СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
 Мама_Т, ксантипа, Горби, мерси  Hug Ами става дума за часовник до към 800лв за подарък, мъжки, за юбилей. човекът, който го търси държи да е хубав и аз обещах да помагам  Mr. Green Иначе и аз миналата година взех на мойто мъж Касио, спортен модел и е много сполучлив, още е жив като се има впредвид работата му  Grinning Не знам суеверието за часовници и по-добре  Grinning

В нашия блок сменят изцяло асансьорите, слагат чистак бърсак, ама до края на март ще трае процедурата, а нема да ви казвам за какъв шум става думаааааа  #2gunfire и как мирише като режат тия ламарини /не знам как се казва тоя инструмент/. Та съм пъхнала до вратата един мокър парцал, щото чак в нас се размириса и ще луднем. А тия прости ли са кви са не отварят във входа прозорците да излиза тоя пушилек, но след точно 10 мин ставам ЗЛА  #Cussing out #Cussing out  newsm12 closed

Да ви поздравя сега с моя любим Виктор Калев http://www.clip4e.com/play_gugutka_v_koledno_nastroenie,_shouto_na_slavi.htm?

# 511
Здравейте,
Да се включа и аз най-накрая. Като дойде петък вечер, та до понеделник сутрин не мога да се вредя до компютъра от моя мъж. После докато ви изчета, то станало средата на седмицата, пък докато пиша свършил месеца.
За захранването - Зара вече повече от седмица хапва картофено пюренце...лъжичката обаче и харесва повече, отколкото пюрето.
Вигантола давам с лъжичка от втория месец, та това сега ми е от полза.
Вече е на 5 мес., но още не се обръща...незнам, дали да се тревожа. То пък, не че съм и създала някакви условия за това...Като ти падат играчките отгоре, за какво ти е да се обръщаш  Thinking
Покахонтас, следя какво ще направите с дупченето на ушите, та после и ние...
Анита, дано децата вече се оправят, че се измъчихте и вие.
Валката, много глупост в Габрово бе...Чудя се, тия дали сготвиха плацентата newsm78
Момичетата от София, регистрирахте ли вече бебоците за детските ясли, че май проблема с местата е доста сериозен?
А, къде е Миринда?

# 512
Ето ви една готина статийка за захранването - http://mamamemi.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=6140

# 513
  • sofia
Попо вчера беше киселяк.Днес е весел. Сега го чувам как се забавлява на гимнастиката и си гука.Забравих да споделя, че днес вече схвана идеята с пюрето и сърба от лъжичката. Резултата е-по-чисти дрешки и само оплескани ръчички. Да се оплача обаче от "връщането"... Продължава с пълни сили. Не мога да смогна с прането и гладенето. А уж беше до 4-тия месец...

# 514
 Кришка, и ние сме така? Нали може да е от млякото, ние сме на АМ? чудя се дали да не го сменя  newsm78

Моето дете само се захранило /със салфетка/  Shocked Shocked докато майка му се изявява у форума  Mr. Green Shocked Shocked

# 515
  • Габрово
Валката, много глупост в Габрово бе...Чудя се, тия дали сготвиха плацентата newsm78

Да, даже ни поканиха на вечеря да я вкусим и ние Joy
Майтапа настрана, ама я вижте в маймунската тема кво пишеше...
"Но има и още една традиция тук при местните – плацентата се готви и после, като се събере родата вкъщи "да дава име на бебето" и се предлага с едни хапки като сухари. Ама това не е толкова полулярно, де"  Sick

Ние имахме кошмарна нощ заради Алекс- направо се дави с тая кашлица и не може да изплюва секретите, ама не ми се говори вече за болести... ще се оправим някак.
Лошото е, че педито все изписва някакви хомеопатии, ама тя не е класически хомеопат и го дава едно към кесим и досега никога не са ни помагали хомеопатичните й. В крайна сметка винаги накрая взимам нещата в свои ръце и сама си лекувам децата. Сега давам Проспан и капя клеева тинктура в носа й и дано се пооправи Praynig

# 516
Здравейте  Hug

Ние току що се прибрахме от очен доктор. За съжаление потвърди моите опасение за запушен слъзен канал. Каза ми,че имам три месеца време да правя масажи и да капя капки, и ако не се отпуши ще го сондират.  Sad А Боби хич не ми дава да и пипам около очите - то и се вижда щом за три месеца не успях да го отпуша този канал....
Та така, не усетих дали е студено вън защото се препотих три пъти с количката  ooooh!
Хайде болните да оздравяват вече Hug
Да ви де похваля, че вчера Бобс се обърна по корем  Simple Smile, което ме притесни с оставянето и на спалнята  Sunglasses

# 517
  • София; Дружбето
Туй мойто като го сложа на люлката и отнася плувката. Май ще го огранича, че да не вземе нощем да пее
За проходилките да кажа само, който мисли да ползва, да купува хубави. На една приятелка малката 3 пъти успя да я обърне в/у себе си, като третия път си разби главата. От Илиенци някаква евтина беше и супер неустойчива.
Честито на всички именници

# 518
  • sofia
Ксантипал статията е върха. Баш така си е. Бебешоци  ,нашето педи рече,че не било от АМ, да не го сменям...Сигурно, ако поровя из нета, ще срешна и противното становище, затова предпочитам да не го правя. Ама аман от преобличане и докато го преоблека и... той се наповръщал пак...                                                                                      

# 519
Кришка, и ние сме така? Нали може да е от млякото, ние сме на АМ? чудя се дали да не го сменя  newsm78

Моето дете само се захранило /със салфетка/  Shocked Shocked докато майка му се изявява у форума  Mr. Green Shocked Shocked

Не е!Ива е на кърма и повръща по 3-4 пъти след хранене ooooh!И на мен ми писна! Laughing

# 520
Малко нови снимки от нас, на който му се гледа:
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/jaklin-na-desi-k84.430560.16991303

# 521
"Но има и още една традиция тук при местните – плацентата се готви и после, като се събере родата вкъщи "да дава име на бебето" и се предлага с едни хапки като сухари. Ама това не е толкова полулярно, де"  Sick

Shocked #Crazy #Crazy Това истина ли е???!!!  #Crazy #Crazy #Crazy smile3505

Стига беее , тия  хора още малко и червата си ще почнат да ядат  newsm25

# 522
Ама е сладуранка-бузанка тая Жаклин  Heart Eyes
Дунди, мисля си, че това е бъзик, според мен е ирония, граничеща със сарказъм по темата  Mr. Green
Ние излизаме - да си посрещнем каката от училище и после до пощата - още не съм пуснала подаръците на приятелката ми във Франция, ама в пощите нямаха кутии, а не можело не в кутия  #2gunfire

# 523
Дунди, мисля си, че това е бъзик, според мен е ирония, граничеща със сарказъм по темата  Mr. Green
Ами не мисля. Става дума за Южна Африка и май наистина някой от тамошните имат такава традиция. Друга, по-разпространена е да си взимат плацентата и да я заравят под някое дърво, доколкото си спомням.
Тази Жаклин много сладка бузанка бре!  Heart Eyes

# 524
 Преди 2 месеца някъде казах на педи, че мнооого повръща и се притеснявам. Тя ни прати на ултразвук да я гледат. Оказа се, че няма нищо притеснително Слава Богу. Всичко му е наред на детенце. щяло да премине. И аз естествено се заредих с повечко бодита и постоянно сменям и пера и така. Не ме притеснява. Но една приятелка онзи ден вика що не го смениш може да е от млякото. Например с нутрилон и ако продължи да си взимам и от този нутрилон против повръщане.  newsm78 Мисля да питам педи, но и много се чудя. Все пак бебка си наддава нормално, пълни памперсите, някак не намирал логика да е от млякото. А и педи щеше да ми каже предполагам. И съм в чуденка де... Мойта племенница е с годинка по-голяма, миналата година по това време и тя така... повръщаше много. Еми захраниха я и детенце постепенно престана. Та и аз лежа на тази кълка. Нали са здрави, малко повече бодита и търпение и тва е. Кофти е иначе. Като се напапа и някой като реши да я 'разтрива' по коремчето иди обяснявай, че повръща. И след 5 мин се е намокрила, аз преобличам, съответно я мяткам и тя още повече. Забелязала съм, че ако не шава много след папане по-малко, затова и крия играчките след като се напапа да не се радва много. Но напоследък и това не правя, сменям нон стоп и чакам да мине.

Почвам да готвя, ама няма да казвам кво, да не ми се смеете  Mr. Green Mr. Green Само подсказвам.... дето на село го готвят като заколят праааасИтУ  Mr. Green На мъжо му се яде, и на мен де  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes hahaha hahaha Joy ОтвратителнЪ съъъм  Hug Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт