СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Момичета да ви питам нещо, тези, които имате по-големи дечица.Сега гледах темата, "Кой какво ще папка днес?" и установих, че има деца на една и съща възраст около годинка и три месеца и повече, от които обаче, някои пият АМ, а други не пият newsm78 Кажете вие до каква възраст давахте АМ, по кое време на деня, по колко пъти и как се определя това докога да даваш.Ще ви бъда благодарна Simple Smile

# 541
Момичета да ви питам нещо, тези, които имате по-големи дечица.Сега гледах темата, "Кой какво ще папка днес?" и установих, че има деца на една и съща възраст около годинка и три месеца и повече, от които обаче, някои пият АМ, а други не пият newsm78 Кажете вие до каква възраст давахте АМ, по кое време на деня, по колко пъти и как се определя това докога да даваш.Ще ви бъда благодарна Simple Smile

Гери,Ицака на такава възраст пиеше сутрин и вечер кисело мляко Peaceе,някой други майки на тази възраст може тепърва да са ги захранили с вода Mr. Green rotfImbo rotfImbo

Дриймс,щестит имен ден мила  bouquet-пожелавам ти само здраве за теб и всичките ти близки,останалото се купува Peace Peace

# 542
  • където има любов
Алекс до годинка и четири, пет месеца си пиеше АМ вечер.След това мина на прясно,без което не заспива и днес .Кисело никога не е харесвала,пробвах,към деветия ,но след като го отказа си продължих с АМ.

# 543
Ама не само АМ,ами примерно сутрин АМ,обед пиле с ориз,следобед плод и каша,вечер АМ.А на други е същото,но без АМ.

# 544
  • Испания и Стара Загора
Gaci_mama Алекс на 1г3м отказа напълно АМ.До тогава пиеше вечер преди лягане по 150-180мл. PeaceПрясно мляко никога не е пил.

# 545
Зоя АМ никога не е пила,ама кърмица не отказваше. Mr. GreenСлед годинката я кърмех вечер и сутрин,а следобед,ако сме си у дома. Peace
Иначе всяко дете е различно.До когато иска мляко-до тогава й ще пие,ако му дават разбира се Joy Joy Joy

ЧЕСТИТО НА ДРИЙМС! ДА  СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСИЧКИ ПОКРАЙ ТЕБ!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ИМЕННИЦИ!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 546
Момичета, от тези които давате кърма/АМ с шише на бебоците. Какъв номер биби използвате вече? Ние сме с шишета на Авент.

# 547
Ние сме с шише на d-r Brown  - там са на нива - ние сме на 2-ро ниво и сме така от 2-рия месец

# 548
Момичета, от тези които давате кърма/АМ с шише на бебоците. Какъв номер биби използвате вече? Ние сме с шишета на Авент.

Ако се чудиш дали е време да го сменяш, мога да ти кажа Алекс как ми "подксказа" - започна много да се нерви и да издава цъкащи звуци в следствие на усърдното смучене. С Авентски шишета бях до края на 1-вия, началото на 2-рия и го смених заради коликите, но може да пробваш. Ако много се дави или не може да смогва пак сложи първата и така ... Hug

# 549
Аз от месец ползвам от тези биберони с чертичките (три позиции). Мисля, че се водят 3+.
Храни се на позиция 1 или 2. Третата не съм пробвала да не удавя детето.
Купих ги, защото с биберона 2 се храни много дълго време и започва да се нерви или пък заспива преди да е изяла и половината мляко.

За Авент говоря.

# 550
Аз най-после се сетих да вляза в албума с паролата.Цял ден се чудя,къде е тоз албум на Находката Joy Joy ooooh!Та най-накрая го намерих ooooh! ooooh! ooooh!
Находке:хич не си напълняла даже,страхотно изглеждаш! HugЕла мен да ме видиш какво значи сланина и катове SickМного са ти сладки момчетата  Heart Eyesи имате същата гимнастка като нашата! Mr. Green

# 551
Аз съм също с на Авент, според мен е време, да го смениш, или да направиш като мен.С нагорещена игла, пробих още 2 дупки, понеже ми се налага мноооого рядко да ползвам шише.
Вижте какво намерих: hahaha
Здравейте на мойто дете го спрях адаптираното мляка в 8 месец и почнах да и давам на вечеря супи тя неми пие от бибирон от както навърши 1,6 месеца пие с накрайник на Авент много съм против бибероните защото ти деформират захапката и зебите мойте горни зъби са с един пръст растояние от долните до 2 години сам пила от биберон
 Shocked

# 552
  • София
Ние сме с шишета на Нук, още си ползва биберон единичка. Според мен му е добре, не се е оплаквал. Ако иска по-силна струя, да се научи да си цока от гърдата Mr. Green Twisted Evil

И аз дзверих доста време къде е албумът на Находката преди да се сетя да вляза с парола. Whistling

# 553
поли,какво,правим си компания  по нощители бе душко Hug

Аз най-после се сетих да вляза в албума с паролата.Цял ден се чудя,къде е тоз албум на Находката Joy Joy ooooh!Та най-накрая го намерих ooooh! ooooh! ooooh!
Находке:хич не си напълняла даже,страхотно изглеждаш! HugЕла мен да ме видиш какво значи сланина и катове SickМного са ти сладки момчетата  Heart Eyesи имате същата гимнастка като нашата! Mr. Green

И аз дзверих доста време къде е албумът на Находката преди да се сетя да вляза с парола. Whistling

ами секси чудете се,чудете се къде е албума Laughingто нали знаете"акъл и мензис не ти ли дойдат навреме-не ги чакай" hahaha hahaha hahaha

арлинка, мерси за комплиментите Blushа не ми говор за мойте момчета че са сладки Naughty Laughingс твоите дъщери никой не може да се мери :party:100 пъти съм казвала,избива ме на лудост като им гледам бузаките Hug Heart Eyes Heart Eyes

айде мацки сладки сънища,аз сега тъкмо се изчипках newsm37 отивам да си изправя косата и тези три неща Joy Joy Joy

# 554

Общи условия

Активация на акаунт