Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 664
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
ааа и аз си кърмя Naughty колкото има толкова гърдите ми меки стоят, но Марти май се наяжда пълни памперсите, оригва се  Rolling Eyesнан-а седи купен за всеки случай.
Аз съм с Пуфис в момента много са сладки с тези картинки и са и ароматизирани,но са ми пропускали 2-3 пъти и май ще пробвам другите препоръчани Хъджис иначе в началото бяхме на Памперс(дупето му все мокро беше) после Либеро(дебели)
Не сме се подсичали досега мажа го с крем на Веледа и като е наакан го мия на чешмата направо.

офф и ние в понеделник сме на преглед та се чудя дали да не отложим прегледа или да я викна в нас, че в тоз кучешки студ ме е страх да не простудим детето

# 616
И ние за утре се гласяхме да ходим до Дева Мария,но незнам как ще стигнем.Таткото ни сплаши,че била голяма пързалка навън.Някой има ли представа колко се заплаща домашното посещение?

# 617
  • Бургас
Nedalinchi, честити ви 2 месеца;-)
sensation, страхотна новина Hug Кога беше там днес?
И ние днес ходихме до Ветрен ( към 15ч.). Ники прихвана от тате си и качи леко Т, имаме и кашличка Tired Добре, че поне гърдите чисти. И съм изумена! Нали ви писах, че ЛЛ ни изписа калций и вигантол в промишлени количества. Понеже доста ме достраша, така и не спазих дозите. Особено за калцият - нали иома опасност, при предозиране да "лъснат" сърцето и бъбреци Crazy Исках да го видят Никола във Ветрен. Днес д-р Ставрева (по принцип сме при Снежа Згурова, но днес бяхме емържънси) потвърди опасенията ми и определи доста по-реални дози Peace Също така, каза, че нямаме рахит Hug Че имам енужда от Вит. Д е факт, но да ми изпишат промишлени количества от Вигантола и калций... #Cussing out бясна съм!
Това беше второто такова мнение. Аз смятам да си запиша Ники във Ветрен. Това е то, излях си мъката.

# 618
nedalinchi честита ви втора месечинка   bouquet на малката Маги много   love001

Ей, и аз съм в отбора на кърмещите мами bye

Интересна статия за кърменето и захранването http://glasove.com/article-6702.php

# 619
mama89,колко порастна бебчето?Стана ли 3 кг?

# 620
Melly.G останала съм с впечатлението че сте при Караджова понеже и ние сме при нея и съм изумена как може да обърка дозите на детето така  Shocked

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 22:50 от lusia_

# 621
  • Бургас
Кога ще започнете да давате сокчета от ябълка и морков?

# 622
Сигурно към 6ти месец, поне така препоръчват. Въпреки че сме още само на 6 седмици, аз имам притеснения относно "чистотата" на пюрета и кашички за бебета. Знаете ли дали има "био" пюрета, и дали има обозначения на етикетите, ако се използват GM foods. Аз за себе си си правя фрешове от всичко почти, но за бебче и това не е решение като че ли...има такива моркови на пазара, колкото ръката ми, преставям си с какво ги наливат...а дори да изглеждат нормално плодовете и зеленчуците, пак им нямам вяра, защото няма инфо кое откаде се внася и т.н. 

# 623
Кога ще започнете да давате сокчета от ябълка и морков?

възможно най-късно препоръчват да се дават след захранването най-рано 6 месец.С ранното въвеждане на сокове единствено се създават предпоставки за стомашни проблеми и за вкарване на най-различни микроби!

Пюрета с био продукти мисля че бяха на Сънвал. Peace

# 624
Добро утро мамчета Simple SmileМалко преди да навърши 4 месеца,ходихме при д-р Згурова и тя каза да почваме соковете.Първо ябълка,после морков.Изписа ни и едни капки,които подсилват имунната система и подобряват поносимостта на стомаха.Соковете ги препоръчват след 4-ти месец,тъй като тогава коликите отшумяват.Изрично попитах Згурова,дали да ги почваме тогава или да изчакаме,докато навърши 4 месеца.Тя каза,че след като нямаме колики, няма никакъв проблем да и даваме по- рано.Първоначално и ги правих аз,със сокоизтиквачката,но забелязах,че сока не се изтисква добре и остават малки частички плод вътре,от които повръщаше.После почнах да купувам сокове на Хип,тях ги водят от Био продукти.Колко са Био незнам,поне така пише.Има и някои видове,на етикета им пише "А",те пък са ниско алергенни.За сега впечатленията от соковете ми са добри,приема ги добре,не повръща,а и явно ги харесва,понеже до сега сме пробвали вече 5-6 вида и не ми е отказала нито един.

# 625
  • Бургас
Сокове и всичко различно от АМ ще давам след 6 навършени месеца, живот и здраве!
Има време за всичко, не бързам за никъде, дет се вика!

# 626
момичета я кажете ако ма напъне да раждам нощем през спешното ли приемат или на регистратура има и нощни смени  Thinking

# 627
момичета я кажете ако ма напъне да раждам нощем през спешното ли приемат или на регистратура има и нощни смени  Thinking
Доколкото аз знам,на регистратура мацките са постоянно там.От там те се обаждат на лекаря,който ще дойде да те поеме.

# 628
Между другото за цената на Лактаната не успях да проверя вчера,понеже татито се прибра късно от работа и не можах да сваря магазина.Ако не е проблем,в понеделник ще отскоча до Тоболиното и после ще пиша.

# 629
  • Бургас
момичета я кажете ако ма напъне да раждам нощем през спешното ли приемат или на регистратура има и нощни смени  Thinking

Стига си се шашкала, от където и да влезеш, никой нмяма да те остави да родиш отвън Peace
Все пак си влез през регистратурата. Мен ме напъна в 2,30 по нощите, в 3ч, бяхме там. Прие ме д-р Люцканов ( той беше на смяна) за преглед ( разкритие, ехограф) и установихме, че може да се изчака до появата на Добрева Heart Eyes Спокойствие и силна храна само - всичко ще е повече от добре Hug

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 12:06 от Melly.G

Общи условия

Активация на акаунт