Или го прави, за да нарани крехката му душа 
Нека си спомним сцената, след връщането на Тейлър за втори път от мъртвите
Сцената между нея и Брук. Тогава Т говореше за психични разстройства чак... 
Нека се развива, все пак е интересно как към собственото си поведение не отправя никакви упреци и го намира за нещо съвсем в реда на нещата.
Елементарно...Доста години, преди да и омръзне да е "нумеро уно" в света на ДиК, се наслаждаваше на тази си свой образ...противопоставяше фалшиво изградения си образ (защото всъщност в последствие разбрахме, че това е било само маска, нали? ) на този на Брук и пак стъпвайки върху него изтъкваше по един или друг начин, колко е по-добра... 
Това не разбирам...
Това не разбирам... 
Очевидно е, че Фийби е влюбена в Рик.
Тя изказва мнение, че е взел много правилно решение да дойде и да работи в семейната компания. той обвинява Стефани, че заради нея е изгубил всико, което е създал във "Форестър интернешънъл". Целият му труд е отишъл на вятъра."Ти наистина би искал майка ти да беше останала омъжена за Ник, нали"-казва му тя. Той предупреждава Стефани, че трябва да внимават с Ник-той не ги съди, говори двусмислено, значи крои нещо.
В крайна сметка, Ивет е изкушена и се съгласява да продаде. Джаки е във възторг. Докато се радва, влиза Стефани, веднага забелязва смущението им и пита какъв документ току-що скри зад гърба си Ник. Казва им, че каквото и да правят, тя ще разбере.
Тогава Стефани подозира, че Ивет се е срещала вече с Джаки и Ник.
След като кани Ивет на вечеря и тя отказва, Стефани разбира, че има нещо гнило в срещата им с Ник и Джаки. Веднага отива и казва на Ридж, че е видяла Ивет при Ник и почти е сигурна, че са й направили оферта. Ридж безгрижно я успокоява, че вероятно Ивет е останала глуха за предложението на Мароне. Стефани е сериозно обезпокоена - "На тръгване Ивет взе ръката ми и пожела късмет на мен и цялото семейство. Това не е нормална реакция.Не знам, имаше нещо"
По-късно разговаря със Стефани и пита как да намери своя принц. Стефани я уверява, че Ник е истинският враг, така че да не се сърди на Ридж.
"Форестър е заплашил да те убие?"-чуди се Ник. "Той не е Форестър, аз съм Форестър" - избухва Рик. "Ние не сме роднини"- брани се Ник. "Ето това е общото помежду ни"-намират двамата общ език. Ник предупреждава, че ако върви срещу семейството, ще го изолират под влияние на Ридж.
Брук му казва, че е добре да прекарват повече време заедно, но Ридж е категорично против.

с този мазен гласец....Ужас!
А самият Рик- 1990 год. 
Това й коства и брака. 
А самият Рик- 1990 год. 
Препоръчани теми