ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 44 981
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
а ,това е в квартал Таксим,площада,улицата с бутиците им,помните ли,че я вози на един трамвай/много стар/,той си е цяла  атракция.Минава в средата на самата улица Таксим.

Такава улица няма. Площадът, на който върти травмая горе се казва Тáксим. Трамваят минава по Истиклял джаддеси (İstiklal caddesi), много добре знам, защото по тази улица съм минавал повече от 100 пъти и е верно това, че няма къде игла да падне, винаги е народ, народ... да не говорим за вечерно време. Особено лятно време всяка вечер я минавах тази улица и й знам всички прекички.

ето го въпросният "носталжик трам", върви от кула Галата до Таксим по бул. Истиклял  (т.нар. квартал Бейоолу)

p.s. снимките са правени от мене преди месец

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 11:53 от diziler

# 106
# 107
# 108
Епизод 166
14.01.2010 / 11:47

14 януари 2010 г.

Мехмет научава за здравословните проблеми на Инджи и се заема сериозно със случая... Бащата на Бахар прави неочаквано посещение в семейната къща. Дилруба изненадва всички с една своя постъпка. Шадоолу холдинг изненадващо се сдобива с нов председател... След това историята ни пренася тринайсет години по-късно, за да се окаже, че в семейството са настъпили още много изненадващи обрати... 

# 109
СОРИ ЗА ЛИРИЧНОТО ОТКЛОНЕНИЕ

а ето Истиклял джаддеси през април месец (имаше някакъв протест, неразрешен от общината и полицията ги разпръсна горе на Таксим), то трамваят нямаше къде да минава (както винаги де)

eто и снимки от върха на Галата

# 110
  • Sofia
На мен също ми хареса предаването за Перла в Тази сутрин, даже на пародията на Комиците се посмях, макар че май не беше точно там най-подходящото място да я покажат. Но иначе всичко казано за сериала беше абсолютно вярно. А че са снимали баби, еми нормално, къде да отидат да снимат по това време на деня, повечето хора работят, забързани са по улиците, да ги спират да обсъждат Перла едва ли е подходящо Rolling Eyes

А Истанбул го посетих тази есен, именно под влияние на Перла, очарователен е този град! Има такава атмосфера, такава магия, някаква необяснима притегателна сила, която не съм усещала в много от големите европейски градове, в които съм била!Там се чувствах толкова спокойна, беше ми уютно като у дома!сигурна съм, че отново ще се върна там!

# 111
  • "Перла"
Момичета мога ли тук да кача снимка  от компютъра ми,без да е някъде другаде качена и как ?
Благодаря Simple Smile

# 112
Не, няма как. Трябва да я качиш някъде.  Grinning

# 113
аз докато се включа момичета и вие успяхте да изпишете цели 8 страници, но имам много работа тези дни и ми е трудно да влизам.
Малко ми е мъчно, че довечера ще е последната серия Rolling Eyes

# 114
  • София
и аз сега гледах от сайта на бТВ какво са говорили в сутрешния блок.
И ето ОТНОВО наблягат на това как едва ли не само възрастните хора гледат сериала.
Точно като в "бТВ РЕпортерите" отпреди 2 седмици, там даваха само някакви баби, сега и тука Антон Хекимян в старчески дом отишъл. Това е много глупаво, има куп млади хора, които гледат, да не говорим за децата. Сега с това, което дадоха по телевизията, отново затвърждават мнението на тези, които мислят,че  само пенсии гледат тия сериали. Много тъпо, много Sad

Както не веднъж съм споменавала по повод репортажа в "БТВ репортерите" хората гледат тези сериали, защото им писна да слушат за убийства, криза, немотия, политика и простотия. Аз от латиносериалите не съм гледала нито един (признавам без бой). Когато чух, че ще дават турски сериали изобщо не проявих интерес, тъй като думата "сериал" я свързвах само с познатите ни вече  сапунки. "Перла" загледах след 10-15серия и бях супер приятно изненадана!

# 115
  • "Перла"
Не, няма как. Трябва да я качиш някъде.  Grinning

така си и мислех,уф значиии Mr. Green
Благодаря миличка Simple Smile

# 116
  • "Перла"
И ето ОТНОВО наблягат на това как едва ли не само възрастните хора гледат сериала.
Точно като в "бТВ РЕпортерите" отпреди 2 седмици, там даваха само някакви баби, сега и тука Антон Хекимян в старчески дом отишъл. Това е много глупаво, има куп млади хора, които гледат, да не говорим за децата. Сега с това, което дадоха по телевизията, отново затвърждават мнението на тези, които мислят,че  само пенсии гледат тия сериали. Много тъпо, много Sad

Както не веднъж съм споменавала по повод репортажа в "БТВ репортерите" хората гледат тези сериали, защото им писна да слушат за убийства, криза, немотия, политика и простотия. Аз от латиносериалите не съм гледала нито един (признавам без бой). Когато чух, че ще дават турски сериали изобщо не проявих интерес, тъй като думата "сериал" я свързвах само с познатите ни вече  сапунки. "Перла" загледах след 10-15серия и бях супер приятно изненадана!

Марш да гледаш първите10-15 серии Mr. Green

# 117
  • София

хахахахаха, мислиш ли, че не съм  Mr. Green (по няколко пъти, признавам без бой)  Peace Още повече, че накрая малко го разводниха сериала, та си припомнях първите "стегнати" серийки  Laughing

# 118
Да си призная "Перла" ще ми липсва ... хахах.Но всичко хубаво има край! Mr. Green

# 119
  • "Перла"
Точно като в "бТВ РЕпортерите" отпреди 2 седмици, там даваха само някакви баби, сега и тука Антон Хекимян в старчески дом отишъл. Това е много глупаво, има куп млади хора, които гледат, да не говорим за децата. Сега с това, което дадоха по телевизията, отново затвърждават мнението на тези, които мислят,че  само пенсии гледат тия сериали. Много тъпо, много Sad

Както не веднъж съм споменавала по повод репортажа в "БТВ репортерите" хората гледат тези сериали, защото им писна да слушат за убийства, криза, немотия, политика и простотия. Аз от латиносериалите не съм гледала нито един (признавам без бой). Когато чух, че ще дават турски сериали изобщо не проявих интерес, тъй като думата "сериал" я свързвах само с познатите ни вече  сапунки. "Перла" загледах след 10-15серия и бях супер приятно изненадана!

хахахахаха, мислиш ли, че не съм  Mr. Green (по няколко пъти, признавам без бой)  Peace Още повече, че накрая малко го разводниха сериала, та си припомнях първите "стегнати" серийки  Laughing

повече от убедена съм,последното което пишеше и аз така Simple Smile
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт