Августовски бебета - тема № 8

• 21 674
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Захира, лелелеее супер звучи и на страхотна цена. Ако наистина е 220 лв за 2 нощувки и какво ли още не още утре резервирам  Laughing

МХристова: страхотно е и това мястно, но за съжаление хем е малко по-скъпичко, хем водата не била минерална и била хладка Sad

Много мерси и на двете  Hug

# 496
Янче аз пък ще ти предложа нещо не толкова луксозно и със спа процедури,но пък много веселяшко и приятно местенце. Наблизо е, има топъл минерален басейн навън, джакузи, руска баня Simple Smile Кухнята е уникална Simple Smile)
http://www.dolna-bania.dir.bg/

# 497
  • София
Аси, не че нашият тати не иска, просто след половин час малката вече истерясва ако не я взема. Голяма ми е ваденка. Има дни в койтодо тоалетна немога да ида без нея. Crazy
Април ще ходим за две-три седмици при мама и се надявам да свикне малко по малко и без мен, че иначе незнам какво ще правим.

# 498
Аси, не че нашият тати не иска, просто след половин час малката вече истерясва ако не я взема. Голяма ми е ваденка. Има дни в койтодо тоалетна немога да ида без нея. Crazy
Април ще ходим за две-три седмици при мама и се надявам да свикне малко по малко и без мен, че иначе незнам какво ще правим.

Аха , ясно...Аз не съм разбрала правилно  Hug

# 499
  • Бургас
Ей ме и мен на.....да ви кажа и моята кукла снощи не спа добре.....не знам дали беше от опита ми да спи без чорапи или от това, че баба и я беше оставила да спи до 21 часа, после трудно заспа и накрая през два часа будене  #Crazy
За сметка на това пък днес мноооого спи.....

Днес накупих доста пюренца на Гербер - намерих цена 1,45лв. за 130гр. което ме устройва идеално, защото малката и без това не изяжда по цяло пюре за сега.
Освен споменатати до тук марки сме пробвали и Hame - плодово /ябълка с йогурт/. Хареса го!
За сега дава отпор само на тези в които има броколи. Е.... не сме пробвали още пащърнак и тиквичка, но и тях ще въведем в близките дни Simple Smile

Честито на месечинковците днес Simple Smile

Веси , тоя адаш голям сладур , ей ! А какъв ти е фотоапарата, че толкова хубави и чисти снимки прави? То може и от фотографа д зависи, но все пак.....

Оченцето на Деската се влоши повече след като спрях капките Тобрекс а по препоръка на очната лекарка слагам Офталмосептонекс и правя масажчета......утре ще я заведа на ДЕТСКИ очен лекар !
Джи пи то все ме кара да чакам , рано било, не знам си кво.....ама и баткото като беше малък имаше проблем с чурката и тя все ми казваше да чакаме, че малък бил......а като стигнахме накрая до София и там Детският хирург в Пирогов ни запита с голям укор "Какво сте чакали до сега"?!?!?!

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 20:04 от magare

# 500
ние забелваме пишлето откакто на алекс му падна пъпната връв и го къпем в коритото.мъжо са искали да го цепят шот свекито не знаела че се забелва такае е важно това.винаги като го къпя забелвам. Peace Peace Peace Naughty Naughty

# 501
Аси, аз съм тук, чета редовно, но нямам време да се включа адекватно.  Hug А и малко съм изплашена за Коци, защото се установи, че има нещо като киста в окото. Видяха го педи и свекъра, но трябва да идем и на очен. Щяхме да ходим в Пловдив, но заради снега отложихме. Да си призная честно захранване, спане-неспане, чурки и други подобни актуални теми за нашата възраст са ми бели кахъри (но ми е много приятно да чета), та и затова не пиша по-редовно. Но надявам се, че всичко ще мине по най-добрия начин, когато малко поотрасне.  Hug

# 502
  • София
Дю, стискам палци да не се окаже нещо притеснително! Надявам се, че ще се разминете само с уплахата   Hug  Praynig

Данче, сигурно у ужасно гадно това изживяване, дано е добре Бобко и да не те плаши пак така!

Захира, умрях от смях с твоя папагал Simple Smile Жако ли е?  Много са забавни, някога и аз гледах папагал, преди много години и голям смях беше Simple Smile

Йоанна, ешерихия коли са бактериите в урината. Утре трябва да изпишат и антибиотикът, да видим ще се справим ли...

iana_vd , как така падна между седалките??? Не беше ли в детското столче?

Италиана, идеята е много добра. Вече се размечтах за една вечер отпуска по женски  Laughing

# 503
  • София
dan4e как е Бобко? Тъкмо разправям на Сиска как Бобко паднал,плакал,цицина му излязла,а майка му притеснена. Тя да внимава къде ми щъка из леглото,а е обградена от всички страни с възглавници и вечерта докато си хапваме с баща и, чуваме ДРАААН и плач,тупна и тя от леглото за сефте! Наблюдавам я сега, яде, игра, даже я и къпахме. Дано нищо и няма,че като гледам само падания от тук нататък ни чакат Praynig

# 504
Дю мила  Hug Вси4ко ще е наред.Дано се окаже ,4е не е киста....Стискам палци. Кога ще ходите в Пловдив? Дръж ни в те4ение! /Ако искаш и на ли4ни ми пиши/

# 505
ние все се каним  да му купим столче ама те парите се нестигат.иначе аз попринцип си го държа в мен не го оставям сам.  ooooh! ooooh! ама този път кво ми хрума и аз незнам    и наз педи ни уплаши че дупката на дупето е киста ама тя не е потварди го херург даже го снимаха на скенер и си показа че костите са му наред.херурга каза че ще го наблюдаваме само занапред

# 506
Много ви благодаря на всички за успокоителните думи!!!!
Бобко изглежда добре, сега спи, но има цицина. Надявам се само с това да мине.  Praynig Хората са казали "Да не ти се случва това, което майката си мисли"  Praynig

Дю, дано Коци се оправя бързо!  Praynig

Италиана, пиши ме на 8 Март като присъстваща! Ако ти се занимава с организацията ще е супер! Ще мога да дойда, защото това ще е денят в който ще съм поканена само аз, а мъж ми ще гледа бебето  Mr. Green Party

Захира, много се смях на папагала ти!

Отивам да лягам, че имах тежък ден!  Heart Eyes

# 507
стискам палци на всички само с притеснението да си останете..ама в тозя ред на мисли аз да ви питам ...нашия малкия има как да обясня нещо като мътно на окото по точно на ириса ама само на свето се забелязва...все си мисля че е защото още нали малък...ама то понамаля ама пак има малко като мъгла ли да го кажа абе мътно отгоре не в самото око  newsm78някой да има нещо подобно  newsm78 най вероятно се втелясвам амааааа да питам аз

# 508
  • Варна
Алегория, Дария има нещо подобно, ако съм разбрала правилно, при нас е във външния ъгъл на окото и то като си премести зеницата, бялото открая е по-мътно, скоро го забелязах и мисля да питам педи, едва ли е нещо тревожно, но аз да си питам

Терпсихора, на вас правиха ли ви антибиограма да видят от кой антибиотик най-добре ще се повлияе? Дано по-бързо се оправите Hug

Янче, ама те с мъжа ми щяха да пият ракия Wine Glass, ти какво си помисли newsm78 Grinning

Дария от два дни много я боли стомаха, вечер ми се буди един час след като я приспя, блъска с крака, като я вдигна да пръцне пак я приспивам и после си спи, незнам дали няма някаква връзка с захранването

Сетих се да питам - вие защо слагате кърма/АМ в пюретата? Аз нищо не добавям и си ги яде и после я дохранвам с АМ

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 23:17 от ganusha80

# 509
  • София
Нашата джипка ни каза да давам вече кисел или каша следобяд, както и жълтък - 1/4 два пъти в седмицата. Но Калоян е с нисичък хемоглобин, та затуй. Смятам да я послушам, месно пюре каза след месец, нещо такова.
Иначе влачих и двамата до нея, оказа се супер приятно времето, даже спретнахме мини снежен човек с каката на една кола.
Тя е Ок, ама на бебо му е гадна кашлицата (то аз и я и чувах такава де). Взаимно решихме да е Флудитек (той е по-новичък сироп, аз го харесвам доста за влажна кашлица). Много го мъчат сополите, голямо смукане пада, но съм доволна и от двете помпички (ръчни са, но са с маркуче и според мен е умерено смукането).

Пак нещо за захранването - кое смятате, че е по-подходящото - готовите пюрета или домашните? Джипката на децата ми вика по-добре купувай, отгде знаеш какви са зеленчуците, които вариш. Но от друга страна аз ям тия зеленчуци, а той е 100% кърмен.
А и в пюретата няма ли разни консерванти и подобни. Тя ми казва - при пюретата има добавени витамини и бля бля.
Гледам ако има нещо Био да купувам, но зеленчуци био при нас поне няма.
Направи ми впечатление, че на бурканчетата на Хип пише Био, дали да им се доверя или да си карам с домашните.
Вие как мислите?

Е, magare, радвай се, че е спало детето, значи добре се е чувствало със свеки. Супер за театрото.

Joanna87, това ми се вижда много топло за бебе, но ти си знаеш. Не ти ли се е изривала от топло?

А, Поли-Зо, как ще дотягаш с Емовите разкази. Напротив, а и рано или късно и ние ще стигнем до такива историйки. Дано се погодите с учителката.

Айде ще го пускам тоя пост, но преди това 2 истории общо взето от времето, когато Ивка беше още бебе. И аз като вас много им се кефя на децата, всички пускат страшни лафове.
Става дума за момченцата на едни наши приятели. Едното - Сашко, учили цветовете в градината. И майка му го пита - какво е това - синьо, синьо като какво - като небето, какво е това - оранжево, като какво? като портокал - отговаря той. По някое време пак го пита - А небето какво е? Сашко отговаря - Като от коприна.

А другата история е с братчето на Сашко - Вики. На морето са цялото семейство, Вики излиза на балкона, на съседния балкон се появява момиченце, което казва - Я руска (сиреч, че е русначе)! А Вики отговаря - Медузка? Ааааа, и ние я видяхме одеве на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт