Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 447
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Честита месечинка на сладкото Маги   love001

За протокола - бърша с кърпички Нивеа, мия ако е мнооого наакана само, ползвам още Памперсите от поръчката на Ладида  Peace

Ааа, и ние сме на кърма - нищо, че е с помпа и в шише  Naughty

# 631
  • Бургас
Момичета да ви се похваля днес бях в Девата на преглед, няма ги миомните възли-смали ли са се и няма да ме режат  newsm68 newsm44.
Никога не съм миела дупето под чешмата (нямаме печка там и е много студено), само с кърпички я бърша и никога не сме се подсичали. За пелените само на Памперс, за спането навсякъде.  Hug

Ей, Дани, наистина страхотна новина  Hug

# 632
  • у дома
Хола банда! Къде изчезна мама 89, да няма новина? Аз вчера бях ужасно отпаднала, но днес вече съм пушка, даже изчистих къщята и сготвих! Сега отиваме да търсим "драматичните пантофи" на моята дъщеря  Mr. Green
Сиси, ми че ние сме били другарки по съдба! И аз се цедя и давам от шише, ще ти пиша на лични за обмяна на опит, става ли?  Simple Smile
Изненадана съм, че д-р Згурова е препоръчала сок на толкова малко бебе - сокове ще давам след 8-9 месец, може и по-нататък. Захранването след 5-6-и месец.
Лисугера био или не, генномодифицирани или не, не мога да бъда сигурна, освен ако не са от градината на наште. С каката всички пюрета и манджи аз и ги готвих, живот и здраве и с Гого да е така.
Сега да питам нещо офтопик. Много агитират мъжа ми да купи прахосмукачка Аеробот. Някой има ли лични впечатления, че не ми се дават толкова пари, за някаква играчка  Thinking

# 633
тук съм още ,утре чакайте новини от Гери
Честита месечинка на сладкото Маги   love001

За протокола - бърша с кърпички Нивеа, мия ако е мнооого наакана само, ползвам още Памперсите от поръчката на Ладида  Peace

Ааа, и ние сме на кърма - нищо, че е с помпа и в шише  Naughty
този вариант с цеденето и шишето много ми допада,но успяваш ли да се изцедиш напълно?
защото нали трябвало и бебето да те изсуква или нещо такова. и ако искам и аз така да процедирам какво трябва да направя? ти още от първия ден ли си така,кога започна само да се цедиш без да суче бебето?

# 634
  • Несебър
Здравейте момичета. С баткото започнах соковете на 3 месеца, а попарата на 6 месеца, на 7 мес. ядеше всякакви супи( домашно приготвени). На мен ми се струва късно да се започнат соковете чак 8 месец. Аз смятам да започна след като навърши 3 месеца, ама не знам , има още време.

# 635
  • Несебър
Момичета ето ги и нашите снимки най- после Simple Smile
http://zazab.snimka.bg/baby/izabel.463865.16965675

# 636
  • Несебър
мъжа ми сложил парола 1234

# 637
Аз сокове не съм давала,
захраних София в края на 5-я месец-началото на 6-я с каша,
после със зеленчуково-моно пюре,последва смеската и чак след това дадох плодово пюре,
Васко го мъчих със сокчета-хем не ги искаше,хем и го "газирах " допълнително до края на 4-я месец,
памперси ползвам на Хагис,памперс Памперс ми споделиха ,че са хубави"чужбинските" Peace

Искам да попитам за гръдните щитове -имат ли функцията да "издърпват" зърното,при мен има проблем точно в тая област-плоско зърно и от там ми тръгват мъките......
Мама 89-ти си герой бе момиче,аз досега щях да съм се "установила" на мента,глог,валериан Grinning ,очаквам да родиш едно ПОНЕ 4-кг.бебе Grinning

# 638
  • у дома
Мама89, аз също се цедя - мъка е голяма. Слагай го на цицата и направо забравяш... При мен има физиологичен проблем и не мога директно да кърмя, а много искам. А с помпата хем кърмиш, хем миеш шишета,  стерилизираш, ставаш посред нощ да се цедиш. Докато се изцедя минават 30 мин., докато го нахраня, оригна и сменя памперса още 30 и след 2 часа пак съм с помпата  ooooh! Правя го единствено, защото мисля, че е най-доброто за детето, иначе отдавна да съм се отказала. Отделно, че е по-трудно да поддържаш лактацията така, абе ужас е!
Гръдни щитове не съм ползвала. Заради първото ми раждане, което беше преждевремнно, се страхувах от всичко, което може евентуално да ми докара пак нещо такова.

# 639
Искам да попитам за гръдните щитове -имат ли функцията да "издърпват" зърното,при мен има проблем точно в тая област-плоско зърно и от там ми тръгват мъките......
Аз кърмих с изкуствени зърна на Нук.Също като теб имам плоски зърна.Прилепват идеално и малката си сучеше добре.За другите марки "зърна",не съм чувала добри отзиви,специално тези на Нук ми ги препоръча акушерка,при която ходих на курс за бременни.Ако искаш ги пробвай,мисля че ще останеш доволна Simple Smile

# 640
Момичета ето ги и нашите снимки най- после Simple Smile
http://zazab.snimka.bg/baby/izabel.463865.16965675
  много сте сладки малката е чудесна  Wink

# 641
  • Бургас
Пламенке, не се занимавай с шишета и цедене, както са ти казали вече момичетата. Слагай на гърдата и си го кърми детето ( разбира се, ако няма някакъв мед. проблем, който би ти попречил да го правиш). Остави суетата малко на заден план Peace Аз съм вече 6 точки ( от към фигура) а съм 9 годинки по-дъртичка от теб Peace Така, че смело у кацата Joy

# 642
  • Бургас
Мели,аз много се надявам да кърмя и да нямам проблеми.
Възползвам се от съвета ти за Пламенка  Hug

# 643
Аз кърмих с изкуствени зърна на Нук.Също като теб имам плоски зърна.Прилепват идеално и малката си сучеше добре.За другите марки "зърна",не съм чувала добри отзиви,специално тези на Нук ми ги препоръча акушерка,при която ходих на курс за бременни.Ако искаш ги пробвай,мисля че ще останеш доволна Simple Smile
От къде мога да ги купя,имат ли размери,
че на мен много смешно ми става като чета за авентските зърна-размер малък и размер нормален,ФИ-то ли трябва да си измеря на зърното ,що ли Grinning

# 644
  • Бургас
Мама89, аз също се цедя - мъка е голяма. Слагай го на цицата и направо забравяш... При мен има физиологичен проблем и не мога директно да кърмя, а много искам. А с помпата хем кърмиш, хем миеш шишета,  стерилизираш, ставаш посред нощ да се цедиш. Докато се изцедя минават 30 мин., докато го нахраня, оригна и сменя памперса още 30 и след 2 часа пак съм с помпата  ooooh! Правя го единствено, защото мисля, че е най-доброто за детето, иначе отдавна да съм се отказала. Отделно, че е по-трудно да поддържаш лактацията така, абе ужас е!
Гръдни щитове не съм ползвала. Заради първото ми раждане, което беше преждевремнно, се страхувах от всичко, което може евентуално да ми докара пак нещо такова.

Напълно съм съгласна  Peace Слагай го на гърда и нямаш грижи. При нас проблемът е, че Зара заспива веднага щом я сложа на гърда. Много бързо се изморява, понеже както бях писала по-рано се роди мъничка и имаше дълго време физиологична жълтеница, което пък допълнително я приспиваше. Няколко пъти педи ни даваше ел.везна, да я следим колко суче-ми тя за 40-60 мин. висене, изссукваше само 30-40 мл.  ooooh! И така постоянно ми висеше на гърдите, плачеше милото, че все гладно оставаше и така преминахме на този вариант.

Проста Мария пиши  HugСамо да добавя, че ние сме с едно хранене напред-т.е. имам изцедено количество за едно хранене в хладилника и като реввне, го притоплям и й го давам, а аз се изцеждам на спокойствие  Grinning С тази  6-часова пауза нощем, всичко се регулира. После изцеждам за две хранения направо  Heart Eyes Дано така продължава и да не намалява лактацията.

П.С. Да допълня малко: И сега я слагам отвреме на време на гърда, все се надявам, че ще се научи така, и малко ще ме улесни, но малката хитруша нещо взе да негодува  newsm78 Свикна си на лесното  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт