Августовски бебета - тема № 8

• 21 640
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
в началото на захранването и ние бяхме така и дуфалак давах даже до термометър стигнах, а педи като разбра само дето не ме наби

каза "това е нормално при започване на захранването ще се оправи само няма страшно, запек е ако са твърди не ако е рядко като честота"
било от това че попринцип вече усвояват кърмата повече и реално ака само заленчуците  Peace
и наистина сега се оправи и аз тогава тиква давах  Peace

# 601
Skypetia:  от кашата е запекът. Но ми е странно като го 'контрираш' с тиква как така не му действа?  newsm78 И честит ви прическа Simple Smile Я покажи някоя снимчица да го видим тоз фасон  Laughing

Аси: без теб на всеки трети пост не е същото! Няма кой да ме конкурира  Laughing  Joy hahaha Hug Ааа но и Буболечемече вече достойно се представя  Laughing Алегория и тя. Нещо Терпсихора се излага напоследък, ама сигурно 'щото е заета да си дрънкаме на скайп сигурно  Joy

# 602
  • Кърджали
И Кати след като яде тиква и спира да ака. Ето вчера яде тиква с морков и от тогава не  е акала. А от предишните пюрета акаше по два пъти на ден.А щерката много хареса тия тиквички с картофи, направо налиташе като невидяла на пюрето.Даже тиквата, дето уж е сладка, не и харесва толкова.Та тая вечер или утре сутрин ще и купуваме пак пюрета, и ще взема две - три от тях, та да има какво да яде ако откаже нещо друго.
Сега съм оставила Кати на земята да си играе и от сутринта не е спряла да "кашля" и вика - иска си внимание детето, само да я погледна и вади усмивкааааааааа.
Честити месечинки на всички бебета днес. Да растат големи и здрави!

# 603
Аси: без теб на всеки трети пост не е същото! Няма кой да ме конкурира  Laughing  Joy hahaha Hug Ааа но и Буболечемече вече достойно се представя  Laughing Алегория и тя. Нещо Терпсихора се излага напоследък, ама сигурно 'щото е заета да си дрънкаме на скайп сигурно  Joy

Оки коки... по4вам....то верно напоследък стана голяма активност тука...Супер...

# 604
Skypetia:  от кашата е запекът. Но ми е странно като го 'контрираш' с тиква как така не му действа?  newsm78 И честит ви прическа Simple Smile Я покажи някоя снимчица да го видим тоз фасон  Laughing

Аси: без теб на всеки трети пост не е същото! Няма кой да ме конкурира  Laughing  Joy hahaha Hug Ааа но и Буболечемече вече достойно се представя  Laughing Алегория и тя. Нещо Терпсихора се излага напоследък, ама сигурно 'щото е заета да си дрънкаме на скайп сигурно  Joy

Пууу започнах да се чувствам виновна  Rolling Eyes

# 605

Аси: без теб на всеки трети пост не е същото! Няма кой да ме конкурира  Laughing  Joy hahaha Hug Ааа но и Буболечемече вече достойно се представя   Laughing Алегория и тя. Нещо Терпсихора се излага напоследък, ама сигурно 'щото е заета да си дрънкаме на скайп сигурно  Joy

Пууу започнах да се чувствам виновна  Rolling Eyes

Еееее ти пък от майтап не разбираш ли? Я стига само за схеми, броколи и нитрати сме си говорили  smile3533

Биа и тя преди беше на всеки километър, ма сега никакава я няма  Crossing Arms

# 606
Buboleche, и аз мисля да процедирам като теб, никакви екселски файлове и т.н., много ми хареса схемата, която си пуснала, просто и ясно и мисля към нея да се придържам!
А и на мен Сънчо ми е пример, а и аз съм подобен тип, не се втелясвам особено много, малко непукист го давам...
А за гледането на бебето на земята, и аз подкрепям напълно! Даже не ми е хрумвало да слагам акт, гимнастика на леглото, ами това би означавало да съм пак с вързани ръце и да наблюдавам дали няма да падне! И всичко на земята, тои си излиза от акт гимнастика и продължава да забива глава в паркета, ама не може да се нарани...
Захирка, да в магазина на Кикко, (Чико по нашенски) има мн. Голям асортимент също и май с по-добри цени! И на мен като теб ми идва да кърмя, ама само да кърмя, до 1 година, ама това не ми решава проблема със захранването... пак мен си ме чака..
"Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 7 нови отговора. "
Лелееее, каква активност! Айде, ние излизаме на разходка
  bouquet

# 607
Сега бяхме на педиатър и си зададох многото въпроси.

Значи за ваксините - нас не ни хваща.

За захранването - веднъж въведено постепенно дадено пюре като се въвежда ново не се започва с новото пак по лъжичка-две ами със въведеното до този момент количество.  Ох май ще си правя мои методи за захранване. С педиатърката сме на едно мнение за смесването на следобедната оризова каша с пюре за да не се запича - 20 дни до месец след захранването, ама не сме на едно мнение за заместването на кърмене. Аз не искам да замествам кърмене. И друго - при 6 навършени месеца се въвеждал кисел - каквото и да значи Shocked.
Сега варя едно картофче на пара и днес ще ни е сефтето. Стискайте палци.
А забравих да кажа, че Анди е качила този месец само 400гр. дали защото бях болна или заради зъбите, но пък 3см. е пораснала. А зъбите ни всеки момент щели да се покажат и двата.

# 608
Ааааа без такива въпроси... мисля да се разсърдя и да ви заплаша с напускане  Mr. Green

Кога сме коментирали захранване всъщност?!  Crazy

Ох, Италиана на мен вкъщи ми е студено, какво излизане  Blush А екселски файл имам.. но пиша какво е яла вчера, нищо вбъдеще Simple Smile

Успех, Захира, смело напред... не мисли за нищо ами "слушай" Анди! Кисела е кремче или каша с настърган пресен плод.
Това, че на 6 месеца трябва това или онова да се даде е относително според мен, защото зависи кога е започнало захранването.

Стана дума за алергените, ягодите, боровинките... И голям човек, ако се подлага често на даден алерген ще стане алергичен... И на 5тата годинка да се започне с ягодите, ако се ядат големи количества всеки ден опасността от алергия е по-голяма от това на 10-12 месеца да се дават веднъж седмично... или нещо подобно.

И още нещо щях да пиша ама Яна ме сецна.. сърдете й се.. или и благодарете, не знам  Joy

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 12:37 от BubolecheMeche

# 609
Ей това ми е много сладурско как е описано:

http://zaxranvane.blogspot.com/2009/01/3.html

# 610
Здравейте, спомням си,че една мама се беше побъркала по корабостроенето с големия син. Обаче не помня коя  Embarassed. Искам да подаря такъв  подарък и да намеря този сайт, от който тя поръчваше. Може ли да помогнете?

# 611
Студ не студ, излизаме - заради Анди Sad Че то се е видяло - събота и неделя мърдане няма на -10 Sad

И нашата таблица е за вече въведени неща! Мисля, че лошо няма да си знаем кога какво сме дали и имало ли е кофти реакция. В второто детенце живот и здраве ще ми е от полза, както и за разни приятелки, на които им предстои.  Peace

Буболече: хахаха. Ааааа ма и да ни заплашиш, ние вече имаме опииииитттт  smile3521 smile3532

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 13:40 от Yana-barborana

# 612
Здравейте момичета!
Заповядайте да се почерпите, че днес навършваме 5м. Аз отивам да ви чета, че бая сте написали, а после ако ми остане време ще се включа.

# 613
Здравейте, спомням си,че една мама се беше побъркала по корабостроенето с големия син. Обаче не помня коя  Embarassed. Искам да подаря такъв  подарък и да намеря този сайт, от който тя поръчваше. Може ли да помогнете?

Здравей...къде се загуби бе  Hug Поли_Зое е мамата с корабите

# 614
Здравейте на всички Simple Smile

Честити месечинки на Анди на Захира и на другите бебчета Simple Smile

Благодаря ви за отговорите за заместване на храненето.
Аз мисля до март да съм заместила 1 хранене ако бебчо ми позволи разбира се. не искам да бързам за седмица или 2 да замествам защото си ни е хубаво да се кърмим Simple Smile От 2 дни давам сок от ябълка и май му харесва Simple Smile ще му давам 1 седмица сокчета само, после мисля да започна със зеленчуковите пюрета и като въвеждам нова храна да добавям по малко със вече въведената, пък да видим какво ще стане няма да си правя много планове Simple Smile Не съм чела нищо за захранването освен тук. Схемата която пусна буболечето доста ми допада така че ще се опитам да я следвам. Горе долу начина който използва Сънчо и Буболечето съвпадат с моето мислене.
На 13 сме на консултация, ама мисля преди това да звънна на педиатърката ни да каже какво мисли за решението за захранването.

Магаре бебчето на сестра ми има голям проблем с очето като вас. Още на първата седмица му се появи секрет и не минава, 2-3 пъти им взимаха секрет даваха им какви ли не капки и не минава. Личната им ги прати на очен в поликлиниката и тя казала сондаж. Сестра ми реши да потърси второ мнение отиде в частна клиника и им казаха запушен слъзен канал и само по често масаж на очето и никакви капки. Съветвам те и вие да отидете на друго място, ако може да се оправи по лесния начин...стискам палци да ви мине бързо Hug

Хариелка, бънджито наистина е готино, върти се като пумпалче, нещо ново и интересно е Simple Smile Но не го оставям за повече от 5 мин и той се уморява а и да не насилваме нещата все още нямаме 6 месеца (въпреки че на него пише от 4 м)

Ние пък си заплюваме за снаха на Александра на Мали .. кукла малка Simple Smile стига да е свободна де  Hug

Хайде до скоро Simple Smile Когато сте толкова активни ми е голям кеф, имам какво интересно да чета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт