След раздялата...

• 10 179
  • 126
  •   1
Отговори
# 105
Е,Немо голям кураж ми даде,хихи Mr. Green
Вече съм стегната до немай къде. Sunglasses

# 106

Стегната си я  Grinning  никоя сУфорумка не посмя да пусне нейни снимки в онази тема след твоите ...  Peace  Смятай  Whistling

# 107

Стегната си я  Grinning  никоя сУфорумка не посмя да пусне нейни снимки в онази тема след твоите ...  Peace  Смятай  Whistling

Е,това не е показателно.
Сори,че те разочаровах Уважаеми то аз себе си също разочаровах безкрайно. Cry
Ноооо......живота е ПРЕД,а не ЗАД мен  Whistling Heart Eyes  bouquet

# 108
Е,това не е показателно.

зае..и . Grinning . дето се вика - така растат децата ..... а съвети ти дадох в една друга тема - действай  Peace

# 109
Е,това не е показателно.

зае..и . Grinning . дето се вика - така растат децата ..... а съвети ти дадох в една друга тема - действай  Peace

Ааааааааааа,за мъжките форуми ли???  Mr. Green
Това ми се струва на първо четене доста налудничево  Mr. Green

# 110

Неееее бееее !! ooooh!  За това да се сетиш за някой който плези език след теб , а не ти след него  и да му разбиеш диференциала от секс ....
 Peace
Форуми , сайтове .... не ...  Naughty

# 111

Неееее бееее !! ooooh!  За това да се сетиш за някой който плези език след теб , а не ти след него  и да му разбиеш диференциала от секс ....
 Peace
Форуми , сайтове .... не ...  Naughty

Аха.Ясно...... Mr. Green Flutter

bouquet

# 112

А после чакам темата "моя иска свкс по 24-25 часа на ден.. ко да го прааа "  Mr. Green Успех !!

# 113

А после чакам темата "моя иска свкс по 24-25 часа на ден.. ко да го прааа "  Mr. Green Успех !!
[/quote

Е,Немо,тва го имах вече...То ако ставаше само с това....нямаше да я има тая тема....

Ама мерси де  Mr. Green

# 114

май аз съм за такава нелепа тема  Twisted Evil  chef

та по темата, научих се да не зарязвам никой, който искам да се бори за мен. друга стратегия си разработих. не с горното де Wink то затова толкова е зора за него.

# 115
ПиПче, правилно си постъпила  Hug
Никога няма да забравя първата си любов - отдавна беше, аз изпитвах любов и копнеех за такава ...
А човека го вееше вятър на бял кон...
В последствие разабрах  Tired
И аз плаках много ...
Въпреки, че си останахме приятели...

Вече мина доста време, и двамата имаме семейства...
На миналия ми рожден ден ме видя и вървеше след мен като кученце, което аз разбира се се направих, че не забелязвам...
Влязох във Фантастико, за да взема бонбони и още нещо да почерпя колегите, той влезе след мен.
Засякохме се при бонбоните, той ме изпиваше с поглед .... Питах го какво прави там, а той отговори, че влязъл за хляб но нямало пресен  Shocked
Заведох го на кафе /имах повод все пак/ и разбрах, че е осъзнал какво е загубил  bowuu

Та така ... не се обръщай назад, не се бори за загубена кауза, защото не ти си тази която ще съжалява   bouquet

# 116
ПиПче, правилно си постъпила  Hug
Никога няма да забравя първата си любов - отдавна беше, аз изпитвах любов и копнеех за такава ...
А човека го вееше вятър на бял кон...
В последствие разабрах  Tired
И аз плаках много ...
Въпреки, че си останахме приятели...

Вече мина доста време, и двамата имаме семейства...
На миналия ми рожден ден ме видя и вървеше след мен като кученце, което аз разбира се се направих, че не забелязвам...
Влязох във Фантастико, за да взема бонбони и още нещо да почерпя колегите, той влезе след мен.
Засякохме се при бонбоните, той ме изпиваше с поглед .... Питах го какво прави там, а той отговори, че влязъл за хляб но нямало пресен  Shocked
Заведох го на кафе /имах повод все пак/ и разбрах, че е осъзнал какво е загубил  bowuu

Та така ... не се обръщай назад, не се бори за загубена кауза, защото не ти си тази която ще съжалява   bouquet

Благодаря ти,мила....   bouquet Много ти благодаря,че се включи и сподели! Наистина ми помага много.

ПС: Между другото в момента се води разговор в скайп.....,,Желая те много,върни се при мен,,  ooooh! Tired Thinking Stop

# 117
Не са ме зарязвали, но съм зарязвала един път, когато отношенията нещо охладняха. Искаше ми се да се бори и да ме върне и той се опита да го направи, но късно.
Във всички други случаи, когато съм приключвала връзка ми е било неприятно да ме молят и да се тръшкат тя да продължи. Когато се преобърне колата пътища много.

Имам приятелка, която имаше страхотна връзка с мой много добър приятел, страхотно момче. Тя се опита да го направи такъв какъвто не е и той търпя, търпя и накрая я остави. Е, няма такава драма, то бяха истерии, ревове, някакъв ужас. До такава степен се унижи това момиче, не я интересуваше пред кой се излага, висеше по стълбите пред тях по нощите, плачеше и крещеше на вратата му и го молеше да се върне, защото ще умре. Това го отблъсна още повече.

С две думи - колкото и да е трудно, по-добре да се запази достойнството. На сила хубост не става!

# 118

ПС: Между другото в момента се води разговор в скайп.....,,Желая те много,върни се при мен,,  ooooh! Tired Thinking Stop

Още ли го мислиш този Laughing Ще те преследва, докато му обръщаш внимание...

# 119

ПС: Между другото в момента се води разговор в скайп.....,,Желая те много,върни се при мен,,  ooooh! Tired Thinking Stop

Още ли го мислиш този Laughing Ще те преследва, докато му обръщаш внимание...

Забрави го и продължавай напред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт