"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 902
  • 693
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Лана, поздравления за труда, който си положила.
Оценявам, че вместо да си почиваш вечерта си се отдала на неуморно ровене, за да успееш да изровиш 1-2 снимки  Peace
Нещо не ми се отварят всички снимки, ама все пак разбрахме идеята ти, не се притеснявай  Whistling
Не знам къде ги видЕ тез криви скули, ама ако така ще се почустваш по-добре, нека да са криви  ooooh!  hahaha
И да, все още смятам, че вените на Брукасита неествествено стърчат като рога на челото й и изглеждат ужасно  Sick

О хич не се притеснявай, не ми коства никакви усилия, тъй като не ровя снимките, знам къде да ги намеря Simple Smile
Но пък е много мило, че вместо да си почиваш, си правиш труда да ме поздравяваш и да ми отговаряш...жалко че не успяваш да отвориш снимките, всъщност не са никак лоши...
И аз не знам къде видя неестествено стърчащи вени, но не го оспорвам...щом ги виждаш, нека са неестествени, ако от това се чувстваш по-добре  Sunglasses
Но съм искрено учудена и малко разочарована, че не коментира хубавите снимки на ХТ, примерно...жалко...идеята на Пухи си струваше..но колкото толкова!  Confused

# 316
И да се благодари,че са все още само две и без разклонения  Mr. Green  Joy

Чакай... ся тя ше ги обърне и ше ги натамъни Crazy Whistling

# 317
Тук е голяма сладурана:  Heart Eyes

# 318
Но съм искрено учудена и малко разочарована, че не коментира хубавите снимки на ХТ, примерно...жалко...идеята на Пухи си струваше..но колкото толкова!  Confused

Не се чуди чак толкова, има си просто обяснение  Peace
Тези снимки съм ги виждала вече (заедно с други доста успешни на Тейлърита) и съм ги коментирала.
Не е нужно по хиляда пъти на ден да повтарям колко е красива, защото не мога да кажа нищо по-различно от това, което винаги казвам за нея, а именно:
Бе много красива таз жена беееее  Shocked
Та предвид факта, че не мога да кажа нищо по-различно, реших да не се повтарям пак. Какво толкоз жалко видя ....  Whistling

Но пък е много мило, че вместо да си почиваш, си правиш труда да ме поздравяваш и да ми отговаряш...

Е, как няма да ти отговоря, нали все пак си вложила толкова труд и усилия. Похвално е  Wink

Зори, тази снимка с кучето не съм я виждала. Много е сладка  Peace

# 319

Но съм искрено учудена и малко разочарована, че не коментира хубавите снимки на ХТ, примерно...жалко...идеята на Пухи си струваше..но колкото толкова!  Confused

И аз съм в очакване Пухи да коментира снимките, все пак идеята си беше нейна  Peace

Другата ми любимка  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 22:18 от Zori x 2

# 320
  • София
Какво толкоз жалко видя ....  Whistling

Видях, точно, това което очаквах да видя...имах съвсем леки съмнения, но те не се оправдаха  Rolling Eyes

Но пък е много мило, че вместо да си почиваш, си правиш труда да ме поздравяваш и да ми отговаряш...

Е, как няма да ти отговоря, нали все пак си вложила толкова труд и усилия. Похвално е  Wink

Е именно, защото не съм положила никакви усилия и труд е още по-мило, че си отделяш от времето за почивка...толкова любезно от твоя  страна и въобще в темата, чак се зачудих да не съм я объркала  Crazy

# 321
Хора, вие се побъркахте с тея вени и бръчки, ама и мен побъркахте  Crazy Аз ги гледам снимките и не мога да разбера какво лошо виждате в тях  newsm78 Само някои са несполучливи (но снимките, не хората), защото са хванати в такъв момент. Хубави са всички актьори от ДиК, кой пипнат, кой не, ама пак са хубави и чаровни...  Flutter
Толкова ме ошашавихте, че се гледах в огледалото, дзверих се, дзверих се - ами то и бръчки имам, и вени, и скулите ми не са съвсем равни (само джуки нямам, защото откъде пари за такива изгъзици  Wink Crazy). По вашите критерии трябва да съм същински като истински Квазимодо  #Crazy  Joy  Joy

П.П. Лана, благодаря че си обърнала внимание на думите ми. Не се обезсърчавай и продължавай да бъдеш положителна, дори и да не те разберат другите, това ще донесе хубава енергия на самата теб  Hug
Зори, няма какво да коментирам, като външност аз харесвам и двете актриси (като считам, че последните пластични операции на ХТ са малко неподходящи, но тя си знае). Харесват ми дори на снимки, които вие показвате като олицетворение на грозотата, така че и трите снимки, които Лана е пуснала са хубави. Не виждам какво повече да коментирам  newsm78
И не съм имала никаква идея, просто се чудя що за извратено удоволствие е да търсиш снимки, които считаш за грозни и да се взираш в тях броейки бръчки, вени, тлъстинки и т.н. Ако нещо не ми харесва не бих го и погледнала, нежели да го публикувам и коментирам непрекъснато. Вече съжалявам че си казах мнението по въпроса, но темата наистина е много по-приятна когато коментирате филма, а не водите снимкови войни  Peace

# 322
Какво толкоз жалко видя ....  Whistling

Видях, точно, това което очаквах да видя...имах съвсем леки съмнения, но те не се оправдаха  Rolling Eyes

Е именно, защото не съм положила никакви усилия и труд е още по-мило, че си отделяш от времето за почивка...толкова любезно от твоя  страна и въобще в темата, чак се зачудих да не съм я объркала  Crazy

Благодарих ти преди да кажеш, че не ти е коствало усилия, не се задълбочавай толкоз Crazy

# 323
Нена, видно е, че любовта ти не е споделена, ами я виж тези снимки:

Пухи, не бяхме ние, които наричаха устните на ХТ "устища" и сравняваха гърдите й с "кратери" Peace Ако на това му викаш положителни коментари  ooooh!

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 22:48 от Zori x 2

# 324
  • София
Ех, Зори, не си чела внимателно (пак newsm78)...казах, че ако паднат (гърдите) ще станат кратери...ама не е толкова важно, кой каквото е разбрал/видял  Crazy Но пък за кюфтета, лисици, вълци и знам ли още какво (не можах да запомня всичките красоти) - е кристално ясно!

Пухи, чудесен пост!   bouquet

...не се задълбочавай толкоз Crazy
Следвай собствените си съвети  Wink

# 325
Ех, Зори, не си чела внимателно (пак newsm78)...казах, че ако паднат (гърдите) ще станат кратери...ама не е толкова важно, кой каквото е разбрал/видял  Crazy Но пък за кюфтета, лисици, вълци и знам ли още какво (не можах да запомня всичките красоти) - е кристално ясно!

Пухи, чудесен пост!   bouquet

...не се задълбочавай толкоз Crazy
Следвай собствените си съвети  Wink

Явно не правиш разлика между коментар на характер и външен вид, но няма проблем  Peace
Ти не помниш чуждите коментари, но ние трябва да знаем твоите наизуст ли  ooooh! Пак нещо не си разбрала, но не е проблем, нали?

# 326
Да, това за устищата и кратерите е един позитивизъм, едно чудо ... Crazy
Снимките вчера и коментарите към тях (ако някой случайно не е успял да разбере  Crazy) бяха отговор на конкретни снимки и коментари, направени за ХТ. Тъй че аз пък не разбирам това възмущение срещу нашите снимки и коментари, пък другите се пропускат  ooooh!
Да си четем коментари и да си мълчим, така ли  Shocked
И както Лана каза: какво да правим да си заключим клавиатурите ли?
Упс, чакай, че ако не съм запомнила дословно, ще ми направят и на мен забележка, че не чета внимателно  ooooh!
Лоша Зори, как може да не помниш дословно такива важни неща  Naughty

# 327

Упс, чакай, че ако не съм запомнила дословно, ще ми направят и на мен забележка, че не чета внимателно  ooooh!
Лоша Зори, как може да не помниш дословно такива важни неща  Naughty

Не съм се научила още да цитирам Лана като класик, в процес на обучение съм  Mr. Green Простено ми е  Crazy

# 328
Ох, женитееее, адски заядливи сте. Стига с тия грозни снимки. Ако се наемем на всеки герой ще изкараме такава, какъв е смисъла? Crossing Arms

# 329
Ох, женитееее, адски заядливи сте. Стига с тия грозни снимки. Ако се наемем на всеки герой ще изкараме такава, какъв е смисъла? Crossing Arms

А Ванко, не си прав, я виж какви хубави снимки на ХТ съм постнала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт