За протокола - бърша с кърпички Нивеа, мия ако е мнооого наакана само, ползвам още Памперсите от поръчката на Ладида

Ааа, и ние сме на кърма - нищо, че е с помпа и в шише
.

,очаквам да родиш едно ПОНЕ 4-кг.бебе
Правя го единствено, защото мисля, че е най-доброто за детето, иначе отдавна да съм се отказала. Отделно, че е по-трудно да поддържаш лактацията така, абе ужас е!
Аз съм вече 6 точки ( от към фигура) а съм 9 годинки по-дъртичка от теб
Така, че смело у кацата

Правя го единствено, защото мисля, че е най-доброто за детето, иначе отдавна да съм се отказала. Отделно, че е по-трудно да поддържаш лактацията така, абе ужас е!
Слагай го на гърда и нямаш грижи. При нас проблемът е, че Зара заспива веднага щом я сложа на гърда. Много бързо се изморява, понеже както бях писала по-рано се роди мъничка и имаше дълго време физиологична жълтеница, което пък допълнително я приспиваше. Няколко пъти педи ни даваше ел.везна, да я следим колко суче-ми тя за 40-60 мин. висене, изссукваше само 30-40 мл.
И така постоянно ми висеше на гърдите, плачеше милото, че все гладно оставаше и така преминахме на този вариант.
Само да добавя, че ние сме с едно хранене напред-т.е. имам изцедено количество за едно хранене в хладилника и като реввне, го притоплям и й го давам, а аз се изцеждам на спокойствие
С тази 6-часова пауза нощем, всичко се регулира. После изцеждам за две хранения направо
Дано така продължава и да не намалява лактацията.
Свикна си на лесното