ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 45 005
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
         Сега пристъпвам към домашното.Припомних си лошата,надменна Шереф.Горката баба Сафие,надроби си хапчици,направи си попарка милата и си я хапна,докато висшето общество я наблюдаваше така сякаш е раснало в царски палати.Нали и Шерефката е от Афион,ама е забравила май този факт...А Мехмет вместо да бяга като ужилен, можеше да спести голямата болка и унижение на което подложи Инжи като и обясни как стоят нещата.Но как да се сети,че момичето има чувства,че то не е виновно за нищо.Постъпи както може да се очаква да постъпи едно разглезено,богато,егоистично,мамино синче.Горкия,само той е жертва и само той страда!
           След почивните дни продължавам напред,надявам се и вие също!

Колко силно трябва да обичаш, за да останеш при това положение? Свалям и шапка на Инджи за търпението и борбеността!

# 616
  • Sofia
На мен ми беше много неприятна Шереф в началото, гледаше Инджи толкова високомерно, с такава злоба и пренебрежение, само защото е облечена по-бедно и не модерно, и не е част от висшето общество Crazy Забравила беше тя, че е от Афион, и че просто е имала късмета да се ожени за богат мъж, който на всичкото отгоре да върти на малия си пръст, иначе... и как само се разпореждаше с всичко и всички ooooh! Само Мехмет Фикри можеше да я постави на място. Леле, ако аз имах такава свекърва Stop Нейният образ обаче претърпя голяма метаморфоза и по едно време ми стана супер симпатична, а най-голямата победа на Инджи (след Мехмет) е, че успя да спечели Шереф и накрая й беше като родна дъщеря! А иначе в първите  няколко серии Мехмет изобщо не ми харесваше като мъж, може би бях повлияна от постъпките му, а че се държеше като мамино синче, то беше очевидно, той милият още доста дълго време продължи да се държи така... В началото най-се кефих като почна да се влюбва в Инджи, ама даже не го осъзнаваше и не искаше да го признае пред себе си, любим ми е епизода(мисля Sunglasses в дискотеката, когато нападна един, който я заговори. Но дотогава има доста време да коментираме още  Hug
Лека нощ от мен smile3524

# 617
Добро утро поднасям Ви малко романтика за да Ви бъде целия уикент така http://www.youtube.com/watch?v=Ysc6alrOMQA&feature=related

# 618
Добро утро

# 619
мерси за закуската а това е от мен http://www.youtube.com/watch?v=eAZxpntmI2Q&feature=related

# 620
# 621

ДОБРО УТРО И ОТ МЕН,СЛАДКИ МАМИ И ГОТИНИ МАДАМИ!

Нямате умора!От тъмни зори и масата ни подредена апетитно и "добро настроение" поръчано.Много се разглезихме с всички тези вкусотии и приятни клипчета.
Благодаря ви ,момичета!               smile3525

# 622
  • Бургас
От понеделник ли ще започват с повторенията?
Сега ще гледам началото на филма  #Crazy

# 623
и аз не съм гледала началото, една приятелка ми го разказа...
и веднъж, когато Нихан се появи гледах първата серия

# 624
ГУТЕН МОРГЕН И ОТ МЕН!!!  bouquet

nikname
, и аз изоставам, ама ще ги гоним, докато ги стигнем, няма да се отърват от нас!!!! smile3534
И аз да си кажа -  по принцип съм корава и не гледам сериали! Гледам английска висша футболна лига! newsm03
Една вечер, докато си прецъквам каналите, ме стряска глас - дублъорката на Шереф.Позагледах се. Това беше 18-19 серия. Ела ме виж обаче след туй - newsm45
Мира нямах.Хората лятото по разходки в морската, аз - "Перла" гледам...В къщи ме спукват от бъзик - туй не съм била аз!(Интересно - с прахосмукачката, парцала и тенджерите - съм, пък сега не съм???!!!) Изгледах си изпуснатите серии, че и напред в бокса.Чета коментарите на арабите, та да вдяна какво точно се случва, че иначе само с картинки малко недоизяснена остава ситуацията... 3-4 тура от по три денонощия безсънни си спретнах, че иначе сърце юнашко не трае! Оттам насам смятам е видно!

Аз съм с вас!!! Отборът е супер!!!   smile3501 smile3521 smile3521 smile3521 newsm53 newsm53 newsm53 newsm53 newsm10

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 12:42 от shoppp

# 625
И аз съм в отбора-къде без нас "майничките"??? newsm53
Ей така и при мен-като при Вас....
Гледам аз първа серия-хич не знам,че става дума за дълъг,предълъг сериал и-хоп-катастрофата с Нихан!
И нашето момче как страда и плаче и аз- newsm45 newsm45
Пък после,като се заформи една чудесия-е то и Вие я знаете-болестта на "Мехмедките" hahaha  love001
Край няма-пък и кой го иска???? newsm03 newsm53 txtloves

# 626
Искрено завиждам на тези които могат да гледат повторенията по телевизията Понеже днес компютъра е свободен си написах домашните за другата седмица но на голям екран е друго нещо Най после БТВ разбра за каква ПЕРЛОМАНИЯ става въпрос щом толкова бързо пуска повторението

# 627
И понеже е обяд По едно за нас,Сонгюл и Къванч 

# 628
# 629
                                      Здравейте мили ми Перлички,включвам се само да ви поздравя и да ви пожелая:

Да не забравя да ви кажа,че сте супер,радвам се,че сме заедно !

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 16:03 от sinq laguna

Общи условия

Активация на акаунт