ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 45 010
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
# 601

Много ми е кеф,ще се гледа отново!Оле,голяма перломания ме е обхванала.Няма отърване от нея.Ама и не искам!

# 602
Само, че не казаха от кога ще го дават. Погледнах в сайта на бТВ да следващата седмица, там пише от 15.30 "Търговски център", но те често си променят програмата в движение

# 603
Суперско  Party

# 604
Лагунке,от кога ще почне повторението казаха ли?

Момичета, стана време да мислим за нова тема!

И още от Катар...

# 605
# 606
Лагунке,от кога ще почне повторението казаха ли?

Момичета, стана време да мислим за нова тема!

И още от Катар...

Не казаха.Хайде закасняваме с преговора дами!Аз ще пиша ,но в момента не мога,че ми се сърдят домашните.По-късно съм на линия.

# 607
 newsm74 Всеки делничен ден от 15.30 до 17.00 ще дават отново сериала,от 25 януари!Лагунке,аз прерових сайта на БТВ.Благодаря ти все пак.  bouquet
Момичета ,къде сте?!Скучно ми е без вас.Станахме екстра отбор.Обещахме си и започнахме съвсем прилежно да преговаряме.Направо сме страхотни!Предлагам да си обещаем и още нещо-да се подкрепяме така и когато започне повторението и се увеличим...
Докато гледах серията се размислих за уговорените бракове.Имат си и предимства.Не влизаш в такъв брак с пълна кошница надежди и мечти.Полагаш повече усилия.Даваш си сметка,че трябва да се научиш да живееш с другия човек.И работиш по това. При брака по любов имаш големи очаквания изначално,гледаш обикновено с розови очила на другия.Игнорираш недостатъците му и хиперболизираш предимствата.А любовта не е вечна.Трае 3 години,+ или - 1.Научно установено.После остават обич,уважение,доверие  и т.н.И когато си отиде,ако си късметлия и си попаднал на точния човек оставаш с него.Но ако не си?Тогава какво?Не е ли резултата пак какъвто при лошо уговорен брак.Големия недостатък на брака уговорен от родители е ,че си лишен от правото си на избор.И ако се провали плащаш не за своя собствена грешка,а за чуждо неправомерно/и погрешно/ вмешателство.

# 608
Интересни разсъждения.  Grinning
Снощи изгледах три серийки. Crazy Направо маратон си направих. В понеделник пак с тези повторения.  Laughing

http://www.whopopular.com/Kivanc-Tatlitug
http://www.whopopular.com/Songul-Oden

# 609

Vikktory,мен нали ме знаеш.Няма нужда да казвам пак.Аз съм с вас и форума!Ако зависи от мен и от сегашната ми нагласа,няма да се отървете така лесно от присъствието ми.Вместо да ми отминава емоцията от филма,при мен се засилва с времето.Ако някой преди ми беше казал,че ще се заплесна толкова по сериал,че даже и ще се вманияча,вярвайте ми щях да се изсмея.Но,истината е на лице:

просто не мога без тези двамата

# 610
# 611

bouquet  bouquetМерси,много!Като по чудо ми се зареди клипчето.Гледала съм ги хилади пъти и още толкова ще ги гледам.Такава нежност,голяма красота!Оставят ме без думи.

remira,радвам се ,че се включваш!Прави го по-често ако можеш!

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 00:02 от sinq laguna

# 612
          Сега пристъпвам към домашното.Припомних си лошата,надменна Шереф.Горката баба Сафие,надроби си хапчици,направи си попарка милата и си я хапна,докато висшето общество я наблюдаваше така сякаш е раснало в царски палати.Нали и Шерефката е от Афион,ама е забравила май този факт...А Мехмет вместо да бяга като ужилен, можеше да спести голямата болка и унижение на което подложи Инжи като и обясни как стоят нещата.Но как да се сети,че момичето има чувства,че то не е виновно за нищо.Постъпи както може да се очаква да постъпи едно разглезено,богато,егоистично,мамино синче.Горкия,само той е жертва и само той страда!
           След почивните дни продължавам напред,надявам се и вие също!

# 613
Съгласна съм с теб, Лагунче. Grinning Гадничко е положението за Инджи и бабата, направо унизитено. Представям си как се чувстват. Май само Гюлсюн и дядото ги приемат като равни.

# 614
Сега като гледам първите серии си спомням за топлото романтично лято и очакването всяка вечер.
Трудно се прехласвам по филм особено сериал, но това беше любов от пръв поглед или по точно от средата на първата серия.Сцената по която се заплеснах беше - партито за награждаването на дядо Мехмед Фикри и закъснелите Мехмед и Берк при летящата врата, много забавна случка  
По принцип си налагам да не гледам сериали, защото се разболявам, ако не мога да намеря следващите серии в нета.
Ама попритиснах чичо Гугъл и така ви намерих и вас и турските сайтове и мирясах.
И се започна една вечерна романтика с БТВ и нощен маратон в турските сайтове/добре че бях отпуска/
Та това беше началото и беше хубаво, сега е ново начало и е пак така хубаво Hug
Sorry, малко изоставам ама ще наваксам   Peace

Общи условия

Активация на акаунт