Защото ти си прекратила връзката, отнемайки му шанса да го направи.
От гордост. От обида. От огорчение. От инат...
П.П. Казваш, че връзката ви е само от два месеца. За това време той те води в дома си, представя те на близките си като неговата приятелка, сменя статуса си във Фейсбук на обвързан. Каква по-голяма гаранция за сериозното му отношение към теб и връзката ви?
С другото момиче са имали 6-годишна връзка. Може да му е трудно да забрави всичко изведнъж и от раз. Може да не ти е казал, защото е знаел каква ще е реакцията ти и се е опитал да си спести обяснения и оправдания, а може и да не обича да говори за тази част от живота си. Всичко това не го опправдава, но и не е показател за липса на чувства към теб.
От всичко прочетено по-скоро оставам с обратното впечатление.
Не,Юли оставаш с грешно впечатление.Тоест има доста неща за разказване,които не съм разказала и е нормално страничните хора да разсъждават в различни насоки от тази,в която аз виждам нещата.
Първо с въпросната ,,приятелка,, винаги е твърдял,че са просто приятели и то много добри.И че никога не са имали нищо,че той не гледа на нея като на жена и т.н.
Ако си беше признал,че е имал вземане-даване с нея някога нещата щяха да стоят другояче.
А за статуса му на обвързан - той е страшно ревнив и преди 10 дни ми направи луд скандал,че съм се регистрирала във фейсбук / следователно съм си търсела мъж!!!!!!!!/ , а той има регистрация от много повече време и си стоеше с нея ,,необвързан,, и тогава аз му припомних за това и той го смени на ,,обвързан,,......
Да,запозна ме със семейството си.И от поведението и на него към въпросното момиче и към мен усетих огромната разлика. Тоест почувствах се все едно ,, абе онова момиче трябваше да е с него ама като не може той така или иначе трябва да си продължи живота и някой да заеме нейното място,, - нещо такова почувствах. да не говорим,че името ми системно се бъркаше с нейното.
И това,че след 2 месеца познанство и куп скандали иска да се ожени за мен възможно по-бързо на мен не ми говори хич добре,а напротив.....

ама като гледам откога е темата ... вече си се стегнала