"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 913
  • 693
  •   1
Отговори
# 300

Чудесно! И аз така! Проблем? Naughty Joy Joy Joy

Проблем има дотолкова, че не следиш хронологията и кой какво започна, ама гледам, че не ти пречи ...
Значи няма проблем тогава  Peace
Напротив, пречи ми - усвоявам лоши навици  Joy, това с неследенето на хронологията е заразно, трябва да съм го прихванала отнякъде Thinking
Но си права проблем няма!  Peace

Заразена си и с друга болест освен с неследенето на хронологията. haha-omg не е нов член, но няма проблем  Peace

# 301
  • София
О, благодаря ти сърдечно, че ме просветли отново...и по двата въпроса! Mr. Green Какво ли щях да правя, иначе  ooooh!
Пък и поздрави в повече не вредят...може да съм пропуснала първия път...по-добре късно отколкото никога.

# 302
О, благодаря ти сърдечно, че ме просветли...и по двата въпроса! Mr. Green

Моля, пак заповядай, когато имаш нужда от помощ  Crazy

# 303
  • София

Непременно! smile3533

# 304
Жалко, че прекрасната Дарлийн Конли нямаше възможността да присъства на тази снимка. Сали Спектра определено беше един от най-колоритните персонажи в тези 5000 епизода, и е много жалко, че актрисата, която я играеше, си отиде от този свят едва месец преди този голям юбилей. Cry
ПП: В един предишен пост забравих да спомена, че и тя винаги ми е била сред най-любимите персонажи, наред с Тейлър и Стефани. Може би, защото, за съжаление, вече я няма... Sad

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 17:02 от SuperGeorgi

# 305

Непременно! smile3533

costumed050

# 306
Пост # 276...
Но е чудесна идея да се опознаваме така - кой откъде е, мерки, теглилки Crazy

В грешка си, както обикновено ... пост 213 е  Mr. Green

Ъхъъмммммм , грешка за туй, грешка за онуй ... и все тъй  Laughing

Лана, снимка, която даваш е обърната огледално. Така си изглежда много по-добре.

Joy Joy Joy Вече сме минали на обърнати фотоси  hahaha

Ма таз както и да я завъртим :

вук вие тук  Whistling

# 307
Тъй, тъй, струва ли ми се или скоро някой се възмущаваше, че като говорим нещо за едната, другите веднага скачат: ама вашата пък е толкоз по-зле  Crazy
Хайде да се възмути пак  Mr. Green

Предполагам става дума за мен, защото аз изказах подобно мнение, но не съм се възмущавала, просто си казах мнението  Peace И много добре си спомням, че написах, че това се отнася и за двете групи. Не мога да се възмущавам всеки път, когато се броят бръчки, вени и джуки, защото съм на работа и януари ми е натоварен месец, но ако трябва ще се постарая  Wink Crazy
Едно само ми е чудно - нямаше ли да ни е по-приятно да влизаме тук, ако бяха публикувани повече хубави снимки на актьорите, а не точно несполучливите? Дори на тези, които не харесваме?  newsm78

Сега по темата - Никито не мога да разбера в коя жена е влюбен?  newsm78 Кани Тейлър на срещи, но в същото време прави всички тези сложни бизнесмашинации за да си върне Брук, така ли? Ами какво ще прави после с Тейлър, ако това стане? Май не само Брук и Тейлър са обърканите в този филм...   Crazy

П.П. СуперГеорги, добре дошъл във форума и благодаря за белите думички, аз много обичам да чета какво ще става занапред   bouquet

# 308
Ааа,той Ничу от самото начало си е ошашавен...изобщо няма представа кого и защо иска- Бриджит,Фелиша,Брук,Дона,Тейлър...Абе,жена да е ,за него май няма значение коя ще е ...
Той се появи от Световния океан на 50 години,жена май не виждал до тойзи момент...    Joy   и сега всяка го кефи... Mr. Green   
Брук само му размъти мозъка още повече,та сега хептен  си няма на идея какво прави и защо го прави...   Joy Joy 

# 309
  • София
Ех, Пухи, тъкмо мислех да пусна една снимка, че да ми помогнете с броенето на вените...ама ти ме разколеба..обаче намерих решение  - пускам я, и после една хубава пускам - става ли?

Та тук аз виждам две вени на челото...чудя се ако завъртим снимката дали ще станат три, и дали кривите скули ще се оправят...идеи?

И сега любима снимка на ХТ, ама наистина много любима...уф ще пусна две, че не мога да избера
много красива!

# 310
Лана, повърти я още малко таз снимка, току-виж се изкривили скулите, защото аз таквоз нещо не виждам  Thinking
Тейлърита има вени разбира се, като всеки човек  Naughty
Разликата е там, че не са й неотлъчни спътнички в живота като при някои други хора (един ли имам предвид или няколко  Thinking)

# 311
  • somewhere near the sea
 pletka Добре дошъл и от мен, SuperGeorgi  Дано не гастролираш само и дано върнеш позитивността ни, че явно мрачното време ни е направило заядливи. Sick
Преди не много серии Ник предлагаше на Бриджит да се върне при него. И този трудно държи гащите си вързани. Ама в целия филм мъжовете са така. Само Кларк, горкият, мина в девета глуха.
И пак се питам: "Мароне ивдъстрийз" нали беше на Масимо. После се оказа, че е АД, т.е. има и други собственици на акции, но пак си беше на Масимо newsm78 Какво стана с Ричовото наследство? И Брук нали продаде на Ник своята половина, тя предложи ли парите на Ерик, за да помогне за магазини. Много неща има почнати и недовършени... но...

# 312
  • София
Лана, повърти я още малко таз снимка, току-виж се изкривили скулите, защото аз таквоз нещо не виждам  Thinking
Тейлърита има вени разбира се, като всеки човек  Naughty
Разликата е там, че не са й неотлъчни спътнички в живота като при някои други хора (един ли имам предвид или няколко  Thinking)

Брей изведнъж вените станаха човешки неща, а не тема за присмех Mr. Green не мога да повярвам  Crazy
Но чак пък да не са ́и неотлъчни спътници...и тук се виждат http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs011.snc3/11845_16 … 754_7217499_n.jpg, и тук, а това са доста стари снимки http://img133.imagevenue.com/img.php?image=00320_02bf7_celebrity … _15_122_564lo.jpg http://img108.imagevenue.com/img.php?image=00766_celebrity_city_ … 457_122_410lo.jpg ама ей на появяват се, предателите му с предатели  Twisted Evil  Joy
Но принципно си права, че това си е съвсем нормално човешко нещо  Simple Smile, но защо ли не за всички  newsm78
А за жалост не мога да завъртя снимката (Ванко, помагай!), но и така се вижда колко са и криви скулите, а усмивката тип Жокер - брррр, да се уплаши човек...

# 313
Лана, поздравления за труда, който си положила.
Оценявам, че вместо да си почиваш вечерта си се отдала на неуморно ровене, за да успееш да изровиш 1-2 снимки  Peace
Нещо не ми се отварят всички снимки, ама все пак разбрахме идеята ти, не се притеснявай  Whistling
Не знам къде ги видЕ тез криви скули, ама ако така ще се почустваш по-добре, нека да са криви  ooooh!  hahaha
И да, все още смятам, че вените на Брукасита неествествено стърчат като рога на челото й и изглеждат ужасно  Sick

# 314

И да, все още смятам, че вените на Брукасита неествествено стърчат като рога на челото й и изглеждат ужасно  Sick

И да се благодари,че са все още само две и без разклонения  Mr. Green  Joy

Общи условия

Активация на акаунт