Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 458
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Дани, ако ходиш до Тоболино би ли проверила дали има Лактана и на каква цена е?
До сега най-евтино АМ съм купувала от магазин Штъркел, а магазин Ивко има и до нас, но мацката понаду малко цените...
Деси, днес пак не можах да мръдна, че бях сама. Утре ще ти звънна. А на Ачко в къщи ли му биха Пентаксим-а? (..ба си, само моята лична ли е такава шматка  doh )

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 23:11 от vessita

# 586
хилоууу как сте мацки ще ме извинявате, ако има правописни грешки, но с една ръка ми е малко трудно да пиша Мартито е в мен и не дава за миг да го оставя сам каму ли отатък в кошарата, да се похваля май колики вече нямаме  bowuu newsm44 от 3-4 дни не съм забелязала да се свива и дано така да остане че в чудо се видях с тез проклети колики имам Инфакол 2 опаковки който иска да пише.
Гледах ви снимките от вчера страхотна торта  Crazy браво че сте се сетили   bouquet
за Нан Сензитив имам купен за всеки случай взех го от Сарата около 16 лв нещо ми се върти.
Пентаксим в понеделник ще слагаме  ooooh! лошо ми е направо дано леко я понесе, че хепатитната като се сетя какъв ад беше 2 дена рева милото  Tired

Лека нощ от мен  Hug

# 587
  • Бургас
Баси, само ние ли се кърмим... newsm78 

За Пентаксима - ние нямахме проблеми с 1-ия. На 15-ти ще лагаме 2-рия - дано пак да е безпроблемен.

Момичета, много ме е страх, че сега ни дадоха и Калций, заедно  вит. Д. И ми се струва, че дозата е голяма newsm78 - 2 ml 3 пъти дневно...  Дали е много, някой да има идея?

# 588
Ми оставате все по-малко кърмещите.От тая сутрин в моите гърди няма никой и спирам да дърпам вече с тая помпа.
Мислех днес да отида до Ветрен на преглед да видим защо тека не от където трябва,ама в тоя студ хич не ми се излиза.

# 589
Добро утро мацки Simple SmileЗа Лактаната,аз мога да проверя,че тази вечер мъжо като се прибере от работа,ще отскоча до Тоболиното да купя това онова.Само ми кажете за коя точно да питам.За вит.Д мисля,че при всяко дете е индивидуално.Лекаря си преценя колко капки да му изпише.Ние бяхме на 2 капки,веднъж дневно (изписани от личната лекарка), но като ходихме в Дева Мария, д-р Хрусанова ни каза да го спрем за месец,понеже фонтанелата се затваряла много бързо,което честно казано доста ме притесни.Ще видим утре какво ще каже.Като стана дума за лични лекари,да попитам вие имате ли и доволни ли сте от тях?Симона я записах в Транспортна болница,че ни е по-близичко, а и ми я препоръчаха като лекар.Изобщо не съм доволна от нея и се чудя дали има смисъл да я сменям,или всички са един дол дренки и по-добре да си ходя в Дева Мария.Изгубих вяра на тая женица и туй то.Склонна съм да мисля,че ни е предписала повече капки,отколкото трябва,понеже не веднъж ни предписва неща,които не стават за бебета.
1.Малката се беше подсякла,изписа ни някакво лекарство,на което не помня името вече.Отивам в аптеката да го купя и момчето ми казва,че това чудо било както се изказа той " женски венерически проблеми"Естествено не го взех,купих Мустела и всичко мина.
2.По време на грипната епидемия ми се стори,че малката кашля.Обадих и се по телефона да я питам какво да правя,понеже посещението в болници беше забранено.Тя вместо да дойде да я види,ми предписа сироп за кашлица (по телефона!!!),който след като го взех,прочетох,че не е подходящ за деца под 1 година..........В крайна сметка се оказа,че нищо и няма,просто някакъв секрет иот носа и дразнил гърлото.
Та така за перипетиите ни с личната ни "лекарка". Малииии много се разписах Simple Smile

# 590
Здравейте банда!
И днес да мине, че да се успокоя вече.
Веси, личната дойде вкъщи. За визитацията взема 20 лева и ощще 5 лева за биенето на ваксината. Няма начин в този студ да изкарваме децата навън.
Миленке, сдобри ли се вече с твоя? Това, че кърмиш още може само да те радва, пък и нали гледаш какви са цените на млеката? Добре де, аз защо купувам НАН АР за 12.50 лв. ? Доколкото си спомням и другия НАН беше толкоз, но може и да греша.
Гледам, че има болни  -  да ви кажа една рецептичка - греена ракийка с някаква салата с много чесън, а после на основното ястие - 2-3 пресни люти чушки / те съдържат най-много витамин С / . После се гушкате с любимия да се поизпотите малко и сте готови! Grinning Това е!
Майче, като свърши процедурата с тези капсулки, драсни да кажеш дали има резултат!

# 591
  • Бургас
Аз съм доволна от нашия личен лекар. Не е педиатър и дава направления без никакъв проблем! Не задава въпроси и действа бързо! Точно каквото се иска от него, с 2 думи!  Peace

Вигантол аз давам 1 капка дневно.  Peace

macipis , обикновения Нан е 9.68 лв в Карфур. От Метро взимам картонените кутии, които са 800 гр (колкото 2 метални) за 18 лв.

# 592
# 593
  • Бургас
ха, това е Ани, на д-р Добрева щерката! Аз пак съм приказвала с някой щот тоз момент ми се губи.  newsm78

# 594
  • Несебър
здравейте момичета Simple Smile къде се намира този магазин Тоболино?
И на нас ни изписаха 2 капки вигантол.
При нас в Несебър има само 2 педиатърки и не правят дом. посещения, само първия ден от изписването.Направо ви завиждам,че имате възможност да ги сменяте. Аз и да искам няма с кого.

# 595
  • Бургас
Да споделя и тук- в Марк енд Спенсър има чудесни намаления на бебешките дрешки!  Peace

# 596
  • Несебър
Искам да ви питам вашите бебчета къде и как заспиват  през деня?
Моята вечер и през нощта, когато се събужда заспива сама в кошарата, а през деня цял ден спи в ръцете ми, не иска и в шезлонга.Даже и сега спи в ръцете ми. Немога да разбера как вечер заспива  сама, а през деня не може Thinking Thinking

# 597
Ох за Тоболиното,ще се опитам да ти обясня точно къде се намира,дано само да ти обясня както трябва.Вървиш по улица Ивайло,в посока пазар Краснодар.Точно преди пазара,завиваш по улицата на дясно,в посока магазин Европа.Ще видиш заложна къща,козметичен салон,павилион за пици и след това е магазин Тоболино.Има и голяма табела.Надявам се да съм обяснила разбираемо Simple Smile

# 598
Искам да ви питам вашите бебчета къде и как заспиват  през деня?
Моята вечер и през нощта, когато се събужда заспива сама в кошарата, а през деня цял ден спи в ръцете ми, не иска и в шезлонга.Даже и сега спи в ръцете ми. Немога да разбера как вечер заспива  сама, а през деня не може Thinking Thinking

Предполагам,че ние сме ги научили така.Моята спи в шезлонга,но понякога реве докато я взема,сгушва главичка между ръката и гърдата ми и така заспива.А вечер ,след хранене,се гушкаме половин -един час,и после я прехвърлям в кошарката.

# 599
  • Пловдив
Аз личната на малкия я отсвирих  след втората ни среща - няма такова тъпо същество, щеше да ми умори детето с експериментите си.
Водя си го само Девата при д-р Згурова.

Общи условия

Активация на акаунт