ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 44 982
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • София
и аз сега гледах от сайта на бТВ какво са говорили в сутрешния блок.
И ето ОТНОВО наблягат на това как едва ли не само възрастните хора гледат сериала.
Точно като в "бТВ РЕпортерите" отпреди 2 седмици, там даваха само някакви баби, сега и тука Антон Хекимян в старчески дом отишъл. Това е много глупаво, има куп млади хора, които гледат, да не говорим за децата. Сега с това, което дадоха по телевизията, отново затвърждават мнението на тези, които мислят,че  само пенсии гледат тия сериали. Много тъпо, много Sad

Както не веднъж съм споменавала по повод репортажа в "БТВ репортерите" хората гледат тези сериали, защото им писна да слушат за убийства, криза, немотия, политика и простотия. Аз от латиносериалите не съм гледала нито един (признавам без бой). Когато чух, че ще дават турски сериали изобщо не проявих интерес, тъй като думата "сериал" я свързвах само с познатите ни вече  сапунки. "Перла" загледах след 10-15серия и бях супер приятно изненадана!

Марш да гледаш първите10-15 серии Mr. Green

хахахахаха, мислиш ли, че не съм  Mr. Green (по няколко пъти, признавам без бой)  Peace Още повече, че накрая малко го разводниха сериала, та си припомнях първите "стегнати" серийки  Laughing

повече от убедена съм,последното което пишеше и аз така Simple Smile
  bouquet

от днес вече само в нет-а ще го гледаме. Свършва и "Перла" и с нея свършиха всички готини сериали. Първите пуснати у нас явно бяха най-добрите ("Перла", "Аси", "1001 нощи")  Sad

# 121
missence,не се отчайвай.За *Забранена любов* има много добри отзиви Flutter

# 122
mimola, виж какво ти спретнах.  Grinning

Може да я качиш тук - imageshack.us
Избираш Browse
http://i171.photobucket.com/albums/u302/EstrangedBG/5-1.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u302/EstrangedBG/3-1.jpg

# 123
Kıvanç dünyanın en çekici dördüncü erkeği
Къванч е 4-тия в света най-привлекателен мъж
[/b]
Според сайт N1 в САЩ-*Askmen* в класацията са включени 49 най-привлекателни мъже за 2009 г.,избрани чрез гласуване.Първото място се заема от Брад Пит.
Ето източника-
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=1547

# 124
  • София

а, дано, ама докато превключа от Сонгюл на Берен ooooh!

# 125
Kıvanç dünyanın en çekici dördüncü erkeği
Къванч е 4-тия в света най-привлекателен мъж
[/b]
Според сайт N1 в САЩ-*Askmen* в класацията са включени 49 най-привлекателни мъже за 2009 г.,избрани чрез гласуване.Първото място се заема от Брад Пит.
Ето източника-
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=1547

Аааа, таз класация е накакво недоразумение smile3506
  Как четвърто място?Някой май не си е сложил очилцата!Първо си ни е момчето! Heart Eyes

missense,аз хич няма да превключвам на Берен.Ще си карам на вълна Къванч е ще чакам да се съберат отново със Сонгюл,а това съм сигурна рано или късно ще стане!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 14:08 от sinq laguna

# 126

а, дано, ама докато превключа от Сонгюл на Берен ooooh!
И на мен ще ми е трудно ако пуснат първо Менекше и Халил трябва първо със Седеф Авчи

# 127
А какво й е на Инджи? От какво са тези припадаци? Моля някой да напише в бяло.

# 128
  • "Перла"

Миличка златна си  

bouquet

# 129
По вероятно е да пуснат първо Menekse &Halil защото другият още се снима.Папа,да каже.

# 130
# 131
  • "Перла"
Момичета нали това е къщата,снимала съм я февруари 2007г

# 132
  • Razgrad
общо взето е хубав сериал,можеще да измислят от друг да присадят бъбрек на мехмед(от баща му или дядо му примерно)

# 133

Заповядайте,сладурани-чаша следобедно кафе!

Нали не съм ранобудница,изгледах сутрешния ретортаж на БТВ от линка предоставен ни любезно от  dterziiska .Абсолютна си ,скъпа!       bouquet   Зяпах цял час твоите линкове/добре че съм свободна тези дни/. Благодаря!
Направи ми впечатление уважението,с което кинокритичката говори за сериала,нещо което рядко можеш да видиш от представител на гилдията.Най-вече следното:"Магнетичната двойка е съществена предпоствка за успеха.Не отделния актьор в киното решава успеха,а двойката-любовната двойка..."И препоръката към нашите кинодейци-Изберете си за филм такава двойка и 40% от успеха го имате!"Както и заключението и:Успехът не е случайно чудо!

Да му се не види!!!    newsm78   Ще взема най-после да се запиша на курсове по тр.език!

С класацията за най-привлекателен мъж пък изобщо не мога да се съглася!Къванч не може да е едва четвърти ако пред него стоят точно тези трима известни мъже.Или пък това не е класация за привлекателни мъже,а друга някаква?!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 14:31 от vikktory

# 134
  • София,
И аз се питам какво и е на Инджи, и досега не исках да гледам предварително последните серии, защото необичам да знам предварително как свършва всичко, но сега нещо много ме гложди, Тя нали няма да умре newsm78, ако ще умират по добре да не гледам последната серия, предпочитам да си запазя хубавия спомен. А си спомням, че тя каза на интервюто при Слави, че накрая умират и двамата ooooh! - това нали не е вярно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт