ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 44 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
 Laughing То и да иска човек, нищо не може да скрие от нея  Laughing . Обаче ми харесва- ужасно емоционална, откровена и добронамерена е. Малко ме дразнеше като предразполагаше Дерин и Нихан след това, да се месят в живота на Мехмет, макар и да не го правеше преднамерено. Но...важното е, че накрая всичко се подреди, както искахме. А като си помисля, че имаше моменти, в които превключвах канала като не вървяха нещата по моя план  Laughing Laughing

# 721
  • Sofia
Като го гледам тоз пияния Мехмет колко е затънал, направо се чудя Инджи как удържа да не си тръгне още на другия ден Twisted Evil Такова търпение, такава любов от нейна страна, голям късмет извади с нея тоз мамин хубостник...Ако бях аз щях да бягам надалеч, пък ако ще и най-големия красавец да е! И после ако някой каже, че Мехмет не се бил променил, тя Инджи му даде втори живот...
Сега си припомних баба Сафие колко е сладка, как си надроби хляб в супата, милата, а онея високомерни надути сноби я гледат като извънземно Sick Липсваше ми в последните епизоди тя Grinning

# 722
 Laughing  Особено пък след като избяга от сватбата... И аз бих си плюла на петите, rib4e, ако бях на мястото на Инджи  Laughing

# 723
За мен Инджи не си тръгна благодарение на баба Сафие иначе голямата хубост Мехмет /изглежда като момченце/ да не ти е в къщата А и как избяга от сватбата не е истина А докато говореха с Пънар в коя стая бяха после не са я показвали Само голямата и любов ,търпение и такт го промениха

# 724
Колко са различни всички сега в сравение с края на филма. Вички претърпяват голямо развитие - едни към добро, други към лошо. А баба Сафие наистина е много сладка, но ми беше най-смешна, когато се преструваше на болна, за да се сдобрят Мехмет и Инджи /по-нататък във филма/

# 725
Момичета, днес се загледах по повторенията на Перла, и искам да ви попитам нещо, може и да коментирано вече, но аз пак да питам, Инжито като я гледам сега ми се вижда много грозна, носа и е просто......та, правила ли си е операции? абе аз съм сигурна че на 99 % да, в тези серии тя няма нищо общо с последните 50 серии Rolling EyesИ сега като се замисля, си спомням че в началото на Перла, главната актриса хич не ми харесваше, и после ми стана симпатична, точно както в момента Crazy

# 726
Момичета,последните две седмици бях болна и не съм влизала изобщо.Вие ме разбихте!Тема и половина #Crazyмалеее докато наваксам голям зор видях.Днес съм на работа,ама колко работя,щом изчетох всичко до тук. LaughingДа сте живи и здрави   bouquet,страхотни сте!Ще се включвам и аз от време на време в преговора.Вчера гледах първи епизод и ме обхвана такава носталгия.Не мога да гледам в офиса.Дано го повтарят в 00:30 часа! Praynig
Това е за вас:

# 727
Аз не мисля, че Инджи си е правила някаква операция - всичко е въпрос на грим, прическа, облекло. И на мен в началото не ми харесваха нито тя, нито Мехмет. Инджи изглежда като типична провинциалистка /тя всъщност си е такава/, а и се държи като такава - Шереф щеше да получи инфаркт с нейните "парцалки", както ги нарече, когато се появи пред приятелките й. Но важното е, че много бързо се учи и влиза в час - още малко и тромавото грозно патенце ще се превърне в грациозен красив лебед.

# 728
Понеже и аз не мога да гледам засега нито от 15,30, нито след полунощ, бихте ли ме светнали Бтв сега като големина по 1 турска серия оригинал ли дават? Питам, за да вляза в час, че аз си карам на по една 45 минутна бг "серия" в бокса и ще ми отиде преговора по дяволите smile3518

# 729
Понеже и аз не мога да гледам засега нито от 15,30, нито след полунощ, бихте ли ме светнали Бтв сега като големина по 1 турска серия оригинал ли дават? Питам, за да вляза в час, че аз си карам на по една 45 минутна бг "серия" в бокса и ще ми отиде преговора по дяволите smile3518

Дават по една "турска" серия що годе,може би с няколко минути по-малко.Днес даваха до момента в който Мехмет се върна в офиса и се беше загледал по снимката им с Нихан и след това излезе.А Инджи разговаряше с Гюлсюн след високопоставената среща на приятерките на Шереф.

# 730

Мерси, sinq lagunasmile3525    Ще трябва да си пренастройвам часовника явно...  Mr. Green

# 731
Аз не мисля, че Инджи си е правила някаква операция - всичко е въпрос на грим, прическа, облекло. И на мен в началото не ми харесваха нито тя, нито Мехмет. Инджи изглежда като типична провинциалистка /тя всъщност си е такава/, а и се държи като такава - Шереф щеше да получи инфаркт с нейните "парцалки", както ги нарече, когато се появи пред приятелките й. Но важното е, че много бързо се учи и влиза в час - още малко и тромавото грозно патенце ще се превърне в грациозен красив лебед.

Действително става въпрос на грим,прическа и стил на обличене,но мисля,че Сонгюл е претърпяла операция на носа.Тя самата го казваше някъде ,но не се сещам къде Thinking.Ако го изровя ще го копна.

Сонгюл в началото

Към края на филмамного и подхожда тази прическа,нищо,че вероятно е перука.

По-късно ще се включа и с преговора.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 18:25 от sinq laguna

# 732
Не знам какво стана,но не иска да ми се копва снимката?Съжалявам!

# 733
  • Пловдив
Ето снимки от началото и към края на филма. Но аз не мисля, че е пластика, по-скоро по-ефектен грим.

# 734
Мисля, че това е една от идейките на филма.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт