Отговори
# 225
Ох, Рали, не питай. Нямам думи. В момента само стои и се чуди каква простотия да измисли, а моя като кученце - на където му хвърли сопичка, натам и бяга. Мен все едно ме няма. Споделя си само с мамчето

# 226
Да, за бащите отстрани, всичко изглежда лесно.... #2gunfire

# 227
Искам да питам опитните мами ,някой да е усещал онова хълцане на бебето ,при което ти подскача коремът Laughing
Данче, няма как да го сбъркаш хълцането, то се усеща доста отчетливо  Grinning.Според мен е още раничко. Аз още не съм усетила с това бебче, но предния път помня към края, последния месец-два хълцаше почти всеки ден и то по половин час някъде. Много е смешно, целия ти корем пулсира на интервали Crazy

Яни, много е неприятно това,че отсега те натоварват с подобни идеи. В началото като родиш, няма да искаш никой да ти пипа бебето. Това е майчин инстинкт и е съвсем нормално. Отделно от хормоналния дисбаланс ще плачеш в един момент, в друг ще се смееш. Хич не ти трябва някой да ти се бърка в ежедневието точно в този момент. На теб ще ти е нужно време да свикнеш с малкото човече. То трябва да е до теб в началото, нощем особено ако го кърмиш. Моят дивчо в началото цокаше през два часа и стоеше по един час на гърдата  Crazy. Не мога да си представя как ще спи при някой друг, освен мен... Постави границите отсега,за да е ясно на всички какво искаш ти. Знам,че е трудно и че това усложнява отношенията със съпруга ти, но все пак не той, а ти го раждаш това дете и ти ще се грижиш главно за него. Дано успеете да постигнете консенсус  Hug  Hug Hug

# 228
  • София
микки, страхотна идея! Имаме нужда от съвети и консултации! Аз съм за! Първият път не се справих много и разчитам сега да е успешно:hug:

данче, аз ниското си кръвно напоследък го боря успешно в чаша кока-кола и шоколад, от нищо друго не става. Веднага ми светва пред очите!  Crazy

# 229
МИККИ страхотна идея аз съм за с двете ръце.

Аз също подкрепям идеята. 
Искам да кърмя и всяка подкрепа е добре дошла.  newsm10

# 230
Искам да питам опитните мами ,някой да е усещал онова хълцане на бебето ,при което ти подскача коремът Laughing
Моят бебо хълца от 2 седмици. Криси беше голяма хлъцла преди Simple Smile), явно и този бебо ще е така. Още не ми подскача целият корем, а само усещам леки ритмични движения тук-там :–)
Яни, и аз бях в подобна ситуация преди. Много се ядосвах и сега го отчитам като голяма глупост. Най-доброто решение според мен, както и друга мама те беше посъветвала е - от едното влиза, през другото излиза. Нека си говори, а ти ще си направиш каквото решиш! Ние почти до година се кърмихме на 2 ч., не мога да си представя някой да разнася бебето постоянно насам натам...защо  ooooh! Абе че няма да стане-то е ясно, въпросът е да се опиташ да не си хабиш нервите сега  Hug
Микки, супер инициатива Simple Smile Аз ще се възползвам отсега- откъде да си взема Лансинох? Преди го ползвах и бях доста доволна, а сега лежа и не съм обикаляла магазините  Crazy Ще ми се да знам откъде да поръчам да ми го купят, живот и здраве   bouquet

# 231
  • София
Приветствам помощта на ЛЛЛ с 4 ръце!  Hug
И коя е рожденичката дето си трае не разбрах - Миленка, изклюкари я д-е-е !  Crazy
Аз отивам да ми продухват ушите - довечера или ще се хваля или ще се жаля - муа ха ха !  Mr. Green

# 232
  • София
Хихихих

valeto - първа бременност, София, РД 15.01.1974г.   

ЧРД!

# 233

Ами аз определено се кипря за там. Даже на 8 Януари бях за една вечер в патологията и ми направи добро впечатление персонала и обстановката не е толкова лоша.
За сега обмислям варианта да е без избор на екип, но ще видим....... Моя доктор, който ме следи по ЗК е от там - работи в родилно. Сега нали го и ремонтираха.................. Та вече сме две за там  Hug
[/quote]

И аз много се чудя за избора на екип.На 9 февруари има ден на отворените врати и се записах да отида.Мисля, че ще ни обяснят как стоят нещата и ще можем да преценим кой е най-добрия вариант за нас.Ако искаш и ти се запиши.Телефона е 915 83 20( от 8-14.00 часа).Но ако решиш да дойдеш  се обади по-скоро,че аз като звънях за 19 януари нямаше свободни места Rolling Eyes
Ще се радвам да се запознаем!

# 234
Хи хиии, аз открих рожденничката smile3508

valeto - Честити рожден ден сладуранкееее. Много щастие и здраво бебче за Великден.   bigdance2

Яни, не се ядосвай мила, няма да ти помогне. Прави си каквото смяташ ти за добре, а тя да си говори каквото ще. Трябва да си спокойна и да не позволяваш да ти тровят здравето и това на бебчо. А свекито ти, както е дошла да помага, така може и да си отиде. То пази боже от такъв вид "помощ".  Twisted Evil

Ха, Миленка ме е изпреварила и е разкрила рожденничката..

# 235
mama.radi, че ще си правя каквото аз си знам е ясно. Права си за помощта. То вместо да ми помага, ми разсипа нервите на мах.
valeto, честит рожден ден, миличка. Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и здраво и послушно бебе през април месец.  newsm59
Имам един глупав въпрос, но ме мъчи любопитството. Защо на ЖК за февруари месец ми дадоха 2 датии ми казаха, че ще ми дават документите за назначаване на дата за операция? Означава ли това, че март месец въобще няма да ходя на косултация, а направо ще ме оперират?

# 236
  • Варна
Здравейте момичета!  Hug
Valeto, честит рожден ден! Жива и здрава.
Mama_radi, честит нов дом. Благородно ти завиждам. И ние вече 6 години се мъкнем по квартири и мечтая за деня, когато ще си позволим собствено жилище. Дано да е скоро. Именно заради квартирите чак сега се навихме за дете, когато осъзнахме, че подходящ момент никога няма да има.
Яни, полудявам като чуя за такива абсурди. Искрено се надявам да се справиш със ситуацията, но не за твоя сметка.
Toni.to, в крайна сметка се спрях на две колички - евтина и скъпа. http://www.kasidabg.com/koli4ka-chipolino-futura-2009-green.html и http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-181_634-products_id-12810.html. Ще ги видя и на живо, ще сметнем колко ще излязат с дъждобран и зимно чувалче и ще преценим.
Момичета да ви се похваля - днес с милото имаме годишнина - 6 годинки от както сме заедно и получих страхотна изненада - уикенд на Арбанаси. До последно нямах представа къде ме води. Обожавам му изненадите. Да ми е жив и здрав  luvbed 1dating newsm74

# 237
Имам един глупав въпрос, но ме мъчи любопитството. Защо на ЖК за февруари месец ми дадоха 2 датии ми казаха, че ще ми дават документите за назначаване на дата за операция? Означава ли това, че март месец въобще няма да ходя на косултация, а направо ще ме оперират?
Мисля, че ходим при един и същ лекар Simple Smile За февруари имаме по 2 дати, защото първата е нормалната консултация, а втората е началото на 45 дни болничен  и тогава ще ни го издават и явно ще дадат документите за болницата. С тях вече ще можеш да ходиш при доктор от родилно, с който да уговорите раждането.

# 238
момичета ,днес на резултатите от кръвната картина  за левкоцити излезе 14,2 при ред.стойности от 3,5 до 10,5 случвало ли се е на някой и дали е опасно

# 239
Valeto, бъди здрава и дано тази година бъде една от най-щастливите през живота ти!
микки, аз също ще съм много благодарна, ако ни оказвате помощ, защото и моето кърмене предния път трудно може да се нарече кърмене, въпреки че цеденето ми продължи 6 месеца.  bouquet
qnikzp, ситуацията е безумна и съветите на всички момичета са това, което и аз бих ти казала! Иначе, EliMeli ме е изпреврила с обяснението за двете дати - според мен също е така! Peace
mama.radi, честита нова къщичка! Разбирам радостта ви, защото и нас ноември ни сполетя това щастие! Най-после наша си къща! Grinning
Galia_5, желая ви още дъъълги години да сте щастливи заедно и все по-романтични и приятни изненади да получаваш! Hug
J_M_M, на мен не ми се е случвало! А лекарите какво казват?
Ние днес бяхме при Томова и най-после полът на бебока е потвърден - момата си е мома!  Flutter Според някои параметри е малко назад, но според други е напред, така че средностатистически си отговаря на седмиците и няма поводи за притеснене. Като кг пак каза, че се определят от не толкова точни параметри и сигурно е по-тежка, но сега излезе 1 100. Наистина беше мила и обяснителна лекарката и отговаряше търпеливо на всичките ми въпроси!

Общи условия

Активация на акаунт