След раздялата...

• 10 163
  • 126
  •   1
Отговори
# 90
Но аз питам , ако наистина тоя човек държи на мен и ме обича и не съм права в случая - може винаги да направи нещо и то много неща за да покаже емоциите си,какво мисли той,чувствата си и т.н. ? Защо да не го направи ? Това ми е на мен учудването.

Защото ти си прекратила връзката, отнемайки му шанса да го направи.
От гордост. От обида. От огорчение. От инат...

П.П. Казваш, че връзката ви е само от два месеца. За това време той те води в дома си, представя те на близките си като неговата приятелка, сменя статуса си във Фейсбук на обвързан. Каква по-голяма гаранция за сериозното му отношение към теб и връзката ви?
С другото момиче са имали 6-годишна връзка. Може да му е трудно да забрави всичко изведнъж и от раз. Може да не ти е казал, защото е знаел каква ще е реакцията ти и се е опитал да си спести обяснения и оправдания, а може и да не обича да говори за тази част от живота си. Всичко това не го опправдава, но и не е показател за липса на чувства към теб.
От всичко прочетено по-скоро оставам с обратното впечатление.

Не,Юли оставаш с грешно впечатление.Тоест има доста неща за разказване,които не съм разказала и е нормално страничните хора да разсъждават в различни насоки от тази,в която аз виждам нещата.
Първо с въпросната ,,приятелка,, винаги е твърдял,че са просто приятели и то много добри.И че никога не са имали нищо,че той не гледа на нея като на жена и т.н.
Ако си беше признал,че е имал вземане-даване с нея някога нещата щяха да стоят другояче.
А за статуса му на обвързан - той е страшно ревнив и преди 10 дни ми направи луд скандал,че съм се регистрирала във фейсбук / следователно съм си търсела мъж!!!!!!!!/ , а той има регистрация от много повече време и си стоеше с нея ,,необвързан,, и тогава аз му припомних за това и той го смени на ,,обвързан,,......
Да,запозна ме със семейството си.И от поведението и на него към въпросното момиче и към мен усетих огромната разлика. Тоест почувствах се все едно ,, абе онова момиче трябваше да е с него ама като не може той така или иначе трябва да си продължи живота и някой да заеме нейното място,, - нещо такова почувствах. да не говорим,че името ми системно се бъркаше с нейното.
И това,че след 2 месеца познанство и куп скандали иска да се ожени за мен възможно по-бързо на мен не ми говори хич добре,а напротив.....   

# 91
Но аз питам , ако наистина тоя човек държи на мен и ме обича и не съм права в случая - може винаги да направи нещо и то много неща за да покаже емоциите си,какво мисли той,чувствата си и т.н. ? Защо да не го направи ? Това ми е на мен учудването.

Е,как да не е имал шанс?
Доколкото помня,10 часа е стояла и плакала...без реакция от негова страна.
Мъж,които обича ,така ли се държи?
Разбирам,половин ,един час да стои ,да чака да й мине...но не е ли най-нормалното нещо на света,като обичаш ,да попиташ,да предложиш, да успокоиш...
Не става въпрос за тийнейджър ,който не знае как да се държи със разстроена жена...а за мъж със връзки,с минало.
Всички знаем как се държат мъжете,когато наистина обичат една жена и искат на всяка цена да я задържат,нали?
Аз не видях при него нищо подобно.Поне от описаното тук...той просто е стоя и е чакал да й мине и да приеме нещата .
А е можел да каже ...най-малкото "Виж,не си права!Но ми е неприятно засега да говорим за това.
Дай ми малко време..."   и т.н.
А на нас ,жените,малко ни трябва...

# 92
ПиПче, аз имам няколко въпроса - Обичаш ли го? Искаш ли да продължите връзката си?
Ако отговорът е да, тогава заеми се и ти с това да оправите връзката си.
Но ако нямаш такова желание, а само желанието той да се "бори" за теб...просто няма смисъл.

# 93

Е,как да не е имал шанс?
Доколкото помня,10 часа е стояла и плакала...без реакция от негова страна.
Мъж,които обича ,така ли се държи?
Разбирам,половин ,един час да стои ,да чака да й мине...но не е ли най-нормалното нещо на света,като обичаш ,да попиташ,да предложиш, да успокоиш...
Не става въпрос за тийнейджър ,който не знае как да се държи със разстроена жена...а за мъж със връзки,с минало.
Всички знаем как се държат мъжете,когато наистина обичат една жена и искат на всяка цена да я задържат,нали?
Аз не видях при него нищо подобно.Поне от описаното тук...той просто е стоя и е чакал да й мине и да приеме нещата .
А е можел да каже ...най-малкото "Виж,не си права!Но ми е неприятно засега да говорим за това.
Дай ми малко време..."   и т.н.
А на нас ,жените,малко ни трябва...

Именно.....за това говоря....точно....

# 94
Е, явно историята с въпросното момиче не е единственият проблем във връзката ви.
Нещата са доста по-многопластови, особено когато се намеси и болезнена ревност, водеща до постоянни скандали и търсене на сметка за най-невинни неща. За мен поне това е по-големият проблем  в едни дългосрочни отношения.
Дано си взела правилно решение тогава.  Hug

П.П. Иначе, ние взехме решението да се бракуваме след 3 месечна връзка.  Flutter

# 95
един единсвен път и тогава истински обичах!остана ми болката и разочарованието!

# 96
Комуникацията е сериозен проблем на много хора, просто емоциите замъгляват ситуацията и избиват над интелекта. И всеки се забива в своите си желания и страхове. При което може и много разумно да си набавя доводи в тяхна подкрепа, но това пак е емоция, просто "интелектуализирана". И инатът си е до характер, това може донякъде да бъде контролирано, но само донякъде.
Иначе все някакво развитие при вас ще има. А ако пък няма - значи е за добро. Какво да се прави.... Simple Smile

Мисля,че с тия гордости, инати и кой на кого трябва да се обади, губим част от щастието си,част от любовта си ,част от НАС.

Пип, намери начин да се срещнете.Без да мислиш на кой колко ще струва.
Силният е прощаващият. Това,че сте заедно от малко време е може би причина за реакцията ти. Прибързана е била,независимо,че си показала и че си плакала с часове.
И той се е чудел откъде да подхване нещата ,за да ги оправи.

# 97
Според мен Красимира е най-близо до истината. И аз си спомням предната тема на Пипче за сбърканите имена. Naughty
Пипче - правилно си постъпила, рано или късно пак щяхте да стигнете до тук. Добре е, че навреме прекратяваш тази връзка, защото както виждам на теб тя само ти носи нерви, несигурност, предполагам ревност, но не и любов и блаженство - нещо което е нормално за една връзка на 2 месеца. Просто това не е човека за теб, друга е на 1-во място в живота и в сърцето му. Съжалявам, че ти го казвам така в прав текст, предполагам, че много те боли сега, но ти самата си съвсем наясно с цялата ситуация. Знаеш прекрасно, че това е правилното решение! За самата теб е по-добре, че си послушала разума си. Просто си дай време! Пожелавам ти в най-скоро време да срещнеш ТВОЯ човек! Hug

# 98
Добре, аз пак да питам: Не трябва ли да се даде шанс(2 шанс)?
На него, на връзката им, на нея. За 2 месеца какво искате да стане?Чудо ли?
Ами разбира се ,че бърка имена, разбира се ,че прави грешки.
Аз бях Дейв 5 месеца, а нямам нищо общо с това име,дори и като букви или звучене.
И какво от това. Сега името ми се споменава и в Китай, щото колежката й е китайка.
Вече съм ''бившият''и какво ли става в леглото й  newsm78

Уважение, обич и нека нещата бъдат някакси по-лесни. И да се приемаме с грешките и недостатъците си, за да можем да махаме с ръка и да прощаваме.

Consensus bonorum omnium

# 99
Не съм се борила.Зарязвали са ме, боли, после отминава
И аз съм заеязвала, и не съм се замисляла , как се чувства другия.
Май съм от тези с трудната комуникация.
За мен всеки край е и ново начало
и в други подобни теми съм споделяла"затворя ли една врата, не я отварям повече, нито чукам на нея"

# 100
Добре, аз пак да питам: Не трябва ли да се даде шанс(2 шанс)?
На него, на връзката им, на нея. За 2 месеца какво искате да стане?Чудо ли?
Ами разбира се ,че бърка имена, разбира се ,че прави грешки.
Аз бях Дейв 5 месеца, а нямам нищо общо с това име,дори и като букви или звучене.
И какво от това. Сега името ми се споменава и в Китай, щото колежката й е китайка.
Вече съм ''бившият''и какво ли става в леглото й  newsm78

Уважение, обич и нека нещата бъдат някакси по-лесни. И да се приемаме с грешките и недостатъците си, за да можем да махаме с ръка и да прощаваме.

Consensus bonorum omnium

Даваш втори шанс когато виждаш в очите на човека искреност , разбиране на проблема,адекватно поведение.
Не съм човек,който съди строго но само когато виждам каквото искам да видя,а в случая не го видях.
Не видях човекът да го иска втория шанс на всяка цена. Да го дам ? Как ?

Когато аз съм убедена в нещо . И го искам достатъчно....се боря всячески.За да знам,че съм направила всичко,което е по силите ми. Дори да е без резултат ще знам,че нямам друг изход освен да се примиря.

# 101
Пипче, прочетох почти всичко до тук, както съм те засичала и в  други теми! Намирам те за  страхотен човек и мисла, че трябва да дадеш шанс на самата себе си и на някои по-достоен от този  /за когото говориш тук/ да те опознае! Като че долавям в теб затаена обида и наранена гордост - а това трудно / почте е невъзможно / да се преоудолее! И дори да се съберете отнова / ако искаш опитай/ има голама вероятност отново  да се върнат старите ви привички и отново да го напуснеш! Намирам, че този мъж е бил потаен и неискрен с теб!  
Що се отнася па темата за раздялата: Всеки случая е строго индивидуален. Хубаво е човек да гледа напред в бъдещето накъде върви, а не назад към миналото!   Thinking  

# 102
Мерси Нели...
Така смятам да направя.
Намирала съм сили в много по-тежки ситуации...надявам се да намеря и сега.
Знам,разсъждавам,разбирам но.... ми е трудно просто,защото останаха много неизживяни неща и явно някакви чувства.Но ще се справя....

bouquet

И да , има много,много обида в мен ...

# 103
Пипче, погледни на това като на шанс за теб, иначе ще е загуба на време и емоции от твоя страна. Ще се справиш!  Hug

# 104
Аха ! Значи това бил онзи  ooooh!

Пипчееееееееее Пипче  Confused

Разочароваш ме уважаема .... жените си хващат мъж .... ходят с него известно време ... после той си хваща любовница - така е нормално ... ти твоя направо с любовницата си си го хванала ... тц тц тц  ooooh! 

Я се стегни  Peace    ама като гледам откога е темата ... вече си се стегнала  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт