да има кои да ти я докара  Peace  виж в този сайт намерих количката която търсиш с 500лв. по евтина  http://www.newbabyland.com/walk-time_stroller-stokke-xplory_product-1-20-11953-l2.aspx
Дори има доставка до България-44 евро!

Нали не е несхто като е-бей с наддаване ?

# 211
Момичета, вижте какво открих днес - едното е от подписа на една бъдеща януарска мама, а другото го намерих в ютюб.
http://www.youtube.com/watch?v=8Y1htXFtIMs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=APkV40vUhWs&feature=related

Оффф  newsm45 аз си поплаках на тез клипчета  smile3518 разчувствах се, еееееееех  Rolling Eyes

# 212
Slavchi  Hug  Hug  Hug страхотни клипчета....мисля да си сложа и аз едно от двете в подписа си......Природата е велика вълшебница....
qnikzp ситуацията е ъпсурдна .Аз знам, че ти ще се справиш Peace  Hug

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 15:49 от cveta80

# 213
qnikzp - много неприятна ситуация мила.
Чета и не мога да повярвам, че в 21 век все още има хора, които все още имат поробено съзнание. Ама най-чудно ми е че има мамини синчета, които създават семейства, а не могат да се отделят от полата на мама си. Още малко и в спалнята си ще я поканят съвети да им дава. А после и нощната лампичка да им изгаси, след като си свършат работата с женичката си. А и на сутринта оценка по десетобалната система ще чакат от въпросното родителско тяло..

Извинявайте че се възмущавам по този начин, но имам личен горчив опит от такива ситуации и мамини синчета. Предният ми брак се разпадна(преди много години) именно поради същите скандали и намесата на свекървата. Ама не толкова виновни са родителите които искат, колкото синчетата им, които им позволяват Naughty.
Аз бях в същата ситуция... свекърва ми искаше да поеме грижите за детето, тя да купува и да избира дрехи, количка, козметика и т.н. Докато на мен един ден ми писна и и казах че "това бебе ще излиза от моя задник и пак моя задник ще се цепи за да родя дете на синчето и. Така че, аз ще си решавам какво да правя, какво да избирам и как да си го гледам. Точка Crossing Arms."
После не искам да описвам скандалите които имах с бившия ми мъж, който разбира се защитаваше мамчето и ми крещеше как мога да си позволявам да държа такъв тон на мамчето. Хм... а тя как си позволява всичко останало??? Това продължи една година... Sick не издържах повече.
Ама такива проблеми за съжаление са често срещани. Важно е да не се огъваме още в началото, защото както тръгне, така ще върви. Аз бях позволила много на мойта тогавашна свекърва и затова тя ми се качи на главата, ама нали бях само на 20 години...

Сега не мога да се оплача от втората ми свекърва. Не ни се меси за нищо и много си ни обичка всичките Hug. Ама от самото начало не позволих да каже и дума по отношение на семейството ни и тя така си свикна. Но и мъжа ми си тежи на мястото. Когато нещо не е съгласен с мен си замълчава и никога не защитава интересите на родителите си за сметка на семейството ни.

Олее, пак се увлякох, ама наистина ми е останала трайна рана и много се възмущавам като чуя такова нещо Twisted Evil.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 17:25 от mama.radi

# 214
Яни,имаш подкрепата ни,както виждаш това е адски неуместно.И като започнат да ми говорят за помощ ,аз все си представям помощ в домакинството - да сготви ,да изчисти ,да глади....а не да ми се пречка и само да иска да гушка бебето ooooh!
Защото моите наблюдения са именно такива - майката прави всичко ,а бабите се размотават ,сърдят се ,че не ги зачитат (да мажат бебето с масчица ,да му слагаме орехова шума в коритото ooooh!) и става един ужасен ужасон всичко Laughing
Кога ,ако не през нощта ,кърмейки ,можеш да достигнеш такава близост ,такава интимност с бебето?
Аз смятам и таткото да изгоня от спалнята ,з а да не ми се пречка ,а тя свекърва ти иска да ти открадне тези най-хубави моменти!
Искрено се надявам да имаш подкрепата на мъжа ти ,а да не  е някой мунчо като моя ,който цял живот да се съобразява с родителите си и въпросът "какво ще кажат хората" да е жизненоважен за него Tired
Аз днес имам нова болка - имам чувството ,че тазобедрените стави направи ми скърцат като се движа Joy
Иначе продължавам да съм с ниско кръвно ,вчера сутринта за малко да припадна ,а бях сама у нас  Confused

# 215
Данче, моя е същия. Вие какво решихте за името? За ниското кръвно - и аз съм същата. Уж пия течности, но не помага. НАблягай стабилно на шоколади и кола

# 216
  • София
Да попитам има ли някой , който се е ориентирал да ражда във 2 градска болница.Аз за там се глася Grinning

Ами аз определено се кипря за там.
За сега обмислям варианта да е без избор на екип, но ще видим....... Сега нали го и ремонтираха.................. Та вече сме две за там  Hug

Три, три сме вече.

# 217
  • Карлово
Момичета, имам удоволствието да ви съобщя за най-новата съвместна инициатива на BG-Mamma и Ла Лече Лига, която ще се осъществява във всички пожелали да участват отчетни теми. На вашите въпроси, свързани с кърмене и захранване, освен опитните майки в темата, могат да се отзовават още Правда_z и Микки , като помощници за кърмене към Ла Лече Лига и майки с добър опит в кърменето, като ще ви предоставяме възможно най-пълна информация, за да вземете най-доброто решение за бебетата си!  Hug

Този проект стартира успешно преди няколко седмици в отчетната тема на Март-енки 2010, в която отговарят други консултанти от ЛЛЛ. Целта ни е да помогнем на бъдещите майки да се чувстват спокойни, информирани и щастливи по време на един от най-прекрасните периоди с нашите деца.

За ваше улеснение можем да ви пускаме и информация кога и къде ще се провеждат кърмачески лекции и срещи на ЛЛЛ в цялата страна  Simple Smile

Ако желаете отчетната ви тема да стане част от инициативата, моля, напишете го  Grinning

# 218
  • гр.София
Клипчетата са страхотни .Хей, момичета има ли някой който ще ражда в Майчин дом .Четох че има дни на отворените врати във всички родилни домове в България .Бъдещи майки и татковци могат да разгледат родилните отделения и да зададат своите въпроси.Аз ще ходя на 19.01.в МД. Ако ви интересува ще напиша в коя болница кога ще бъде .

# 219
Яни ,за името не говорим ,защото като повдигн темата и започва да ме боли главата ooooh!
В крайна сметка ще се изпокараме,ще стане грозно и това ще е! И те са инат ,ама не познават мен!
За ниското кръвно ,какво да ти кажа - кола,кафенце сутрин и пак не става работата.Лошото е ,че нямам навикът да пия лекарства ,имам едни капки ,които ми помагат ,но трябва да се пият редовно ,а аз каквато съм несериозна ooooh!
Сутринта за първи път се събудих от ритниче Heart Eyes
Вече толкова ясно и отчетливо го усещам ,говоря му ,мъжът ми ме мисли за луда ,но на мен ми е много готино Crazy
Искам да питам опитните мами ,някой да е усещал онова хълцане на бебето ,при което ти подскача коремът Laughing
Една моя бременна приятелка точно така го описва ,но аз все още не съм имала такива преживявания Laughing
Ако някоя мама ще ражда в Селената в Пловдив ,да ми пише ,че искам да изкоментираме някои неща Confused

# 220
  • гр.София
МИККИ страхотна идея аз съм за с двете ръце.Въпреки че имам едно дете почти нищо не си спомням и тази информация ще бъде полезна .

# 221
  • Карлово
Дени, това е и целта ни - да бъдем полезни. Ще изчакаме и мненията и на други момичета.
Не се притеснявайте да споделите мнението си дори, ако не желаете да се включим във вашата отчетна.
Искам да отбележа, че няма да се намесваме по никакъв начин в темите, които обсъждате. Ще отговаряме само на конкретно към нас зададени въпроси.

# 222
  • София
Момичета, днеска съм предателка. Имаме си рожденичка, която не се предава сам.... да я предам ли!?!

# 223
  • София
Аз да се оплача - моя мъж е решил кошарата на бебето да е в стаята на свекърва ми. От 2 дни се караме за това. Намеците от сорта - та тя нали била тук, за да го гледа, не спират. Все едно моята роля  е да го родя и до там. Така са ми избили балансите, че не знам. И чашата прекипя, когато ми казаха, че нямало смисъл майка ми да гледа бебето, защото то си имало баба newsm61.

Е не! Яни, кажи че се майтапиш, моля те. Това ми звучи повече като виц, отколкото като действителност...
Мила, ако наистина ти е това до главата - запъвай се яко и нито крачка назад! Отсега ако започнат така да те притискат и тормозят какво ли те очаква занапред?!?!??

Много ви съчувствам на вас с данчето с трабантчето. Дано намерите начин да се разберете с роднините!  
Hug от мен и здрави нерви с волско търпение!

# 224

Те майките по принцип много жалят синчетата да не би случайно да им дойде нанагорно недоспиването нощем, та оттам идва решението според мен.  Whistling Whistling Whistling

bibi абсолютно си права. Моята като се роди Симеон- бъдещият батко, дойде с тапи за уши за сина си- за да можел поне той да се наспива, че на другия ден бил на работа  ooooh!  #2gunfire Като, че ли аз по цял ден  ще си почивам, а само през нощта ще се грижа за детето.   baby

Общи условия

Активация на акаунт